Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?
Sponsorlu Bağlantılar
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Ozan'ın siteyi kuracağını zaten biliyordum. Kurulduğu anda buradaydım ve hala buradayım.
ben tlf laa ilgilii bir program ararken karsılaştım
kurt bey
Üye
benim bi arkdaş üyeyiydi(depresif) sabah akşam burdaydı. Hep "ne var la bukadar takılcak" diye kafa buluyodum sora dedim bende üye olayım. 29.10.2005 tarihinden beri burdayım
Anıl Umut
Emekli Yönetici
google da bi arama yapmıştım ve maxicep .com karşıma çıktı iyiki de çıkmış
BU SİTE VAZGEÇİLMEZ Bİ SİTE
Hangi dediğinizi yapmadık arzu hanım? Banlayın dediniz banladık, kaldırın dediniz kaldırdık. Daha ne yapabiliriz?
Yeni yılın hatrına yeter bu kadar
BuRacK
Üye
bende 6600ıma program ararken...
o9uz
Üye
bence daha ilginç şeyler vardır ama herkes görememiştir konuyu
dreamwtf
Üye
Negative'i DH'den taniyorum ordan geldik bizde
__Midas__
Üye
bir arkadaşımın bilgisayarından girmiştik siteye üyeydi galiba, hoşuma gitti sonra bende üye oldum,
keremerson
Üye
üyelik abimindi s60 program ararken bulmuştu.. artık benim
a21a
Emekli Yönetici
6600 telefonuma program ararken karşıma çıktı. ilk adı mobiletech gibi bir şey idi.. kapandı.. Maxicep açıldı..
kurulduğundan 1-2 gün sonra üye oldum. hala buradayım...
ALpeRenBuGRa
Üye
7650 Telefonuma Melodi Oyun Türü Şeyler Ararken Karşıma Çıkmıştı Ayrıca DonanimH inde Katkısı Var
o9uz
Üye
daha yok mu yaaa
hasanakcasu
Üye
bende googledan tele program oyun ararken bulmuştum iyikide bulmuşum
JaNbErG
Emekli Yönetici
benim burda ilk uyelıgım 2005 in başlarında nickim janberggti üye olmustum internetten rastgele bulmustum o zamanlar değişikti site katagoriler falan şimdi ise süper isteğin herşey var 2006 yılında ise juanbergti gene janberge döndüm
researcher
Üye
ben google da problemi arattırdıydım oyle cıktı....
BuRacK
Üye
vay be ne ilginç şeyler...
DiaBLoS
Admin
Cnrokt tavsiyesi üzerine buraya gedim Mutluyum da.saygıLar
BuRacK
Üye
geldin ve ayın üyesi oldun
akansua
Üye
google dan cep için arama yapıyordum birçok forum sitesi buldum ama diğerleri maxicep gibi değil...