Maxicep’ten Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
Senii cook cok seviyorummmm ma ma ma ma maaaa maxicep yo yo yo maxicep her gun acarim telefonumuu, sonrada acarim tapatalkimiii secerim maxicepimiii bakarim SON HABERLEREEEE hep beraabeeeer bakarim SON HABERLEREEEE girerim gereksizlereeee sonra da eglence ve sohbeteeeee

Pringles

Pringles

Üye
Güzel yarışma :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Senii cook cok seviyorummmm ma ma ma ma maaaa maxicep yo yo yo maxicep her gun acarim telefonumuu, sonrada acarim tapatalkimiii secerim maxicepimiii bakarim SON HABERLEREEEE hep beraabeeeer bakarim SON HABERLEREEEE girerim gereksizlereeee sonra da eglence ve sohbeteeeee

sakin şampiyon daha yarışma başlamadı :ehe

Heroata

Heroata

Üye
Ben siir yapicam

Duran.Y

Duran.Y

Üye
birinci olup s3 mini alsak onu satıp bi lumia 520 alsak :hmmm güzel sistem, herkese başarılar :)

Mufche

Mufche

Üye
Başarılar herkese ... Yaratıcılık işimizde bakalım bişiler bulabilicekmiyiz Karadenizli zekası :d:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Herkese Başarılar Dilerim.

Metin137

Metin137

Üye
herkese başarılar şimdiden

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
herkese başarılar aklımda bi proje var o miniyi almalıyım

ka_za

ka_za

Üye
Cok güzel bir fikir inşallah ihtiyacı olan birine gider (gidipde note2 si olan biri kazanmasın :D).
Başarılar herkese

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
eğer ben kazanamassam inşallah 5800ı olan biri kazanır garibanlık :) 5800ı sattım Y200 Aldım yani Doğandan inip Şahine bindim

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Bana ve herkese başarılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Bi video yapsam bütün forum sarsılır valla ama yapmamm.. Eğer bu yarışmayı kazansamda hediyeyi de istemem... Katılacaklara başarılar dilerim

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Arkadaşlar katılım izdihamı olmasın diye mutlaka seçici katılım şartları konacaktır bence :hmmm

Yani katılım şartları açıklanmadan heyecana ve hayale kapılmayın derim :kıskıs:

achambo

achambo

Üye
herkese başarılar fikir bulursam katılırım:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Metin sana diyolar kanka :D Hani vardı ya bi' rap parçan. Olmaz olaydı. Neyse kızma :p

Ya o değil de afişte her şey süper, hoş, şahane; ama o ağzı açık şaşkın vaziyette bakan hatun olmasaymış güzel olurmuş. O ne ya yapmacık yapmacık :D

Allasen bu nasıl olacak? :D Müzikti, resimdi anladım da :D Yani Hidayet gibi ''Akşamı şeriflerin hayrolsun Maxicep'' cümleleriyle başlayan bi' mektup yazalım? :D Denemem bile :D

Bu arada Metin katılsın, kazansın çok isterim. :D Valla bak :D
Ablamin evinin yakinindaki bir markette de ayni kadinin resmi var her gorusumde resime tukuresim geliyordu :D

Buğra

Buğra

Admin
Herkese Başarılar :oke:

Üst Alt