MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
hatırlamıyorum. Büyük olasılıkla uygulama indirmek içindir :ehe

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bende cep telefona oyun ındırmek ıcın nette dolasırken tanıstım maxicep le

paşa06.40

paşa06.40

Üye
symbian bölümündeki arkadaşlık dostluk kardeşlik bambaşka. Symbianda hack flash cfw herseyi cok iyi biliyorum, flash atmayı anıldan öğrendim, bıkmadan usanmadan tek tek anlattı. Ama s2 alınca androidde cahil kaldım, odinle flash atmayı bi arkadaş anlatırken az daha zorlasam sövecekti. Symbian bambaşka <3

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:kıskıs: :oke:

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
nokia n70 kullandığım zamanlar oyun program tema ararken rastlamistim :) babam dan görmüştüm ilk bas aslında :) oda o zamanlar n97 kullanıyordu symbıan da takılrdi hep :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
bende cep telefona oyun ındırmek ıcın nette dolasırken tanıstım maxicep le

:oke:

- - - Eklendi - - -

symbian bölümündeki arkadaşlık dostluk kardeşlik bambaşka. Symbianda hack flash cfw herseyi cok iyi biliyorum, flash atmayı anıldan öğrendim, bıkmadan usanmadan tek tek anlattı. Ama s2 alınca androidde cahil kaldım, odinle flash atmayı bi arkadaş anlatırken az daha zorlasam sövecekti. Symbian bambaşka <3

:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

nokia n70 kullandığım zamanlar oyun program tema ararken rastlamistim :) babam dan görmüştüm ilk bas aslında :) oda o zamanlar n97 kullanıyordu symbıan da takılrdi hep :)

güzel :tebessüm:

punisioner92

punisioner92

Üye
arkadaşa oyun atmak için fake üyelik aldım sonra diğer forum sitelerinden farkını görünce eposta adresini gerçek eposta adresimle değiştirdim

mecnn

Üye
samsung telefonların kısayollarını ararken rastladım. bi süre dolandım. güzel olduğunu ikna olunca üye oldum

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
:pro:

Lise 1 de oyun indirmek için giriyordum ara ara :D Nadir abi vardı onu hatırlıyorum :D ama hep s60v3 bölümünde oyun indiriyordum :D sonra hesabı unuttum aradan uzun süre geçti. Sonra katılmaya karar verdim :D

bende ilk önce oyunlardan indirdim baktım yükleyemiyorum hack falan derken kaldık :ehe

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Herkese merhaba ..
İlk dokunmatik telefonum c5-03 sayesinde burayla tanıştım kişiselleştirme amacıyla tema fw vs. arıyordum bu tarz bi site internet aleminde tek mutluyum burayı bulduğum için ..

Sıradan 1i

Üye
Bnde rastlantı sonucu buldm burayı sizden farksızm :D

Baskentliia

Baskentliia

Üye
bu siteye 2007 karsilaştım aradığım bir program sayesınde

UpOneTR

UpOneTR

Üye
google aracı oldu şimdilik arkadaşız :bye2: :oke:

UpOneTR