anılbaran
Üye
teşekkürler :9 z2 hakkındaki düşünceleriniznedir ? ayrıca 1500 e kadar alabilecemizi düşünüyorum 1500 civarı için ne öneririsnizkardeşim şimdi bu satten sonra 4s almanı tavsiy etmem.Ucuza ikinci el temzi iphıone 5 bulursan tabi alabilirsin.Lakin andorid cephesini baktıgımızda, 100 tl fazla verip g2 almanı tavsiye ediyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sony olarak en uygun bu var gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
samsung olarakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızya daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlardan benım sana tavsiyem lg g2 kesinlikle.Digerleirnin kamerası çok iç açıcı degil gibi
z2 hakıındaki düşünceleriniz nedir ?Zenfone 2 1.8GHz/4GB RAM 1099 lira, aynı fiyata M4 Aqua'da var ama dahili depolama alanı 8GB
Veya G2 alabilirsin ama onunda SD kart desteği yok
kusura bakmayın 1500tl çıkıpta o iki telfonu alamam 1i asusu ne oldu belli değil 2 diğerii toplama telfon önerileriiz için teşekkürler 1000 tl civarı olursa zenfoen 2 yada g2 gibi bu zenfone 2 inini en büüyk avantajı nedir herkes zenfoen 2 diyo ?1500e kadar çıkarsan zenfone 2 en yüksek modelini, Meizu Mx4 pro, öneririm
aynı şeyi söylüyoruz bir bilgisayar maraksıın yaptığı telefonAsus ne olduğu belli değil demek saçma olur. Asus'u en azından bir kez bilgisayar almaya gitmiş biri bilir. 1500 liraya çıkacaksan Xperia Z3 Compact al derim. Performans, şarj süreleri ve uzun güncelleme desteği mutlu eder.
Çok teşekkür ederim benim de aklım Z2 de bakalım babamı iphone 5 için öneri yaptım bi arkadas i yurt dışı çıkacak Z2 mi iphone 5 mi sorusu şimdide1500'e çıkabiliyorsan Xperia Z2 al o zaman su/toz geçirmez, fu ll performans(bir oyunda bile zorlanmadı be), şıklık, güzel kamera(manuel çekimden birazcık anlıyorsan çok harika fotoğraflar çekersin), fu ll yazılımsal destek. Bilen bilir Sony çocuklarına iyi bakıyor. Tavsiye ederim. Kronik sorunları unut zaten alcağın cihaz her türlü 2015 üretimi olacağından sıkıntın olmaz. D5603(4G'li versiyon) almaya dikkat ediceksin bir de manyetik şarj zorunlu gibi bişey, zamanla şarja taktığın yer yalama yapıp kolay açılabiliyor bende şuan öyle açılıyor ama kesinlikle su geçirmiyor gene. Arka ve ön cam narin yapıda öndeki cam çok sağlam ama arkadaki çizilebiliyor ha o da pek belli olmuyor da çok titizsen arkalı önlü cam taktırırsın, nazlı telefondur biraz ama seni asla yarıyolda bırakmaz şarjı, stamina modları ile kafan rahat olur her an her dakika ulaşılabilir olursun şarj cihazı aratmaz sana. Uzun lafın kısası hiç Z3'tür, Z3+'tır ya da yeni telefondur falan bakma Xperia Z2; 2015'te çıkan her cihaza rahatlıkla kafa tutabilir, herşeyi ortada güçlü telefon vesselam.
Birdaha samsung alacağım düşünmüyorums5 mini aldım.şiddetle tavsiye ederim.
tek elle kullanılıyor.pil 2 gün yetiyor.
parmak izi ve nabız ölçme var.
Uygulama zayıf kamerada bi 41 Megapixel güzel diğerleri zayıf on kamera yok ayrıca örümcek ağı gibi teması var çok kariisk öneriniz için teşekkür ederimWindowsPhone istersen Lumia lara bir bak derimLumia ların en iyi özellikleri hızlı ve kamera özelliklerinin iyi olması bence
NOT: Galaxy Alpha kullanıcısıyım
Aslında ben teşekkür ederim önemli değilÇok teşekkür ederim benim de aklım Z2 de bakalım babamı iphone 5 için öneri yaptım bi arkadas i yurt dışı çıkacak Z2 mi iphone 5 mi sorusu şimdidehangisi daha iyidir ?
Birdaha samsung alacağım düşünmüyorum
Uygulama zayıf kamerada bi 41 Megapixel güzel diğerleri zayıf on kamera yok ayrıca örümcek ağı gibi teması var çok kariisk öneriniz için teşekkür ederim
NiçinAslında ben teşekkür ederim önemli değil
Teşekkürler Lenovo düşünmüyorumGeçen hafta lenovo vibe x2 kullanmaya başladım. bütçeme göre araştırdım ön yargılarım vardı ama telefonu alınca bir ön yargım kalmadı. Batarya ve kamera eksi yönleri ama performans olarak üst düzey. 900 TL'ye ideal bence
Iphone 5 kötü telefon değil de Z2 daha iyi ya. Daha fazla özelliğe sahip. Kamera özellikleri olsun, işletim sistemindeki özgürlük avantajı olsun su/toza dayanıklılık bir çok ekstra cihaz(gamepad,klavye vb.) ile uyumluluğu olsun. 1080p ekranı falan birçok konuda iyi.Çok teşekkür ederim benim de aklım Z2 de bakalım babamı iphone 5 için öneri yaptım bi arkadas i yurt dışı çıkacak Z2 mi iphone 5 mi sorusu şimdidehangisi daha iyidir ?
Birdaha samsung alacağım düşünmüyorum
Uygulama zayıf kamerada bi 41 Megapixel güzel diğerleri zayıf on kamera yok ayrıca örümcek ağı gibi teması var çok kariisk öneriniz için teşekkür ederim
Çok haklısınız söyle bir sorum olacak Z2 çok pahalı kimi sitelerde 1700 kimi sitelerde 1900 1300 civarı yok bu kadar param olsa android yerine iphone 5 alırımBence fazla kurcalama işin içinden çıkamassın.Benim sana tavsiyem 2 seçenek var birisi 1400 tl ye Z2 diğeri ise 1100 tl ye Zenfone 2 bu ikisinden birisini al ikiside pişman etmez.Ama biraz beklersen Zenfone 2 yi daha ucuza alabilirsin indirimle falan.Ya da paran varsa bekleyemem diyorsan 1100 tl ye hemen alabilirsin.Lâkin zenfone 2 daha yeni olduğu için ne tür sorunları, eksileri var bilemezsin.
Teşekkürler ama iphone vazgeçilmezdir artık babam hangisini alırsaIphone 5 kötü telefon değil de Z2 daha iyi ya. Daha fazla özelliğe sahip. Kamera özellikleri olsun, işletim sistemindeki özgürlük avantajı olsun su/toza dayanıklılık bir çok ekstra cihaz(gamepad,klavye vb.) ile uyumluluğu olsun. 1080p ekranı falan birçok konuda iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?