[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Harika bir çalışma ve paylaşım. Arşivime bunu da alıyorum. Teşekkür ederim ...

- - - Eklendi - - -

Ya bu bir harika mod. Emeği geçen herkese teşekkürler ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim elimden geldiği kadar geliştirmeye devam ediyorum yakında v4 geliyor bakalim

• Beğen
Tepkiler: arslanla
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yavaş yavaş uygulama bitti önizleme olayı falan tamam mod topluyorum şimdi :) ama hemen beklemyin bune bu kadar hızlı güncelleme olmaz :) 10 günde bir yapalım.

arslanla

arslanla

Üye
yok yavaş yavaş uygulama bitti önizleme olayı falan tamam mod topluyorum şimdi :) ama hemen beklemyin bune bu kadar hızlı güncelleme olmaz :) 10 günde bir yapalım.

Tamam. Kusursuz ve bol içerikli (modlu,efektli,önizlemeli) olsun da 10 gün sonra gelsin...

asigsasi

asigsasi

Üye
bunun içinde kendi yaptığın efektlerde olacakmı 5 adet olsa yeter

seyits

Üye
rica ederim elimden geldiği kadar geliştirmeye devam ediyorum yakında v4 geliyor bakalim

Levent sana zahmet,tabi senin için yorucu olamaz ise, tlf da gizli klasör oluşturup video vs tüm dosyaları buna attığımızda görünmez olması(gizli klasör modu) tactilefeed(aramalarda titreşim modu),Senin menu düzeni modun Ve En son efektin gibi,tlf nun hiçbir uygulama giriş çıkışında efekti noktaları atlanılmayan, müthiş bir efekt karışımıyla, 360 Derece döndürmeli ile bir Efekt yapabilir mi sin.genel olarak tüm arkadaşlarında aynı düşüncelerde olabilecegini sanıyorum. Uygulamana bunları eklersen çok sevinirim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olacak fp1 uygulamasına fp1 uyumlu efektleri gömeceğim belki hepsini fp1 uyumlu yaparım. her efektin içinden güzel efekt bulur ekran döndürme ekranlarına atarım. hem kendi efektleri ile uyumlu olur hem her efektin döndürme efekti farklı olur. olmazsa olmaz dediğiniz modlar neler bakalım azıcık destek yapın

- - - Eklendi - - -

Refresh için uygulama çıkarmayacağım. fp1 18 kez indirilmiş. refresh 0. mediafire öyle söylüyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
fp1 ile yola devam

arslanla

arslanla

Üye
olacak fp1 uygulamasına fp1 uyumlu efektleri gömeceğim belki hepsini fp1 uyumlu yaparım. her efektin içinden güzel efekt bulur ekran döndürme ekranlarına atarım. hem kendi efektleri ile uyumlu olur hem her efektin döndürme efekti farklı olur. olmazsa olmaz dediğiniz modlar neler bakalım azıcık destek yapın

- - - Eklendi - - -

Refresh için uygulama çıkarmayacağım. fp1 18 kez indirilmiş. refresh 0. mediafire öyle söylüyor.
Nasıl 0 ya ben 2 kez indirdim bir telefondan bir de pc den... Refresh için de bekleyen vardır umarım benim gibi. Hem daha refresh güncellemesi gelmeyen teller(n8) var. Onlara güncelleme gelse ve bu uygulamadan haberleri olsa emin ol indirirler ama biraz reklam lazım tabi bu da sana düşüyor...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl 0 ya ben 2 kez indirdim bir telefondan bir de pc den... Refresh için de bekleyen vardır umarım benim gibi. Hem daha refresh güncellemesi gelmeyen teller(n8) var. Onlara güncelleme gelse ve bu uygulamadan haberleri olsa emin ol indirirler ama biraz reklam lazım tabi bu da sana düşüyor...

FP1 63 kez
Reflesh 54 kez :) indirilmiş

şaka yaptım yaaa olurmu öyle şey fp1 kullansamda fp1 neyse refleshte o dur benim için ayırmam ben onu

sağ kullavardan rakiplerini geride bırakan fp1 hızlı ilerliyor o da ne sol kulvardan reflesh atağa geçti fp1 in hemen arkasında ilerliyor yarışın bitişine son 100 metre kala FP1 önde gidiyor hadi fp1 bastır :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
FP1 63 kez
Reflesh 54 kez :) indirilmiş

şaka yaptım yaaa olurmu öyle şey fp1 kullansamda fp1 neyse refleshte o dur benim için ayırmam ben onu

sağ kullavardan rakiplerini geride bırakan fp1 hızlı ilerliyor o da ne sol kulvardan reflesh atağa geçti fp1 in hemen arkasında ilerliyor yarışın bitişine son 100 metre kala FP1 önde gidiyor hadi fp1 bastır :)
Noss_bar böyle şakalar yapma ciddiye aldım. :eheÖnizlemesiz ve bol modsuz bu programı düşünemiyorum hem daha ne güncellemeler yapacan sen bu programa...:oke:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
caglar b

caglar b

Üye
noss bar theme fx in ilk sürümünde fp2 efekti vardı fakat güncellenmiş theme fx de yok (maximodu kurmadım fp2 yi bekliyorum :) ) acaba elinde var ise paylaşır mısın?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede var modlama bölümünde

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
ya refresh daha Bana gelmedi bi gelsin :) bende ekledim favorilere MAXIpda yi:-)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) :) :)

- - - Eklendi - - -

Mif üstüne tıkladığınızda ilk önce önzileme resmi geliyor ilk resimdeki gibi

3 sn ye sonra yüklensin mi sorusu geliyor.

İptal e basarsanız ön izleme tekrar geliyor çıkış derseniz miflerden çıkıyor tekrar seçip yeni miflere bakabilirsiniz. Budur önizleme olayı.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
akifd

akifd

Üye
v 4 geliyor ha çok kolaylık olur vallahi çok iyi teşekkür noss

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Üst Alt