maximum 1200 TL arası telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
maximum 1200 TL arası telefon önerisi
Arkadaşlar eylül başında telefon alamyı düşünüyorum.Sizce hangi telefonu almalıyım?
istediğim özellikler:
-Android 2.3 en kötü 2.2
-Pes 2011 asphalt gibi oyunları oynatmalı
-Kaliteli olmalı
-Çok para vericem en az 2 sene gitmesi lazım bütün paramı tele harcıyorum
-Dokunmatiği iyi olmalı
-Kamera önemli deil 1mb olsada yeter bana
Cevaplarınızı bekliyorum
herkese:tşk:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus black saydığın her özellik var

nonamex

Üye
Samsung galaxy s

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Android 2.1 olduğu için düşünmedim bile bide eskitelefon çıkalı 1.5 sene oldu hiç düşünmüyorum

----------Eklendi @ 11:46:57 ---------- Yazıldı @ 11:46:20 ----------

Diğer konumdada s plus demişin:hmmmkafam karıştı

lg optimus black ucuz kardeşim 900 lira civarı galaxy s plus 1000 lirayı geçik karar senin ram daha düşük lg optimus me de işlemci 1 ghz ama kullananlar memlun

• Beğen
Tepkiler: Masha
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black ucuz kardeşim 900 lira civarı galaxy s plus 1000 lirayı geçik karar senin ram daha düşük lg optimus me de işlemci 1 ghz ama kullananlar memlun
hyr ramleri eşit

----------Eklendi @ 11:54:56 ---------- Yazıldı @ 11:54:38 ----------

512-512

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
1ghz 1.4 arasında fark okmuş hiç lafta 1 ghznin üstünde işlemci isteyen uygulama yokmuş 1.4 lafta

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Lg optımus black

Masha

Masha

Üye
Lg Optimus Black'i tavsiye ederim bende kullanıyorum söylediğin her özelliği içinde barındırıyor. Android 2.2 Froyo işletim sistemi , Pes 2012 çıksın onuda oynarsın :) Lg kaliteli bir marka zaten. Ekran kalitesinde 1 numara zaten. Kamera fark etmez diyorsun ama 5 MP işine yarar yinede. Fiyatı da 900 Lira gibi bişeydi en son. 1200 Lira veripte ne yapıcaksın ..

fireman87

fireman87

Üye
Galaxy S plus al, birkac sorunu var ama işini görür.

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
biriniz lg optimus diyo birinizde samsung galaxy s plus diyor kafamda karışıo lg ağır basıyor ama o kadar para verdikten sonrada pişman olmak istemiyorum.Samsung galaxy s plus yeni çıktığı için çok bilgi yok elimizde belki çok iyi bir patlama yapacak sonrada 200 tl fazla vermedmn diye pişman olacağım.Kısacası paran varsa derdin var:off:

----------Eklendi @ 15:48:43 ---------- Yazıldı @ 15:47:58 ----------

Galaxy S plus al, birkac sorunu var ama işini görür.
Sorun derken:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Belli baslı sorunlar, 3 tuş wifi vesaire..

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Yağtığım araştırmalardan sonra lg optimus black almaya karar verdim:yuruHerkese:tşk:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
adem-t

adem-t

Üye
:D lg optimus 2x e de bak istersen;)

technoshark

technoshark

Üye
Optimus black :) derim sanırım senin 2. konu oldu bu bir yere yazdım diye hatırlar gibi oldum :D fiyatı hakkında indirim olmuş diyordun sani yada yanıldım .. herneyse. :D doğru bir seçim yapmışsın inan şuan kullanıyorum ve bahsettiğin oyunları vazgeçilmez yaptı bende.. dünya kadar uygulama yükledim kaldırdım sorun falanda çıkartmadı. dediğim gibi tavsiyem sana optimus black hem fiyatı 950 ila 1000 tl arasında ..

Ocean258

Ocean258

Üye
dıger actıgın konudada yazmıstım dostum 3 kere acmıssın bu konuyu ama burdada yazmıs olayım.. Lg optımus black bencede... piyasadaki en ıyı smartphone suan fıyatına gore bence ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...