[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

kompenti

Üye
tskrler

Buhara15

Üye
arkadaşlar ben bunu uyguladıktan sonra kamera tuşuna basınca telefon reset atıyor.. Ne yapabilirim.. Tel N8

seyits

Üye
Tşk.levent yazabilmiş olduğun tüm adımları uygulayarak,program yükleme öncesi defalarca siliyorum.hatta c/resource/skins diye klasör vardı Onu bile sildim.ama olmuyor.acaba,hani daha önce themefx için z deki mifleri resourceye kopyalamıştik,onuda mı sileceğiz.tlf 701 fp1 orjinal sürüm belle si.. Problem nedir anlayamıyorum.dosya mevcut hatasında ki,sistemle çakışabilen sorun nedir?.Zaten maximodu kurup sildikten sonra,tekrar maximodu yüklemek için silmemiz gereken c sys bin içindeki aknsrv oluyor,aknIcon dosyası olmuyor..Problem kaynağı,silinmesi gereken dosya hangisi.,Program çok hoş ve kullanışlı bir uygulama. Lütfen yardım edin.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bunu uyguladıktan sonra kamera tuşuna basınca telefon reset atıyor.. Ne yapabilirim.. Tel N8

kameraya girmiyor mu z resource apps içindeki mifleri ve mbm dosyalarını c resource apps içine kopyala öyle dene

ibayram59

Üye
Eline sağlık arkadaşım.Benim bir sorum olacak orjinal paketlere girip kurulumu yaptıktan sonra rompatcher de dahil cfw gömülü bazı uygulamaların menüdeki ikonları kayboluyo.çalışmasına çalışıyor ama telefonu acayip kasıyo.defalarca denedim ama hep aynı oluyo.acaba orjinal paket kurulumunu yapmasam olurmu.tel c6-01 refresh.teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cfw ye gömülü olan uygulama mifleri z resource apps içinde en iyi si siz z resource apps içinden tüm mifleri ve mbm dosyalarını c resource apps içine kopyalayın kurulum dosyalarında mifler var ama eksik bu kısmı böyle yaptırşak iyi olacak herkezin telefon farklı mifler o yüzden eksik mifler de uygulama görülmüyor dediğim gibi

seyits

Üye
levent dostum.kurulum hatası için lütfen bir çözüm yolu bulabilir mi sin

- - - Eklendi - - -

bilmediğimiz hangi dosya mevcut olabilir ki? tüm dosyaları siliyorum ama Anlayamadim..

- - - Eklendi - - -

1ci paketi kurmadan da efektleri çalıştırıyor.ama 1ci kurulum paketini kuramadığım için mi olsa gerek, diğer pil rengi vs open4al açın hatası veriyor.inanamıyorum!

- - - Eklendi - - -

z deki bütün mifleri,mbm ler hariç kopyalamiştik o halde problem kaynağı hangi dosya olabilir,yardımını bekliyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum paketi c sys bin içine aknskinsrv.dll ile aknIcon.dll dosyası c resource içine effects klasöru içinde manifest.mf ve c resource içine maximod klasöru atmaya çalışıyor ve c resource apps içine orjinal mifleri atmaya çalışıyor

seyits

Üye
c resource apss içindeki avkon2.mif isimli dosya da silinmesi gerekiyor mu?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu dosyaları sil ve tel kapat aç efektin orjinal olacak sende efekt dosyası aknskinsrv çakışıyor onun devre dışı kalması gerek sil veya yeni isim ver tel kapat aç direk kurulum paketini kur kurulacak

seyits

Üye
benim önceden themefx için z den c ye kopyaladıgimız mifler ve avkon2 duruyor onlarıda,miflerin hepsini ve avkon2 dosyasını da hepsini mi silmem gerekirdi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerek yok mifler e dokunma onlara yok veren aknIcon dosyası o yoksa miflerin etkisi olmaz paket onları değiştirir çalışmaz tek yapman gereken aknskinsrv ile aknIcon dosyalarını yeniden adlandır başına sonuna 2 koy tel kapat aç açılışta dosyalar c sys bin içinde sistem isimleri değiştiği için onları değil z içinden okur bu da o an c boş demek sonra kurulum paketini kur tel kapat bu sefer doğru işimde c de dosyalar olduğu için bunlar çalışır sonra efekt mif ata tek kapat aç bitti bunu aynen yap harfi harfine

seyits

Üye
1.ci paketi kurmaya gelmeden uygulamayı ilk kurup açtığımda,c sys bin içinde,daha birinci kurulum paketini kurmadan,xplore ile baktığımda aknsrv.dll dosyası kurulu olmuş oluyor.ama akIcon yok.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aknskinsrv olacak

- - - Eklendi - - -

onun ismi değiştir tel kapat aç onu sonra kur kurulum paketini

seyits

Üye
aknskinsrv dosyasını Zaten siliyorum levent dostum.maximod ilk yayınladığın gece mediafire den indirdim.sonra güncelleme yaptınmı bilemiyorum ama,uygulamadan problem yok değil mi.O halde neden? Acaba güncelleme yaptıysan yeniden indirip mi programını kurmalıyım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum sen şuan ki fp1 indir. sana özelden mesaj atıyorum facem var ekle sorununu çözelim. sonra istersen silersin. ok müsaitsen tabi. inan böyle sorun yaşayan olduğumu ben rahat edemiyorum. ben yapmamış olsam zaten hiç paylaşmam. kendim yaptım proyu baştan sona kodlamasını değiştirdim. sorun olsa bende olur. herşey önceden mod kullananlarda oluyor sıfır sistemde bu sorunlar olmuyor ya önceki modu kaldırılamıyor yada işlemler sırayla yapılmıyor. özellikle tel kapatıp açma aşamaları önemli. neyse mesaj atıyorum ekle.

seyits

Üye
levent dostum evde pc yok,701 ile mobilden de sana hemen yazamıyorum opera mobil sayfayı hemen yenilerse bile geçerli sayfa yazışmalarının yenilerini hemen vermiyor eski maxicep sayfalarını bir müddet gösteriyor.O yüzden senden rica ettim ikimizin tlf modelimızde aynı neden bu programı kullanamıyorum ben.yürekten teşekkürler levent yapabilmiş olduğun bu Program çok özellikli bir uygulama.,Ve ben bu uygulamanı kullanabilmeyi inan çok istiyorum.Lütfen yardımcı olabilir mi sin.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum nimbuzz skype msn yüklesen tele olmaz mi

akifd

akifd

Üye
usta kurulum paketini kurunca c sys bin içinde tekrardan aknlcon ve aknskinsrv dosyası oluyormu yoksa ben silememiş miyim bende pil rengini değiştiriyorum ama widget ve mif leri değiştire miyorum acaba neden çok teşekkür ediyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
içindeki paketleri mi deniyorsunuz yoksa indirme mi ?

Üst Alt