Maxilig hakkında! katılımcıalr takımlarıdan memnun mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiLig takımınızdan memnunmusnuuz ?

• Evet memnunum, sorun yok

Kullanılan: 7 58.3%
  • Memnun değilim

Kullanılan: 2 16.7%
  • Sorun sistemde

Kullanılan: 1 8.3%
  • Hiçbiri, Sorun sende..(salihyet)

Kullanılan: 2 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAFKAS KARTALI

Üye
ben bu turnuvada olmayı çok istedim fakat olamadım.
mesajım şudur: bundan sonra oynansada çoğu kişi zevk almaz maçlardan.
bence bir an önce yeni maxilig düzenlenmeli.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
artık gerisi , turnuvayı düzenleyen arkadaşlarımıza kalmış.. Tavsiye bizden, düşünüp tartıp uygulamak sizden ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bu satten sonra degısklık olmamalı
Sahlıyet kardesım kusura bakma ama bısye sorcam sen g.oftas yerıne baska takım alsayıdn skorların degıscekmıydı bence hyr o ıs kabılıyete bakar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bu satten sonra degısklık olmamalı
Sahlıyet kardesım kusura bakma ama bısye sorcam sen g.oftas yerıne baska takım alsayıdn skorların degıscekmıydı bence hyr o ıs kabılıyete bakar

belki takımından memnunsundur ama, forvetsiz takım olmaz ;) yedek defans yoksa yandın.. Lütfen takıma göz at ve bir insan ne kadar yetenekli olabilir düşün ? .. Madem yetenek diyorsunuz, bi daha ki turnuva da yetenek testinden geçirin.. Sihirbaz değilim.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
belki takımından memnunsundur ama, forvetsiz takım olmaz ;) yedek defans yoksa yandın.. Lütfen takıma göz at ve bir insan ne kadar yetenekli olabilir düşün ? .. Madem yetenek diyorsunuz, bi daha ki turnuva da yetenek testinden geçirin.. Sihirbaz değilim.
sıhırbazlıkla ne alakası var ıstersen bı ara bı hazırlık macı yapalım ben oftas sen genclerbırlıgı bence sonus degısmez yıne ben kazanırım dıe ıddaa edıyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bu post'undan sonra, ne yazarsam yazayım elimi yorduğuma üzülürüm açıkcası :')

Hellboy®

Hellboy®

Üye
sakın bu mesajımı yanlıs anlama yanı gereksız bır kavga yapmamıza gerek yok ben sadece gorusumu bıldırdım..

kyoman

kyoman

Üye
KARAR: Gereği düşünüldü ; bu turnuva lig bitimine kadar dvm edecek .

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Zaten devam edecekti, ki oyuncuların kendilerini üstün görmeleri beni çok şaşırttı.. Hiç empati kuramıyor bizim turnuva oyuncularımız..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Zaten devam edecekti, ki oyuncuların kendilerini üstün görmeleri beni çok şaşırttı.. Hiç empati kuramıyor bizim turnuva oyuncularımız..
arkadasım neye anlamak ıstemıyoosun ben ustunluk falan gormuyorum kendımı sadece ıdaamı ortaya koyuyorum bana pm at bos bı zamanımda senınle dedıgım gıbı mac yapalım sana ıspatlayım ıdaamı

ouSahin

ouSahin

Üye
Tartışmlara bir son verilmesi lazım...Maxilig devam edicek çıktıgımız yoldan geri dönmek yakışı kalmaz...

Salih arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama şöle duruma bakarsak Türkiye Ligin Fıfa 08 de ki kalitesini Takımların düşüklügünü göz öne alırsak hepimiz şikayetçi olabilirz...Mücadelenin en sonuna kadar gitmemiz lazım...Yenildigimiz zaman bende sinirli oluyorum ama yapacak birşey yok:) devam...

saygılar...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten sana anlatmıştım derdimi, ve başkasına da anlatmaya luzum görmüyordum. Ama foruma da yazayım dedim, benim olayım sen üstünsün ben üstünüm değildi, eğlence olsun diye girmiştim turnuvaya arkadaş çok ciddiye almış.. Ben fifa08'i tekrar kurdum turnuva için, adı üstünde turnuva bu eğer üstünlük olayı olsaydı, 1. torba 2. torba yaparlardı ok ;) beni yenmek marifet değil biz kendi halinde insanlarız..

FerreT

FerreT

Üye
büyük çoğunlukla ve turnuvayı yönetenin kararıyla turnuvaya devam edilecek...

herkese başarılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
yazdıgım msjlar yanlıs anlasılmıs heralde ben saece ıddaa mı otraya koydu ama msjlardan da anlasılacagı gıbı savasa donusturulmeye calısılıo bu gerkesız kavganın sonlanması dılegımle

--------------- Ekleme ---------------

bı konuya artk cvp yazmıscam cunku yazdıkca konu yanlıs anlasılıp baska yerlere kacıo eger kusurum varsa herkesten ozur dılerım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...