Maximum 650 Tl Akıllı Telefon Önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Maximum 650 Tl Akıllı Telefon Önerileriniz.
5800'dan bıktım annemin telde bozulmuştu anneme verdim.Ztn bende çok kulllanmıodum ztn okula kamerasız götürüom.
Şimdi bana Sony Ericsson(Nokia da olabilir) modellerinden önereceğiniz var mı? Samsung düşünmüyorum.Android s^3 veya s60v5 olabilir.
Sony Ericsson Vivaz'ı almayı düşünüyorumda yani kararsızım önerilerinizi bekliyorum?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vivaz'da eski model rezistiv ekran var bence alma derim. nokia c6-01'e bakabilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
c6-01 :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia C6-01

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
'eski model rezistiv ekran' nasıl oluyor rezistiv ekran rezistiv ekrandır eskisi yenisi mi olur ???

haltie

haltie

Üye
Telefonlar zamlanacak eski fiyatlar olmayabilir.keşke daha önce alsaydın ama bilemiyoruz.samsung düşünmüyosun ama galaxy fit iyidir bi düşün derim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
'eski model rezistiv ekran' nasıl oluyor rezistiv ekran rezistiv ekrandır eskisi yenisi mi olur ???
Eski teknoloji işte anlamak bu kadar zor olmamalı. Yeni nesil ekran teknolojisi multitouch özellikli kapasitif ekrandır.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben birde şu konudan şikayetçiyim 5800 aldım ilk çıktığında 700 liraya 1 yıl içinde herkesin elinde belediye dağıtmış gibi herkes nokia alıo.Nokianın halide belli hala symbian telefon çıkarmaya devm ediyor.Sony ericsson donanımlı üretiyor yine birde c6-01 gibi tasarımsız telleri sevmiorm.Sony ericsson tüm modelleri harika bence.
Birde vi
vivaz düşünüyordum fakat böyle tele görüntülü konuşma koymamışlar sinir oldum.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Ya eski ekran dediğiniz ne yani dezavantajı ne dokunmatiğimi kötüleştiriyo basmatik mi oluo ??? Veya nokiadan bir örnek verin (nokianın hangi modelinde ekran eski)

baranselona

baranselona

Üye
rezistif ekran (basmatik) = basınca duyarlı çalışır ve gün geçtkçe ekranın köşelerine dokunmak zorlaşır ayrıca ekranda sürekli sert cisimlerle kontrol sağlandığı için çok çabuk çizilir nokia 5800- c5-03 gibi cihazlarda kullanmıştır...samsung star vb... dada bu ekran vardır...

kapasitif ekran(dokunmatik) insan vücudundaki durgun elektriği algılayarak çalışır basınca ihtiyaç duymaz en ufak dokunuşunuzu algılar.. yanlış dokunma gibi bi sorunu yoktur yada sürekli kalibrasyon yapmak gibi....

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ya eski ekran dediğiniz ne yani dezavantajı ne dokunmatiğimi kötüleştiriyo basmatik mi oluo ??? Veya nokiadan bir örnek verin (nokianın hangi modelinde ekran eski)
brnsl açıklamış zaten de dediğin gibi halk arasında da basmatik diye tabir ediliyor. Rezistiv ekran pek sevilen bir tür değil. Kapasitif ekranlı bir telefon alırsan 5800'dan daha kullanışlı olduğunu görürsün kullanım açısından baya rahat edersin yani.
Ayrıntılı bir liste hazırlamak gerekirse Rezistiv ekran kullanılan modeller:
nokia:---------- Samsung:--------- Sony Ericsson:
5230 ---------- Star 5233 -------- Vivaz
5530 ---------- Omnia i900
5800 ---------- Champ
C5-03
C6
N97/N97 mini

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01

mstf_l

mstf_l

Üye
c6 01 yada ideos x5 sec birini

bolamanle

Üye
ideos x5 al kardeş;)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5'i pek beğenmiyorum tasarımını c6-01 de 720 px çekiyormuş SE vivazda. c6-01 alacağım da fiyatı tam olarak nedir ?
Birde metal mi kabı resimlerden anladığım kadarıyla metal?
Birde ön tarafta kamera var mı Görüntülü konuşma için?
Kullanan arkadaşlar performanstan memnun mu c6-01 630 Mhz'ydi sanırım ,Vivaz 720 mhz.

mcalisir

Üye
C6-01 ben 580tlye aldım fakat zamlı fiyatla 595 civarı suan timden son bildigim kadarıyla

Metal evet arka ön plastik parca yok ele gelen

kamerası var görüntülü konusma için

valla ben memnunum aşırı oyun düşkünü olmadıgım için sorun yok dokunmatiginden memnunum oldukca işimi görüyor uzun süre de kullanacagım insallah kamerası özellikle yakın cekimlerde mükemmel iş cıkartıyor.

mstf_l

mstf_l

Üye
islemci vivaz yanında dusuk kalir ama s60v5 oldugu icin hicbir ise yaramaz o islemci

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim niye yaramasın .Flash desteğinden bahsediyosan o her sitede çalışmıyo yani.Bende 5800 vardı, o da s60v5 yani vivaz için olan oyunları biliyorum.Bir çok hd oyun vardı vivaz için.
Nokia sorun çıkarır aga ya hangisi ucuzsa onu alacağım vala haftaya gidip sorarım.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
C6-01

mstf_l

mstf_l

Üye
sadece islemci diyorsun c6 gorilla glass cam var amoled ekran var kapasitiv ekran var ve daha vivaz gibi guncelleme destegi cekilmis degil
otg yi de unutmayalım
ama sen kalkmış hala 90 mhz lik bir islemci farkına takılmıssin
son soz senin yukarda ustunluklerini yazdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt