dreamboys69
Üye
ondan burda paylasım yapıon demineyse bu seferki hasılat senın olsun bakalım..ama bi dahakine uyanıklık edersen bozusuruz haa
![]()

ondan burda paylasım yapıon demineyse bu seferki hasılat senın olsun bakalım..ama bi dahakine uyanıklık edersen bozusuruz haa
![]()

aaaaaa, noluyo burda...yoo ben öyle bişey hatırlamıyorum,paylaşmayı sevmem ben hem![]()
uyanıklık yok... 

keremin çok hoşuna gitmiş, bizimde çok hoşumuza gitti... e herkesin hoşuna gitti işte...abartma len kerem bu ne kahkaha yaa![]()

abartı yok yaniii...

bencede yani en mantıklısı buhasılat oyuncular ve yönetmen arasında paylaşılacaktır...![]()

ya ABİ çok hoşuma gitti cidden yaa çok güldüm okurkende kahkahaylakeremin çok hoşuna gitmiş, bizimde çok hoşumuza gitti... e herkesin hoşuna gitti işte...abartı yok yaniii...

abartma yok yani 
ewet hemde büük bi heycanlaasenin maxicep için yazcağın yeni senaryoyu bekliyoruz...![]()
hatta çok daha böle kapsamlı ve geniş bi senaryo olabilir yaniien kısa zamanda ama dostum biraz yogunum su aralar derslerımı bitireyım hafta sonu falan hallederım

çok beğendik çünkü gene istioz hemde HEMEEEEEEEEEEEENNNN ve daha uzun ve daha böle mm nası desem açık bi konu üzerineeaceleniz yaa![]()
daha böle film dizi tarzında 

walla ben böle gidersem seneye kazanamam kesinüniyi bu sene kazanamazsam sorarım ama ben size![]()

dizi istioz her hafta çıksın yeni bi bölümm yawww

walla abi işte senaryoyu sen yazacan önemli olanda oyaww tamam ayarlıcaz insallah bişiler artık napalımmkonusu ne olsun peki onuda siz belirleyın..ama sımdılık bı fılm ok?