ÇaRşI 2387
Üye
refresh olanı kurdun dimi sen
evet
refresh olanı kurdun dimi sen
sisteminde sıkıntı olabilir en güzel çözüm flashtırlevent benım bazen tlf da donma oluyor bır kac sanıye bırseyler bırbırıne gırıyor bu efektlerle ılgısı olabılır mı bırde ben flash lıgt yukledım ondan sıkıntı olur mu yanı flash prgrm ı dondurur mu tlf nu
eyvallah
tabiki de
sanırım rofs2 de veya core de resource içinde effects klasörüünü kopyala masa üstüne sonra masa üstünde yeni zip oluştur adında türkçe karakter olmasın nokia 808 diyebilirsin sonra effects klasörünü salla zip içine sonra o zip dosyasını bu uygulamanın görmesi için telefon da e efektler içine at ve uygulamayı aç listede nokia 808 zip seni bekliyor olacak seçiyorsun bitti
bu kadar yardımdan sonra o efekti bana da gönderirsen sevinirim benimde hoşuma gitti özellikle menüye giriş bölümü şekil olmuş
orası kolay ben efektler uygulaması için fp1 ve fp2 de çalışması için özel manifest yaptım yani efektin tüm sistemlerde çalışmasını sağlıyor hatta Şuan kullandigin tüm efektler belle den kalma ama hepsi de çalışıyor yani uyumlu olması için efekti değil dll nin yol verdiği manifest önemli o da dediğim gibi bu uygulamayı düzenlerken yaptım