Htc desire s mi samsung galaxy s plus mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Htc desire s mi samsung galaxy s plus mı
Beyler 2 telefonda aynı paraya geliyor sizce hangisini almalıyım?İstediğim özellikler şunlar:
-Pes,Asphalt gibi oyunları kesinlikle kaldırmalı
-Android 2.3(ikisindede var galiba)
-Kaliteli olmalı
-Çok para vericem en az 2 yıl gitmeli bütün paramı tele harcıyacağım
-Kamera önemli deil
Ceveplarınızı bekliyorum
Herkese:tşk:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung galaxy plus htcye göre ekranı daha büyük 2 işletim sistemi olarak CPU: 1.4 GHz Scorpion işlemci, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255T Snapdragon kullanıyor (1.4 ghz ne demem uçar) ekran kalitesi olarakta samsung galaxy plus önde kardeşim önerim galaxy s plus :oke:

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
512 mb ramle çalışır mı pes asphalt gibi oyunlar htcde 718 s plusta 512

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
[h=2]galaxy s plus[/h]

fireman87

fireman87

Üye
Galaxy S plusta başlıca sorunlar var o yüzden desire S.

Ocean258

Ocean258

Üye
Bu yazdıgın ozellıklerın olmasını ıstedegın telefona bu kadar para vermene gerek yok eger sırf bu ozellıkler senın ıcın bu kadar onemlıyse hocam. Ben optımus black kullanıyorum 2 bucuk ay oldu alalı gayet memnunum. Tasarımı ekran kalitesi ve parlaklıgından Nova display sayesınde cok memnunum.Şarj suresıde 2 gun gıdıyor. 4 ınclık ekranlı bı telefon ıcın gayet ıyı bence. android 2.2 froyo yuklu bu ay sonu guncellemesı gelıyormus 2.3 olacak. Bu kadar para vermene yazık olacagını dusundugum ıcın tavsıye edıyorum fıyatına gore en ıyı smartphone bence pıyasadakı bakmanı tavsıye ederım.

ozgurbilge

ozgurbilge

Üye
Galaxy S Plus'ta ne sorun varmış Dolgore ?

Lenneth

Üye
Ben cihazı kullanıyorum, cihaz yeni olduğu için bazı hd oyunlar ile uyumsuzluk var onu söyleyebilirim (Nova 2 HD, 9mm falan henüz uyumlu değil)

Galaxy S plusta başlıca sorunlar var o yüzden desire S.

Aynen ne sorunları olduğunu söyler misin çok merak ediyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt