Maximum 650 Tl Akıllı Telefon Önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bana günlük hayatta kullanılabilecek bir tel lazım.Ben teli uygulamlar için veya oyun için kullanmıyorum.Konuşmak için mesaj yazmak için kullanıyorum.Anladın ?? c6-01 daha ucuzsa onu alırım
Hemde c6-01 2010 sonunda çıktı nokia 1 sene sonra desteği çeker yani anlayacağın zamanınız az kaldı.

mstf_l

mstf_l

Üye
iyi sen bilirsin ama c6 nin destegi 2016 ya kadar var vivazınki simdiden bitti bu arada vivaz da bir mesaj yazana kadar canın cikar cunku rezistif ekran istersen kullananlara sor

Ocean258

Ocean258

Üye
Hem illa Symbian olsun hemde en fazla 650 olsun dıyorsan gercektende en ıyı tercih c06-01 bencede hocam..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşın dediği gibi c6-01 diğer tüm symbian3 ler gibi 2016 ya kadar güncel kalacak daha 4 sene ömrü var bence iyi bir süre o zamana ne teknolojiler çıkar senle birlikte bizlerde yeni telefonlar alıcaz o zamana kadar :oke:
C6-01 uygundur hocam

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Maximum 650 dioz siz gitmiş 730 tllik tel söylüonuz evkura sordum 730 dio.Vivaz 600 diolar.
Vivaz alınmıştır iyi günler herkese tşkkürler.

mstf_l

mstf_l

Üye
o telefon bi kac gun once 580 e bile bulunuyordu otv zammindan dolayı arttı ama bazı yerlerde hala 600 kusure bulurdun neyse vivaz hayirlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt