Maxilig hakkında! katılımcıalr takımlarıdan memnun mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiLig takımınızdan memnunmusnuuz ?

• Evet memnunum, sorun yok

Kullanılan: 7 58.3%
  • Memnun değilim

Kullanılan: 2 16.7%
  • Sorun sistemde

Kullanılan: 1 8.3%
  • Hiçbiri, Sorun sende..(salihyet)

Kullanılan: 2 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Maxilig hakkında! katılımcıalr takımlarıdan memnun mu ?
Katılımcıların turnuva hakkında ki yorumlarını öğrenmek için bu konuyu açıyorum..

TAKIM ; Gençlerbirliği oftaş

Takımımın en güclü oyuncusunun gücü 66 ve ortalamam 57 falan, ve takımların dağıtılmasında kura sistemi olduğunu biliyorm ama ben maxilig de büyük bir adaletsiziğin ortaya çıktığını düşünüyorum, örneğin; Kayserispor ile maç yaptığım zaman, tüm gayretimle 4-5 pozisyona giriyorm (iki takım da benzer pozisyonlar ile atak yapmıştır) ama kayserispor düzgün bir orta ve kalecinin çıkıp alacağı topa (g.ünal) kafa vurup gol yapabiliyor iken ben ortayı bile açacak oyuncuyu bulamıyorum.. her türlü formasyonu denedim, 64 olan oyuncum tozo sağ kanada koyduğum da 56 ya düşüyor bunun için her türlü formasyona başvurdum, mesela cezasahasına girer girmez bir plase vurmak istesem oyuncum bunu ya kalecinin üstüne vuruyor ya da auta atıyor, oysa ben bu şekilde gol yiyorum.. keza ceza sahası dışından çekilen şutlar da da durum aynı (neyse başınızı ağrıtmak istemiyorum kısa keseyim).. son olarak, yedek defansım da bulunmuyor, gayet kolay bir rakip olarak gözüküyorum ama en güçlü rakip ile aynı sayıda atak yapmama rağmen gol atamıyorum sebebini siz yorumlayın (ister iyi ister kötü) çünkü neticede hiç birimiz sihirbaz değiliz, güç sendedir diyorlar genel olarak ama benim oyuncuma rakipde ki imkanlar verilse kanımca daha adil olur.. kimseyi darıltmamak ve ARTİST damgası yememek için turnuvaya devam edeceğim, ama zevk aldığımı söyliyemem..

merak edenler gençlerbirliği oftaş ile istediği kadar maç yapabilir.. iyi forumlar.

canturgay

canturgay

Üye
kendi adıma manisa dan memnunum..:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yani memnun olmanı anlıyorm, bariz :)

canturgay

canturgay

Üye
daha kötü bi takım gelse memnun olurmuydu onu bilmiyorum ama... :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

bazı kişiler var sanıyor ki hiç uğraşmadı taktik denemedi, ya da oynamayı bilmio hiç alakası yok.. biz de fifanın yıllardır oyuncusuyuz, kimse farklı bi mevki de değli, olsaydı bu turnuva da değli amaerkia da yapllan lara faln katılırdk..

kurt bey

kurt bey

Üye
Yaw benim takım(Konyaspor) Gerçekde bile süperligdeki son 10 maçının 9unu kaybetmiş.:ehe Dahada açıklamaya gerek yok sanırım. Dahafazla bilgi için Maxilig puan durumuna bakabilirsiniz:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
benim teklifim belli, bu ligi durduralım ve uluslar arası takımlar dahil edilsin, güçleri bir birine yakın , (ama 2. lig takımları olmasın biraz daha kaliteli oyun için biraz daha güçlü takımlar ;) )

belki oyundan bir tek ben zevk alamıyorum ama ahmete açık ve net söylüyorum, vizeleri vs. var zaten oynayacak durumu da yok ama yol versin biz (yada BEN) de oynama isteği kalmadı yani..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Salih yetkili makam ben değilim ki. Oğuz düzenledi turnuvayı. Ben memnun muyum değilim. Daha takımlar yazıldığında 10 tane elit takım seçelim yine kura olsun dedim ama hayır maxilig türkiye kupası dendi. Bende tamam dedim.

Salih sen yine iyisin oyuncuların puanlarına bakarsak. Birde Kasımpaşayla beni düşün :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Sahliyet haklısn de bu ıs bıraz da sende bıtıo cunku Türk takımları arasında fazla bır kalıte vardı yok (4 buyukler harıc)
Bende ılk basta kuraya ısyan ettım ama bolca taktık deneyıp hangı oyuncun nerde olacagını ayarlarsan kadron duzelebılır sımdı takımımdan memnunum ve oyumu da oyle kullandım

Basta dedıgım gıbı o ıs bıraz da sende bıtıo

ouSahin

ouSahin

Üye
bu ligi başlatırken aklımda Türkiye Ligi yoktu nerden estiyse katılımcı arkadaşlarımdan bir kaç kişide Türkiye Ligi İstiyolardı...Bende Türkiye Ligi yaparak renkli olcagını düşündüm ona tad vermesi için Türkiye Kupası ve Süper Kupada ekledim :) ama sorun varsa düzeltebiliriz sorunları

Şuan 3'üncü Maçlar Oynanıyor...Fıfa 08 deki Türkiye Lig Kalitesi bu kadar... Benim için sistemi degiştirmek önemli degil İstek çok olursa degiştiririm...Şuan bakarsanız Bende 0 puanda sonuncuyum:)

Eger İstersen salih Sen Bursa ol Ben Oftaş sen bilirsin ?? Herşey aynı gidecek aldıgın sonuçlar Puanlar hep aynı kalıcak sadece Takımın Bursa olcak:) Benimde Oftaş:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
oğuz, teklifin için teşekkür ederim ama ben kökten bir çözüm bekliyorum ;) hellboy ile de maçım var kimseyi zor durumda bırakmamak içn maçlara devam ediyorum ama gerektiği kadar taktik uyguladım..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu noktadan sonra değişim olmaz. Bu turnuva biten herkese bir ders olur. Ama dere geçerken at değiştirilmez.

Ben kasımpaşayla razıysam herkesin maalesef razı olması gerekiyor ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
valla bence en önce memnuniyet gelir, ama zaten az bişey kaldı galiba
çoğunlğa uyalım bakalım..

kyoman

kyoman

Üye
Evt arkadaşlar , amacımız herkesin eğlene bildiği zevk alabildiği bir turnuva yapmaktı . Sanırım mutsuz olan arkadaşlar var , Dert etmeyin çözüm kolay . Daha ligin başındayız yol yakınken turnuvaya yeni bir tat vere biliriz . Benim fikrim şöyle farklı liglerde 4 yıldızı olan takımları , defansif ve atak bakımından benzer olanları bulup , çekilecek kura ile kişilere vermek..Tabi kura yönteminde de bir farklılık getirdik. kurayı bir videoya çekip youtubeye koymak ve kişye gelen takımma itiraz etmemesini sağlamak.
Takımlara gelince kendimce eşit olan bazı takımları seçtim

TAKIMLAR
1)BLACKBURN
2)ARSENAL
3)TOTTENHAM
4)REALZARAGOZA
5)SEVİLLA
6)VİLLARREAL
7)FİORENTİNA
8)ROMA

9)LYON
BU TAKIMLAR ÖZENLE SEÇİLDİ VE HEMEN HEMEN DEFANSİF VE ATAK OLARAK AYNI . KENDİNİZDE BAKA BİLRİSİNİZ .
EVT YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben turnuvanın sadece şuanda kota doldurmaya yaradığını düşünüyorum. 8 tane net pozisyon yakalayıp atamıyorsa bir takım bunun sorumlusu bence ben değilim. 51'lik forvet oyuncularıdır.

Ama şunu da söyliyeyim bu noktadan sonra artık dönüş olmaz maalesef. Girdik bir yola değiştirilmez. Baştan hata var dolayısıyla.

Ben turnuva daha başlamadan söyledim, daha dur 3-4 maç yap çözersin takımı dediler daha sonra iyi böyle dediler bende ses çıkartmadım. Tamam diyorum artık.

Şimdi değilse tepedekiler itiraz edecek, veya ben itiraz edicem roma olsa bende çoğu maçımı alırdım diyecem belki o kadar golü kaçırmazdım.

Dolayısıyla 2 taraflı da olmayacak. O yüzden değiştirilmesi bence bu noktada mümkün değildir.

kurt bey

kurt bey

Üye
Bukadar maç yaptık yani iptal edip başa sarmaya gerek yok bencede. Tabiki zorlanıyoruz bu bi gerçek ama iptal söz konusu olmamalı artık.
Ayrıca Roma,lyon,Arsenal gibi takımların yanında blackkburn garip olmuş biraz yerine newcastle seçilebilirdi. Hatta neden böyle bi tercih yapıldıki yani 5 yıldızlı takımların olduğu bi kura yapmak daha zevkli maçlar olmasını sağlar bence. Tabi bunlar süperlig sonuçlandıkdan sonra olmalı. Benim için değil ama şampiyonluğa oynayan arkadaşlar için haksızlık olacağını düşünüyorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Evt arkadaşlar , amacımız herkesin eğlene bildiği zevk alabildiği bir turnuva yapmaktı . Sanırım mutsuz olan arkadaşlar var , Dert etmeyin çözüm kolay . Daha ligin başındayız yol yakınken turnuvaya yeni bir tat vere biliriz . Benim fikrim şöyle farklı liglerde 4 yıldızı olan takımları , defansif ve atak bakımından benzer olanları bulup , çekilecek kura ile kişilere vermek..Tabi kura yönteminde de bir farklılık getirdik. kurayı bir videoya çekip youtubeye koymak ve kişye gelen takımma itiraz etmemesini sağlamak.
Takımlara gelince kendimce eşit olan bazı takımları seçtim
TAKIMLAR
1)BLACKBURN
2)ARSENAL
3)TOTTENHAM
4)REALZARAGOZA
5)SEVİLLA
6)VİLLARREAL
7)FİORENTİNA
8)ROMA
9)LYON
BU TAKIMLAR ÖZENLE SEÇİLDİ VE HEMEN HEMEN DEFANSİF VE ATAK OLARAK AYNI . KENDİNİZDE BAKA BİLRİSİNİZ .
EVT YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

arkadaş düşünmüş bir liste çıkarmış ;) Bence oyun kalitesi için en azından forvette 65-70 olsun bi adamınız olmalı, 52 lik adamla gol atmamızı beklemeyin.. anlayış gösterin, hooijdonk ben istemedim dior , oğuz abi de ben istemedim dior bence çözüm belli ;)

FerreT

FerreT

Üye
Kyoman Sonraki turnuva için ideal takımlar seçmiş..fakat bu turnuva bu takımlarla devam edilmeli..Turnuvaya katılmadan önce takımların dağılımı yapılmıştı..o an itiraz edilse bi sonuca varılırdı ama zaten 8 maçlık bi lig maratonunda 4 haftaya gelinmişken iptal etmek anlamsız olur..

Önümüze daha çok turnuva gelecek..tecrübe ile ilerki turnuvalar daha kaliteli olacak herkes hata yapabilir ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Oğuz nerede istemedim diyor açıkçası görmedim ve anlamadım?

kyo'ya daha ilk gün hamachide söyledim, Oğuza msnde söyledim hepsinin geçmişi mevcuttur. Ama baktım başka kimseden tepki yok bir şey demedim burada da.

Bu noktadan sonraki olayı da belirttim zaten.

Bir de şöyle durum var mesela. Soner ile oynuyoruz Kasımpaşa-Ankaraspor. 2 takımında formaları aynı. Beyaz renk, dolayısıyla sahada 22 tane beyaz formalı oyuncuyla 4 maç yaptık. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Oğuz nerede istemedim diyor açıkçası görmedim ve anlamadım?

kyo'ya daha ilk gün hamachide söyledim, Oğuza msnde söyledim hepsinin geçmişi mevcuttur. Ama baktım başka kimseden tepki yok bir şey demedim burada da.

Bu noktadan sonraki olayı da belirttim zaten.

Bir de şöyle durum var mesela. Soner ile oynuyoruz Kasımpaşa-Ankaraspor. 2 takımında formaları aynı. Beyaz renk, dolayısıyla sahada 22 tane beyaz formalı oyuncuyla 4 maç yaptık. ;)

ya benim için önemli olan emek boşa gitmesin ;) ve daha kaliteli maçlar yapalım.. bulduğumuzu atmanın dışında doğru düzgün orta açıp ortaya karşılık verebilelim, bu noktadan sonra zaten kimin ligi desteklediğinin de önemli kalmıyor, 4 fixtürü de bitirip yeni bir lig başlatmak daha makul geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...