[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
uygulama kodlaması bitti çoktan modları efektleri falan düzenliyorum jon hoi serisini fp1 uyumlu yaptım ama diğerleri aynı kaldı şimdi bütün efektleri fp1 uyumlu yapmaya çalışıyorum ama joi serisinde yaptığım gibi tek tek değil direk manifest dosyası ile merkez dosya o onu tasarlıyorum ki hem reflesh hem fp1 aynı efekt sistemini kullansın diye yoksa böyle tek tek efekleri uyarlama çok zaman alıyor kullandığınız modlar varsa konu linkini önerebilirsiniz ama çalıştığından emin olduğunuz modlar olsun miflerde olabilir açılış ekranları klavye tasarımları widget ler falan aklınıza modlama ile ne geliyorsa efekt sayısını 70 e çıkardım yani sizin anlayacağınız uygulama uğraştırmıyor o daha bir hafta önce bitti geri kalan mifleri modları efektleri siteden tek tek toplamak uğraştırıyor bu konuda dediğim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum yoksa şuan yükler paylaşırım ama olay boş uygulama paylaşma değil isteyene 16 kb kodlama dosyasını vereyim hiç birşey kaldırmadan e private içine atabilir v4 e geçerbilir ama içi boş ne mod ne efekt ne mif olduktan sonra ne fayda olur uygulama ile dolu dolu paketler olması çok daha güzel o yüzden biraz sabır yavaş yavaş. hata güncellemesi değil bu 3 te hata mı var yoksa neden haberim yok
Hata yok da program bol modlu,,bol efektli ve mifli olsun yani aceleye gerek yok hafta sonuna kadar bir sürü mod toplayabilirsin... Mesela ilki benden gelsin sistem modlama bölümünde refreshteki "yüksek ses kulaklara zarar verir" gibi bir uyarı var. paylaşılan mod bu uyarıyı kaldırıyor. Onu ekleyebilirsin.....:oke:

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/reflesh-yuksek-ses-uyarisini-kaldirma-mod-697132.html

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:tşk:

seyits

Üye
birkaç küçük yardımda benden olabilir sanırım büyük ustam. Mesela tactilefeed(aramalardaki çağrı başlangıcında ve sonunda titreşim)modu,tarayiciyi E alma modu,efekt yolu değiştirebilme modu, açılışta bazı programların açılmaması modu,gizli menü ikonlarının kullanılması(enabled hidden menü icons)modu, menuden uygulama isimlerini kaldırma modu,Acık Uygulamalar Menüsü modu, Senin meşhur menü düzeni v4 program uygulamanın mod halinde olması ve daha başka diğer tüm modlar.,

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tactile feed modu flash atmadan çalışıyor mu ?
Tarayıcı e modu flash atmadan çalışıyor mu ?
Gizli uygulama ikonlarını koydum
menünden değil de ev ekranından isimleri kaldırma modu koydum menüden olanı duymadım varsa link alayım
menü düzeni sadece yeni isim ver ve alt klasör oluşturma kısımı koydum anna klasör simgeleri koymadım. koyarım
açık uygulamalar menüsü modu fp1 de ihtiyaç varmı refleshçiler zaten fp1 de kini istiyor sen ne istiyorsun ? :)

Diğer modlar için çalışıyorum
-Kendim efekti tamamen kapatan mod yaptım tel kapatıp açsan bile efekt kapalı kalıyor. Tel de çok hızlı çalışıyor arada efekt olamayınca
-Eski efektleri tam anlamıyla oynatan modu kendim yaptım koydum döndürme ekranı falan her efekte göre ayrı ayrı çalışıyor
-Bluetooth ile korunan nesne gönderebilme sis ve sisx gönderme modunu koydum

Kısacası kullandığınız modları önerin. biliyorum zaten kullandığım modun uygulama içinde ne işi var diyeceksiniz ama yarın öbürgün flash format veya fabrika ayarlarına teli sıfırladığınızda tüm modları tek tek dosyalara atmaya çalışacaksınız oysa bu uygulama tıkla yüklendi tıkla yüklendi basitliği bu yeni bugün için mod lazım olmayabilir modlar yarının için

Rom pacher yamalarını modtan saymıyorum aslında biri şu pacther yamalarını adam gibi hepsini a dan z ye toplayıp her yamanın ne işe yaradığını hangi sistem uyumlu olduğunu bir konuda toplasa süper olur site çok karıştı mifler avkonlar efektler her yerde yazı ekran araçlarındada mif var modlamada da mif var efektler de aynı çok dağıldı site çok yeni test moderatörleri size diyom duyuyonuzmu ? :)

- - - Eklendi - - -

hem eski efekt hem yeni efektlerde uygulama açılırken dönen yuvarlak simge bekleyiniz hesabı gibi olan efekti tarihten sildim. uygulama açılışları bile değişti hızlandı tel ve efektler

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

seyits

Üye
Şuan ise gitmek üzereyim fazla zaman ve imkanım olamıyor ama inan bana çalışmaların ve efektlerden olusan mod uygulaman gerçekten çok hoş ve faydalı levent. Öncelikle menu ikon isimleri silme derken evet Senin dediğin gibi sadece ev ekranındaki ikon isimlerini silebilen mod var,diğer mod henüz bende duyamadım.Ayrıca tactilefeed modu vs flasha gerek yok çalışıyor,Ayrıca tactilefeed,tarayıcı e modu ve menu düzeni v4 uygulamanın(anna klasörleri) mod halini, Themefx tasarımıyla Senin yapmış olduğun Maximod uygulamanın içerisine, zipli dosyalayıp mod halinde koydum gayet iyi çalışıyor.Anna klasör simgeleri tlf da hemen olusarak,tlf hızlıca kendiliğinden toparlanmış olarak toplu hoş bir klasör menüsü oluşturdu :) Ayrıca rompatcher yamalarından kayıt esnasında bip kesme(TRemoveRecTone_belle.rmp), tlf nun kısık duyulmayan sesini yüksekten(MoreSoundInLoudspeaker.rmp) yaması ve aklıma gelemeyen

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Nokia Sleeping hoş olabilir.Özellikle daha önceki 5800 ait olan O çok hoş s60v5 nokia orjinal mükemmel klasör vs ikonlarının aynısı olabilecek değiştirme modu veya uygulama program halinde mümkün kılabilmenin mümkünü var mı bilemiyorum ama,inan bana tüm belle klasör kullanıcıları arkadaşlarımın düşünceleri gibi, bunun gerçekten kesinlikle çok hoş bir şey olabileceğini düşünüyorum.,Ama yuvarlak içinde olan belle klasör simgelerinin hiçbirinin olamadığı,simgelerin kenarlarında hiçbir yuvarlak daire vs barındırmayan,sadece simge halinde olan ve sadece orjinal nokia s60v5 klasör uygulama ikonlarından olusan.,inan bana bunun kesinlikle mükemmel olabileceğini düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

açık uygulamalar menüsünü,bir Program veya uygulamayla, sanki bir uygulamamış gibi değilde, tıpkı nokia s60v5 serilerindeki gibi tlf nun seçenekler kisminda beliren küçük simgeler halinde yapabilmemiz mümkün mü acaba levent?mod veya yeni bir program halinde.

- - - Eklendi - - -

şuan ki gibi bir program misali,tüm tlf ekranını kaplayan büyük simgeler halinde değilde, tlf nun en altında seçenek kısımında beliren küçük simgeler halinde.

asigsasi

asigsasi

Üye
maximod bittiği zaman çok güzel olacak sabırsızlıkla bekliyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yarın flash gerektirmeyen modlar için bir konu derlemeyi düşünüyorum sanırım işine yaşayacaktır dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
test aşamasındayım nasipse yarın yayında tesadüf bu ya yarın doğum günüm :)

fp1 ler şanslı modları deneye deneye koydum reflesh için pek mod koyamadım çok modları var çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum o yüzden biraz eksik kalacak modlar ama metin saatini türkçe yapacak modlarını yaptım isteyen mavi türkçe isteyen kırmızı tükçe metin saat. ama var gene beklentileri boşa çıkmayacak

efektler hem fp1 hem reflesh 68 efekt var 24 mif tam önizlemeli mifler avkon2 ler açılış ekranları dijital saatler kilit ekranı saati mif 30 a çıkartmayı düşünüyorum bu gece son bir tur atacağım sitede mif ile ne değişiyorsa artık eklemeye çalışacağım

fp1 ileri için tüm efektler refleshte nereden ne oynatılyıorsa fp1 için de aynısının modu var belle efekt modunu yüklemeleri yeter bütün efektler tam çalışıyor ayırmaca yok fp1 e uyarlama yok.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
test aşamasındayım nasipse yarın yayında tesadüf bu ya yarın doğum günüm :)

