[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mif ve balon yükleme yerini seç ve uyarıları takip et

klavyeci

klavyeci

Üye
Levent sorunu çözdüm galiba.Dün geceden beri deniyorum.Sorun dokunmatik ekran titreşiminden ve arama yaparken ve sonlandırırken çıkan titreşim uyarısından kaynaklanıyor.Normal titreşimi ve dokunmatik titreşimi kapattım şu an için sorun yok.Bilgin olsun

aliverdi2

Üye
eski modu kapatmayı unutmuşum düzeldi . Paylaşım için teşekkürler

klavyeci

klavyeci

Üye
Levent sorunu çözdüm galiba.Dün geceden beri deniyorum.Sorun dokunmatik ekran titreşiminden ve arama yaparken ve sonlandırırken çıkan titreşim uyarısından kaynaklanıyor.Normal titreşimi ve dokunmatik titreşimi kapattım şu an için sorun yok.Bilgin olsun

Malesef bu genel bir sorun.Bu yöntemde işe yaramıyor.Eğer yeni versiyon çıkmayacaksa veya düzeltme yapılmayacaksa ben tekrar flash atıp v5 versiyonu yükleyecem

username37

Üye
belle refresh kullanıyorum sorun yok süper olmuş teşekür kardeşim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

manolyam63

manolyam63

Üye
[h=1]tsk,,,

manolyam63
Binbaşı[/h]

mustafanokia

Üye
birisi c2zbin.rmp dosyasını atabilirmi mesaj baloncuk ları icin ama rompatcherda çarpı işareti geliyor baska varsa atabilirmisiniz

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Ben Delight cfw kullanıyorum yamalar açık ama yüklüyorum yükleme bitince yüklenemede hatası veriyor. Ne yapmalıyım?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
büyük ihtimal python çakışması var yüklerken pythonu seçme öyle yükle

manolyam63

manolyam63

Üye
bende de oyleydı ben halletim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke::oke::oke:

korhanad

Üye
modu ındırdm hacı mod calsmıyo yanı tele yuklemıyo yardm ednmodu ındırdm hacı mod calsmıyo yanı tele yuklemıyo yardm ednmodu ındırdm hacı mod calsmıyo yanı tele yuklemıyo yardm edn

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Emegine saglik ustam sen bu Phyton isini kopardin :D

korhanad

Üye
beyler maxımod fp2 proramını indrdım 72 mb ama program sona kadar gelıyo az bse kala duruo yuklemı yardm lutfen

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
python işaretini kaldır kur ok

korhanad

Üye
yardm beyler ya tel çok kasılıo donuyo kafayı yedı telm 603 fp2 uygulamamı bunda çlsımıyo yoksa bı yolu warmı silimı ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam olarak sorun nedir

korhanad

Üye
effekten dolayıymis kardeş tamm kardeş sana bse sorcam knuyla alakalı deılde sen blrsın dıe soruym 603 tele 4x5 menu gorunumunu nasl yaparm ? Bı yerde warda gorunumlerı brı buyuk brı kuck yokmu baska yolu acaba ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Böyle birşey mi

• Beğen
Tepkiler: korhanad

Üst Alt