[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
daha cıkmadı mı...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hani refresh kullananlar yorum yok hiç sanırım sorun yok olsaydı yazardinız ama yorum yok :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
daha deneyemedm usta :) pc ye geçecek vakit bulamadm ama yarın kesin yüklüycem ölmezsek :D

Pringles

Pringles

Üye
Abi fp2 sürümü ne durumda ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapıyorum minim en kısa zamanda efekt olayını çözmeye çalışıyorum fp1 den fp2 ye uyarlamak zaman alıyor kodlama değişmesi gerekiyor yavas yavas yapıyorum ki hata olmasın

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Mr. SaLÇa
hizan

hizan

Üye
leven ben n8 yükledim gayet güzel olmuş ellerine sağlık.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim hüseyin abi güle güle kullan

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
güncelleme için teşekkürler ellerine sağlık :)

kemiksesi

kemiksesi

Üye
çok iyi yaa Mükemmel artık nasıl oldu bilmiyorum Ama telefon birden hızlandı sebebini hala bilemiyorum :-) yüklediğim oradki moDlardan biri galiba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) :) :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
şuan iniyor :D

- - - Eklendi - - -

belle refresh sonuç olumlu yalnız ben efektleri EFEKTLER ADLI Program dan nasıl kullanacam aknsrv.dll dosyası çakısıyo 2 tane var biri aknsrv.dll diğeri aknsrv2.dll nasıl yapacaz

kemiksesi

kemiksesi

Üye
arkadaşlar kurdum Ama mifler uygulanmiyor mesela şeffaf paket diyorum mif yüklendi diyor yediden başlatıyorum Ama yine aynı bir değişiklik yok bütün yamalar açık ve oto başlat modunda

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mif yükleme yerini seçtin mi?

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
Fp2 sürümünü deniyorum abi sonucu yazarım :oke:

- - - Eklendi - - -

Abi harika yapmışsın süper olmuş çok çok teşekkür ederim :good:
Hiç bir sorunla karşılaşmadım :oke:

Nokia 603 Fp2 sorunsuz çalışmakta :oke:

Tek bir isteğim var abi :)
-Bu reset atmadan çalışan efektler programını kullanıyordum v5 kurdum diye sildim tekrar kurmak istesem nasıl kurarım ?
- v5 farklı versiyon olduğu için C sys içindeki dosyasıyla oynamadım nasıl çalışmasını sağlarız ?

Ve bu arada mif ve efekler hafıza kartında çalışıyor süper olmuş abi çok teşekkürler :oke:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
aynen bu sefer çok güzel olmuş eline sağlık levent usta :good:

oturumlardaki iphone modunu olmuyo mesaj baloncukları değişek ama aynı :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fp2 sürümünü deniyorum abi sonucu yazarım :oke:

- - - Eklendi - - -

Abi harika yapmışsın süper olmuş çok çok teşekkür ederim :good:
Hiç bir sorunla karşılaşmadım :oke:

Nokia 603 Fp2 sorunsuz çalışmakta :oke:

Tek bir isteğim var abi :)
-Bu reset atmadan çalışan efektler programını kullanıyordum v5 kurdum diye sildim tekrar kurmak istesem nasıl kurarım ?
- v5 farklı versiyon olduğu için C sys içindeki dosyasıyla oynamadım nasıl çalışmasını sağlarız ?

Ve bu arada mif ve efekler hafıza kartında çalışıyor süper olmuş abi çok teşekkürler :oke:

iki program birbirinden bağımsız tek çakışan yer aknskinsrv.dll dosyası her iki programla gelen dll aynı isimde hangisi c sys bin içinde olursa o program çalışıyor bu kadar basit

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

n8 refresh

Üye
n8belle refresh e kurdum mesajlar ve açılış ekranı dışındaki uygulamalar çalışmıyor

Üst Alt