MAXICEP'in geleceği için büyük proje (bütün yönetimin dikkatine)

Sponsorlu Bağlantılar

Bu projenin hayata geçmesini istermisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MAXICEP'in geleceği için büyük proje (bütün yönetimin dikkatine)
Merhaba arkadaşlar. Maxicep için günden güne çalışmalarımız devam ediyor. Maxicep için düşündüğüm projeyi sizlerle ve yönetici arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.

Bir chat sistemi kurulması. Java ve flaş destekli anlık mesajlaşma yapılabilen bir mesajlaşma sisteminin hayata gecirilmesidir.
Maxicep forum sitemizin şuan en büyük sıkıntısı üyelerimizin akif tutamamak. Bu sistemin kurulması halinde, Böylelikle günlük en az ortalama 1000 üyemiz aktif olabilecektir. Lüzumsuz mesajlar burada yapılır ve forumdaki mesaj kirliliğinden kurtuluruz. Bu sistemi birçok sitede görmüşsünüzdür. Böyle bir sistemin hayata geçirilmesi halinde 1000 kişinin aktif olduğu bölgeye reklam verecek birçok şirket ve marka çıkacaktır. Reklam gelirleriyle maxicep'in kaliteli bir site olması için harcanması halinde ileriki zamanlarda türkiyenin 1 numaralı forum sitesi haline gelebilir.

Şu an üyelerimiz tartışacağı konu kalmayınca siteden ayrılıyor, bu proje hayata geçirilmesi halinde bir msn görevi görerek üyelerimizi aktif tutarak eğlenceli zaman geçirmesine vesile olunacaktır.

Alt yapısı sağlam kurulması halinde mükemmel bir şekilde işleyecektir. Kuruluşu biraz zor olabilir ama sonunda maxicep'e kazandıracağı fayda hayal bile edilemez.

Maxicep yönetimine rica ediyorum. Maxicep'in geleceği için bu projeyi hayata geçişin. Lütfen.

Saygılarımla.......

• Beğen
Tepkiler: blsm_mr

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Muhabbet/sohbet sitesi değiliz ki?

Sohbet servisinin bize bir getirisi olacağını sanmıyorum, hatta siteyi anadüşüncesinden uzaklaştıracağını düşünüyorum.

Bir mobil teknoloji tabanlı forum sitesine göre çeşitli konularda muhabbet için fazlasıyla kategori var.

Ozan

Ozan

Admin
Muhabbet / sohbet olayında, yaş ortalaması yüksek olmadıkça sıkıntı olacağını düşünüyorum ... Yani sohbette küfürler de görmek mümkün sonucta kimse küfür görmek zorunda degil bu gibi olumsuz durumlarda aksine sitenin kalitesi düşecektir herkes her istedigi sekilde konusursa .

Ancak herşey yolunda gitti diyelim ve sohbet ediliyor diyelim o zaman anlık flash chat in site istatistiklerine dahi hiçbir katkısı olmaz zira forumlarda mesaj yazılması sayfaların degistirilmesi, sayfa görüntülenmeleri yönlenmeler bunlar istatistikleri arttırarak site hitini arttıran olgular.

Ben simdilik bu düşünceye teşekkür ediyorum sadece.

Ondan önce yapılacak devasa projeler var yolda :)

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
böyle bir hep yazışma hem paylaşma ortamı kurulmuş olur süper olur

--------------- Ekleme ---------------

ama ayriyeten bir sayfa olsa iyi her sayfada karşımıza çıkmasın

CK1991

CK1991

Üye
bu ne büyük bir projedir nede maxicepin geleceği için bişeydir

By_LOST

By_LOST

Üye
Zaten Forum Mobıl Teknoloji Ve Symbian Üzerİne Kurulmuş Bir Site Chat Bence Acayıp Kacar Bence Tabı Yine Admınlerın Bıleceği İş Bence

Salihyet

Salihyet

Üye
Sohbet , muhabbet board'ı olmamasına rağmen yine bu yönde bir sürü kategorimiz var zaten.. Bu sistemde daha çok üye kaybı yaşanacağı düşüncesi hakim bende , takibi zor bir sistem bizim açımızdan..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yönetimde olduğumuz için birkaç projeyi daha önceden biliyoruz. Bu birkaç proje gerçekleştikden sonra siteden çıkamayacak duruma geleceksiniz yani adeta Maxicep Aşığı olacaksınız. Negative ( Ozan ) çok güzel projeler ile karşımıza çıkacak. Biraz zaman verin:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yönetimde olduğumuz için birkaç projeyi daha önceden biliyoruz. Bu birkaç proje gerçekleştikden sonra siteden çıkamayacak duruma geleceksiniz yani adeta Maxicep Aşığı olacaksınız. Negative ( Ozan ) çok güzel projeler ile karşımıza çıkacak. Biraz zaman verin:)

benim hedefim maxicep üyelerini sitede daha çok aktif tutmak ve sitede aktif dururken sıkılmamasını sağlamak. Aklıma ilk böyle birşey geldi. Eğer projeler varsa bekleriz. Bütün yorum yapanlara saygımı sunarım. Yeni projeleri bekliyorum. Saygılarımla... TEŞEKKÜRLER MAXICEP (yönetimi)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Merakla bekleyeceğim....

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sitede aktifliği istiyorsun ama "boş gezen tilki,yatan aslandan iyidir"demişler..Yani ben desteklemiyorum..Sonuçta mobil teknolojileri forum'u burası..Ayrıca önerin için bir maxicep FanATiği olarak tesekkurlerimi sunuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt