[MaxiPDA] Efektler v3.0 Symbian^3 Refresh-FP1-FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
başka efektler de sorun yoksa kullandığın efekt sorumludur

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
dediğim gibi sadece bu etki çalışmıyor diğerlerınde sorun yok, en iyisi kaldırıp yeniden kurmak galiba:)

manolyam63

manolyam63

Üye
levent benım bazen tlf da donma oluyor bır kac sanıye bırseyler bırbırıne gırıyor bu efektlerle ılgısı olabılır mı bırde ben flash lıgt yukledım ondan sıkıntı olur mu yanı flash prgrm ı dondurur mu tlf nu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
levent benım bazen tlf da donma oluyor bır kac sanıye bırseyler bırbırıne gırıyor bu efektlerle ılgısı olabılır mı bırde ben flash lıgt yukledım ondan sıkıntı olur mu yanı flash prgrm ı dondurur mu tlf nu
sisteminde sıkıntı olabilir en güzel çözüm flashtır

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Kardeşim çok sağol 1 aydır bununla uğraştım. Sonunda oldu. Çok teşekkür ederim. Emeğine ve ellerine sağlık :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabiki de

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

J_c_k

Üye

peki bunun için o videodaki efeklerin olduğu cwf'yi nokiaa cookerla açtıktan sonra hangi dosyaları almamız gerekli? veya tam olarak ne yapmak gerekir. O videonun efeklerinin olduğu cfw var sadece elimde.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım rofs2 de veya core de resource içinde effects klasörüünü kopyala masa üstüne sonra masa üstünde yeni zip oluştur adında türkçe karakter olmasın nokia 808 diyebilirsin sonra effects klasörünü salla zip içine sonra o zip dosyasını bu uygulamanın görmesi için telefon da e efektler içine at ve uygulamayı aç listede nokia 808 zip seni bekliyor olacak seçiyorsun bitti

bu kadar yardımdan sonra o efekti bana da gönderirsen sevinirim benimde hoşuma gitti özellikle menüye giriş bölümü şekil olmuş

• Beğen
Tepkiler: J_c_k ve manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
bır deneyelım...

J_c_k

Üye
sanırım rofs2 de veya core de resource içinde effects klasörüünü kopyala masa üstüne sonra masa üstünde yeni zip oluştur adında türkçe karakter olmasın nokia 808 diyebilirsin sonra effects klasörünü salla zip içine sonra o zip dosyasını bu uygulamanın görmesi için telefon da e efektler içine at ve uygulamayı aç listede nokia 808 zip seni bekliyor olacak seçiyorsun bitti

bu kadar yardımdan sonra o efekti bana da gönderirsen sevinirim benimde hoşuma gitti özellikle menüye giriş bölümü şekil olmuş

tamam eğer yapabilirsem sanada atarım teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

core de resource içinde effects klasörüünü kopyala masa üstüne sonra masa üstünde yeni zip oluştur adında türkçe karakter olmasın nokia 808 diyebilirsin sonra effects klasörünü salla zip içine sonra o zip dosyasını bu uygulamanın görmesi için telefon da e efektler içine at ve uygulamayı aç listedenokia 808 zip seni bekliyor olacak seçiyorsun bitti

<< tıpa tıp 2 kere yaptım olmadı. C sys bin içindeki .dll ile bir alakası var mı? cfw'de var o dosya sanırım. effects klasoru de core'deydi. yapınca normal nokia 808 efekti oluşuyor. acaba efek dosyaları farklı bir isimde yada farklı bir yerde olabilir mi?

- - - Eklendi - - -

farklı bir yerde değil. bütün dosyaları tek tek açıp baktım efek klasoru sadece core'de var. Ayrıca efek klasorunun içindeki dosyaların isimlerine göre de arama yaptım onlardan da baska hiç bir yerde yok. Neyse olmuyorsa yapacak birşey yok. Bende menüye giriş ve çıkışları beğendiğim için yapmak istemiştim. programdaki joi forever'i kullanıyorum bende..

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok o zaman şöyle çözelim cfw bana bana coreden sys bin içinden ve uda dan sys bin içinden aknskinsrv.dll dosyasını gönder bakalım efektlerin yeri neresiymiş çözelim

J_c_k

Üye
verdiğin linkteki dosya bende var zaten. Nokia Cooker'la bu dosyayı taradım. Effects isimli klasoru nokia cookar'la masaüstüne çıkarttım. Sonra zip arşivi haline getirdim. Örn: abc.zip Sonra x_plore ile E/resource içine attım. Programda listede görüntü falat klasik nokia efekleri geliyor yapınca.

özel mesajı aldım. dediklerini toplayıp yarın gönderirim mesaj olarak sana.

- - - Eklendi - - -

birde sanırım bu yazılım belle fp1 yada saf belle. fp2 olmadığı kesin çünkü video'da fp2'ye update isteyenler vardı yorumlarda.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) orası kolay ben efektler uygulaması için fp1 ve fp2 de çalışması için özel manifest yaptım yani efektin tüm sistemlerde çalışmasını sağlıyor hatta Şuan kullandigin tüm efektler belle den kalma ama hepsi de çalışıyor yani uyumlu olması için efekti değil dll nin yol verdiği manifest önemli o da dediğim gibi bu uygulamayı düzenlerken yaptım

• Beğen
Tepkiler: J_c_k
manolyam63

manolyam63

Üye
hadı hayırlsı...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı hayırlı

Üst Alt