MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
Maxicep 2005 ten beri tanıyorum..Fakat üyeliğimin şifresi çalındı yeni üye ile maxicepteyim

Arazlam

Arazlam

Üye
benim e65 e program ararken googleda rastldım önce sadece kayıt olup ihtiyacım olan programı alıp gidecektim ama şimdi iyikide üye olmuşum

kung lao

kung lao

Üye
bende nette dolaşırken 6280 telefonuma program arıyordum maxicep'i buldum. s40 bölümü var diye üye olayım dedim oldumda :D:D:D

zoggy

zoggy

Üye
iyi yapmışsın ellerine sağlık

enigma

enigma

Üye
ben maxicep sitesine taaa ismi e-cep iken üye olmuştum. malum bir 6600 ve google sebep oldu buna bir zaman sonra e-cep değişti maxicep oldu. ey gidi günler eyyyy

arslansem

arslansem

Üye
google :utan

CanceR

CanceR

Üye
telefona program arayodum burda buldm baktım güzel bi yere benziyo sonra takılmaya başladım arkası geldi ;)

judelav

judelav

Üye
bende program ararken rastladım ve burdayım daha iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.

recepali

recepali

Üye
cep tel ile ilgili bir sürü forum sitesi gezdim gezdim ama hiç birisinden bir zevk alamadım ama maxicep öle değil sanki bu sitenin üyeleri senin akrabaların sanki bu sitenin üyeleri senin annen baban kardeşlerin gibi veyada en yakın bir dostun gibi en son da bu maxiceple tanıştım ve olay bu

manyak!

manyak!

Üye
ah o exalans varya hep onun yüzünden:ehe ama iyiki onu dinleyipte üye olmuşum çok pis bağlılık yapıyo yaaa:)

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşım sayesinde program arıyordum buldum ama aradıgım dışında herşey buldum ve 3 yıl dır burdayım:)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ah o exalans varya hep onun yüzünden:ehe ama iyiki onu dinleyipte üye olmuşum çok pis bağlılık yapıyo yaaa:)

Sana katılıyorum sorduğum soruya cevap veren o olmuştu tr yapmada da çok emeği vardır bende...

romant_58

Benimde Nokia 6670 im Vardı Ona Program Ararken Tanıştım.

kerso

kerso

Üye
ben google da gördüm ne arasam burda çıkıyodu bende girdim üye olmusum gerçekten harika bi site

researcher

Üye
nası ya....maxi ben dogduumdan beri yokmuydu... ?

Ozan

Ozan

Admin
ben google da gördüm ne arasam burda çıkıyodu bende girdim üye olmusum gerçekten harika bi site
Tesekkurler hosgeldiniz
nası ya....maxi ben dogduumdan beri yokmuydu... ?
o_O

Bu işin öncülüğünü 2002 den bu yana yapıyoruz aslında birkaç kere isim degistirdik ve talihsiz çok yere sıfırdan basladık ancak artık öyle bir durum olmadan, Türkiye'nin en kaliteli cep sitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz allahın izniyle.

Nazy

Nazy

Üye
Tesekkurler hosgeldiniz

o_O

Bu işin öncülüğünü 2002 den bu yana yapıyoruz aslında birkaç kere isim degistirdik ve talihsiz çok yere sıfırdan basladık ancak artık öyle bir durum olmadan, Türkiye'nin en kaliteli cep sitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz allahın izniyle.
Daha Önceki İsimleri Neydi?

Ozan

Ozan

Admin
Biri pasif olan mobiletechtr.com domaini, diğeri de şu an aktif olan bir cep telefonu forum sitesi, domaini ve içerigi kendileri bir şekilde aldılar ve kendilerine mal ettiler dolayısı ile simdi onun rahatlıgıyla piyasadalar. Adını vermeye gerek yok zaten o kadar da önemli degil. Hele ki şu an itibari ile Biz sıfırdan baslayarak, o sitenin hitini 5e katladıysak :)

2006010207062

2006010207062

Üye
o sitenin adı e-cep ama çok kötü bi site...

Üst Alt