MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
voltage senin üyelik baya eskiymıs ya 2005de açılmış konu vay be :hmmm üstelik konu sahibi de şu an online :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulama indirmek için öylesine üye olmuştum. Nereden nereye.:hmmm

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Simdi farkettim gerçekten öyle? Yas kaç

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Konu birleştirilmesi yapılmış o yüzden yoksa 2005 te açılmadı
Bende eklenti indirmek için üye olmuştum :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bende e250 ses açma kodlarını ararken maxicep ile tanıştim.sonra yeni telefonlarımada buradan uygulama bulunca buradan çıkmaz oldum :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben 2007'de Avrupa'dan wap devrinde baglaniyordum ilk tanışmamiz bu şekilde oldu.
Ozamanlar nokia 3650 kullaniyordum
Beni herzaman cezbedici olmuştur maxicep halada öyle oluyor.
Burdan adminimiz ozan beye teşekkür etmek istiyorum böyle dosttane dostluklar oluşan bir forum kurduğu için.

İyi forumlar

hikmet366

hikmet366

Üye
güzel taniştim

iyi forumlar.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
voltage senin üyelik baya eskiymıs ya 2005de açılmış konu vay be :hmmm üstelik konu sahibi de şu an online :D

konu birleşmesi yapıldı :)

- - - Eklendi - - -

Uygulama indirmek için öylesine üye olmuştum. Nereden nereye.:hmmm

aynen oyun indirdim şimdi qidemedim :)

- - - Eklendi - - -

Simdi farkettim gerçekten öyle? Yas kaç

:hmmm

- - - Eklendi - - -

bende e250 ses açma kodlarını ararken maxicep ile tanıştim.sonra yeni telefonlarımada buradan uygulama bulunca buradan çıkmaz oldum :)

öyle :D giriş var çıkış yok

- - - Eklendi - - -

Konu birleştirilmesi yapılmış o yüzden yoksa 2005 te açılmadı
Bende eklenti indirmek için üye olmuştum :)

:D Ama şimdi sen eklenti yüklüyosun

- - - Eklendi - - -

Ben 2007'de Avrupa'dan wap devrinde baglaniyordum ilk tanışmamiz bu şekilde oldu.
Ozamanlar nokia 3650 kullaniyordum
Beni herzaman cezbedici olmuştur maxicep halada öyle oluyor.
Burdan adminimiz ozan beye teşekkür etmek istiyorum böyle dosttane dostluklar oluşan bir forum kurduğu için.

İyi forumlar

bizde maxicep ailesi olarak teşekkür ederiz :tebessüm:

yorumunuz teşekkürler :)

iyi forumlar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende 5800 aldıktan sonra oyun indirmek için üye olmuştum ama sonra nickimi unuttum ve c601 aldıktan sonra yeniden üye oldum ve birgün konu açmaya yeltendim http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokiadan-hediyeler-599092.html ve beni çok dögdüler :ehe
ama yinede seviyeli duruşumu bozmadan maxicepe gönül vermeye devam ettim ve şu anda tuğgeneralliğe kadar yükseldim... ban yemezsem aktifliğimde sürmeye devam edecek çünkü maxicepi seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah yemez sin dostum

ben 5. Telefonun olan nokia 3120 clasik ile siteye üye oldum ben üye olunca site bu kadar kapsamlı ve geniş değildi ilk konu açmayı da o zaman öğrendim sonra nokia 7610 aldım hiçbir şey yapamadım ve 5800 la takas yaptım işte o zaman da konu açıyordum fakat şu an kadar aktif değildim 5800 da nokia 701 ile takas yaptım işte benim için en büyük döneme girdim hack ne olduğunu dahi bilmiyordum bana yardım eden nur, engin ,bahadır ve levente çok teşekkür ediyorum şimdi 701 telefonu satmam yenisini alsam dahi çünkü symbian bölümünün yerini arkadaşlığı dostluğu kendi nazarımda kolay kolay bulamam bende maxicebi seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
umitgul18

umitgul18

Üye
Ben Nokia 500 aldığımda işletim sistemini bilmiyordum. Nette araştırdım symbian diyor. Nedir bu symbian felan başladım araştırdım ama fazla birşey bulamadım. Google de Nokia 500 oyun diye araştırma yaptım. Hiçbir şey bulamadım. Çok ciddiyim. Bi siteye giriyorum abuk subuk şeyler var. Forumlar düzensiz aradığını bulamıyorsun. Tesadüfen maxicep e girdim. Baktım düzenli şeyler var. Başladım yüklemeye. İlk başlarda mesaj yazmıyordum konu açmıyordum sonra onları da yapmaya başladım. Burda birçok şey öğrendim. Sonra tahanın savelerine yardım ettim. Ufakta olsa bir arkadaş çevrem var burda. Maxicep te mutluyum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Facebooktan daha çok sarıyor ama

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir arkadaşım burası için tam bir çöplük derdi hep.Bir gün gireyim bakalım ne varmış burda dedim kendi kendime.O zaman Nokia 5800 vardı.Sertifika olayı için girmiştim.Derkeeen burdayım işte :good:

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
bende 5800 aldıktan sonra oyun indirmek için üye olmuştum ama sonra nickimi unuttum ve c601 aldıktan sonra yeniden üye oldum ve birgün konu açmaya yeltendim http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokiadan-hediyeler-599092.html ve beni çok dögdüler :ehe
ama yinede seviyeli duruşumu bozmadan maxicepe gönül vermeye devam ettim ve şu anda tuğgeneralliğe kadar yükseldim... ban yemezsem aktifliğimde sürmeye devam edecek çünkü maxicepi seviyorum :)

seni her daim aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

- - - Eklendi - - -

inşallah yemez sin dostum

ben 5. Telefonun olan nokia 3120 clasik ile siteye üye oldum ben üye olunca site bu kadar kapsamlı ve geniş değildi ilk konu açmayı da o zaman öğrendim sonra nokia 7610 aldım hiçbir şey yapamadım ve 5800 la takas yaptım işte o zaman da konu açıyordum fakat şu an kadar aktif değildim 5800 da nokia 701 ile takas yaptım işte benim için en büyük döneme girdim hack ne olduğunu dahi bilmiyordum bana yardım eden nur, engin ,bahadır ve levente çok teşekkür ediyorum şimdi 701 telefonu satmam yenisini alsam dahi çünkü symbian bölümünün yerini arkadaşlığı dostluğu kendi nazarımda kolay kolay bulamam bende maxicebi seviyorum :)

bizde seni aramızda görmekten mutlu oluruz isa abi :)

- - - Eklendi - - -

Ben Nokia 500 aldığımda işletim sistemini bilmiyordum. Nette araştırdım symbian diyor. Nedir bu symbian felan başladım araştırdım ama fazla birşey bulamadım. Google de Nokia 500 oyun diye araştırma yaptım. Hiçbir şey bulamadım. Çok ciddiyim. Bi siteye giriyorum abuk subuk şeyler var. Forumlar düzensiz aradığını bulamıyorsun. Tesadüfen maxicep e girdim. Baktım düzenli şeyler var. Başladım yüklemeye. İlk başlarda mesaj yazmıyordum konu açmıyordum sonra onları da yapmaya başladım. Burda birçok şey öğrendim. Sonra tahanın savelerine yardım ettim. Ufakta olsa bir arkadaş çevrem var burda. Maxicep te mutluyum.

eywallah dostum bana yardım et ibomber oynuyorum :) 49 bölüm geçtim 50de bitecekken kaybettm yenidn başlamaya üşendim :)

- - - Eklendi - - -

Facebooktan daha çok sarıyor ama

facebook neki 1 qünde unutursun :)

- - - Eklendi - - -

Bir arkadaşım burası için tam bir çöplük derdi hep.Bir gün gireyim bakalım ne varmış burda dedim kendi kendime.O zaman Nokia 5800 vardı.Sertifika olayı için girmiştim.Derkeeen burdayım işte :good:

ve mutlu son :)

yorumunuz için teşekkür ederim :oke:

• Beğen
umitgul18

umitgul18

Üye

seni her daim aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

- - - Eklendi - - -

bizde seni aramızda görmekten mutlu oluruz isa abi :)

- - - Eklendi - - -

eywallah dostum bana yardım et ibomber oynuyorum :) 49 bölüm geçtim 50de bitecekken kaybettm yenidn başlamaya üşendim :)

- - - Eklendi - - -

facebook neki 1 qünde unutursun :)

- - - Eklendi - - -

ve mutlu son :)

yorumunuz için teşekkür ederim :oke:

Link at dostum

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
göndereyim pm den

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Peki o arkadasin su anda moderator oldugunu biliyor mu? :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kayahan14

Kayahan14

Üye
:zuhaha:

Üst Alt