Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesajlar o c2z yamasını nerdn yapacağz rompatchrda yok öyle bişey
asigsasi
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zipten çıkan dosyayı c pacthes klasörüne at sonra rompacther den aktif yap
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
oturumlar modu içine koymuştum ben oturumlar yaması diye eğer rom pacher in c de yüklü ise rompacher içinde göreceksin ama e de kurulu ise isa dostumun gönderdiği yamayi indir işini görecektir
oturumlar modu içine koymuştum ben oturumlar yaması diye eğer rom pacher in c de yüklü ise rompacher içinde göreceksin ama e de kurulu ise isa dostumun gönderdiği yamayi indir işini görecektir
ben küçük proların hepsini c ye kurarım patchesn içine bi dosya gelmisti ama ÖNCELİK C SÜRÜCÜSÜ diye olmamıştı ama şimdi isa abınin yamasıyla oldu TEşEKKÜRLER
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ok sorun yok o zaman
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
evet no proplem
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
pro.engineer
Üye
bende yükleme yarıya geliyor sonra yüklenemdi diyor . Bi yardımcı olsanız
asigsasi
Üye
kaldırmadığın dosyalar olabilir
pro.engineer
Üye
sinirlerim bozuldu format attım bende oldu şimdi
- - - Eklendi - - -
maximod v4 de ki bazı modlar ve mifler yok bunda. Onların nasıl halledebilirm ?
manolyam63
Üye
bende eskı maxımod yuklu ben bu ısa ustanınkını yulesem c pactes klsorune atsam yeterlı mı
- - - Eklendi - - -
yanı bende yuklu olan fp2 maximod
LaNeDLiy
Üye
maximod v5 te modların bazıları calışmadı menü yeni isim ver , sistem.klasörleri E,F bluetooth ile sis ... Fln modları calışmadı FP2 de . Bi cözümü varmıdır . Simdiden tşkler
n8 refresh
Üye
yükledim fakat menüde bazı ikonların resimleri yok oldu tel n8 refresh
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
menüde eksik uygulama simge sorunu ile karşılaşmamak için z resource apps içinden tüm mif ve mbm dosyalarını kopyalayıp Hangi mif yükleme yerini kullanıyorsanız ? resource apps içine yapıştırın.
ilker_citikbel
Üye
Kardeşim ben kurdum çok süper bir program ama bazı mif ve mod'larda sıkıntı oldu. Mif bir iki tane yüklüyo. Mod'larda ise aynı özellikle oturumları yükledim. Beğenmedim. Orjinal arka planı yükledim. Yine aynı olarak kaldı. Bende programı komple kaldırdım. Tüm verileri sildim sadece o yeşilimsi yüklediğim oturum kalkmıyo. Ne yapmam gerekir acil yardım !
- - - Eklendi - - -
N8 Belle Refresh
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
c sys bin içinden mce.exe yi sil veya rompacherden yamayı kapat
sLeepLe
Üye
bende de ilk yüklenemedi hatası verdi flaş atıcaktım zaten atıp denedim sorunsuzca yüklendi ve güzel olmuş elinize sağlık