fp1 ler şanslı modları deneye deneye koydum reflesh için pek mod koyamadım çok modları var çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum o yüzden biraz eksik kalacak modlar ama metin saatini türkçe yapacak modlarını yaptım isteyen mavi türkçe isteyen kırmızı tükçe metin saat. ama var gene beklentileri boşa çıkmayacak

efektler hem fp1 hem reflesh 68 efekt var 24 mif tam önizlemeli mifler avkon2 ler açılış ekranları dijital saatler kilit ekranı saati mif 30 a çıkartmayı düşünüyorum bu gece son bir tur atacağım sitede mif ile ne değişiyorsa artık eklemeye çalışacağım

fp1 ileri için tüm efektler refleshte nereden ne oynatılyıorsa fp1 için de aynısının modu var belle efekt modunu yüklemeleri yeter bütün efektler tam çalışıyor ayırmaca yok fp1 e uyarlama yok.
noss_bar sen bütün bulduğun modları koy biz çalışmayan modları çıkarırız sorun değil... Eksiksiz olsun bir de 24 mif çok az geldi ben kendim 40 a yakın mod ve saat avkonu bulmuştum... Maalesef telefonumu formatladım programdaki bütün mifleri kopyalardım ama işte... Maximod v3 ü yüklemedim v4 ü bekliyorum...

asigsasi

asigsasi

Üye
bekliyoruz

akifd

akifd

Üye
son olarak iyi bir araştırma yap o zaman usta yarın cuma hayırlı olur inşallah bende sana cook teşekkür ederim sayende fp1 kendini göstere bildi diğer s^3 göre ne kadar iyi olduğunu çok stabil ve seri arkadaşlar hayran kalıyor ışte buda nokia'yi gözden çıkaranlar için bir daha düşünme fırsatı çok teşekkürler

seyits

Üye
Levent uygulamanın,bellede mevcut tüm modları içerebilen,bol modlu bir MAXIMOD 4 ü en geç hafta sonu bitimini umuyoruz.

- - - Eklendi - - -

bütün mod içerikleri olabileceğini sanıyoruz ki,aman belle de şu mod da varmıydı da,benim Maximod um da neden bu mod yokmuş demek istemiyoruz :) mod kapsamını çok geniş tutabileceğinin beklentisi içerisindeyiz levent dostum

asigsasi

asigsasi

Üye
Levent uygulamanın,bellede mevcut tüm modları içerebilen,bol modlu bir MAXIMOD 4 ü en geç hafta sonu bitimini umuyoruz.

- - - Eklendi - - -

bütün mod içerikleri olabileceğini sanıyoruz ki,aman belle de şu mod da varmıydı da,benim Maximod um da neden bu mod yokmuş demek istemiyoruz :) mod kapsamını çok geniş tutabileceğinin beklentisi içerisindeyiz levent dostum

emredersin :ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok de eksik olanları zaten ekleme imkanınız varki sadece içindekilerle sınırlı değil konuda yazıyor nasıl ekleneceği zor değil zip oluştur isim ver ekle içine at maximod klasörü içinde klasörlere sonuçta içine koyduğum modları herkezin beğenecek diye bir şart yok beklentimde yok uygulama ya efekt mif mod ekleme sınırınız hafızanızla alakalı uygulamanın böyle bir sınırlaması yok. beğendiklerinizi tutarsınız beğenmediklerinizi silersiniz kendi efekt mod ve miflerinizi eklersiniz.

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: arslanla

seyits

Üye
tüm emeklerin için ellerine sağlık ustam Ok.peki ya bilemeyen arkadaşlarımız için hangi modların ne işe yarayabildiği,ne olduğu açıklamasida form da belirtilecek mi.sabırsızlıkla muhteşem eserinin linkini bekliyoruz Ama indirme linkini,önceki gibi yine mediafire ye koyabilir isen sevinebiliriz,daha problemsiz olabileceğini düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun Ve MaxiCep Seni kazanabilmekle gurur duyabilmeli,MaxiCep de iyi Var sın dostum.,

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Allah herkeze uzun mutlu bir ömür nasip eder inşallah.

Birazdan linkleri ekliyorum siteye ... konuyu düzenlemeye başladım

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
allah razı olsun abi bu haliyle süperin de süperi olmuş ellerine sağlık

Üst Alt