Haber Huawei ve Vodafone Türkiye’den 4.5G’li Huawei P8 Lite Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei ve Vodafone Türkiye’den 4.5G’li Huawei P8 Lite Kampanyası
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei ve Vodafone Türkiye, güçlerini 4.5G kampanyasında birleştirdi. Huawei P8 Lite ile 4.5G fırsatı Vodafone’da…


Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda Türkiye’de herkesi akıllı telefon sahibi yapmayı hedefleyen Vodafone, bu kapsamda Nisan 2016’da kullanıma sunulacak 4.5G’ye yönelik hazırlıklarına da hız verdi. Dünyanın üçüncü büyük cihaz üreticisi Huawei ile işbirliği yapan şirket, Vodafone 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite akıllı telefonu Vodafone Çok Satanlar Masası’nda herkes için erişilebilir fiyatlarla satışa sunuyor. Kampanya kapsamında, markası ve modeli ne olursa olsun, çalışır durumdaki eski cep telefonlarını Vodafone’a getiren aboneler, Huawei P8 Lite’a %80’e varan indirimlerle sahip olabilecek.

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyenVodafone, Nisan 2016 itibariyle kullanıma sunulacak 4.5G teknolojisinde abonelerine en hızlı, en kapasiteli ve en yaygın hizmeti vermek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’de herkesi 4.5G’li yapma hedefiyle yola çıkan Vodafone, dünyanın üçüncü büyük cihaz üreticisi Huawei ile Vodafone 4.5G’li akıllı cihaz sahipliğini artıracak bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında, Huawei’nin Vodafone4.5G uyumlu akıllı telefonu P8 Lite, Türkiye’de operatörler arasında sadece Vodafone aracılığıyla satışa sunulacak. Vodafone Çok Satanlar Masası’nda geçerli olacak kampanya ile aboneler, markası ve modeli ne olursa olsun, çalışır durumdaki eski cep telefonlarını Vodafone’a getirerek Huawei P8 Lite’a %80’e varan indirimlerle sahip olabilecek. Düşük ışıkta üstün görüntüleme ve mükemmel selfie özelliği ile dikkat çeken Huawei P8 Lite, Vodafone abonelerine peşin fiyatına 999 TL, 24 ay taksitle ise ayda 8 TL’den başlayan ek ödemelerle sunulacak.

Huawei P8 Lite Teknik Özellikler:
  • Ekran: 5.0 inç HD (1280×720)
  • İşlemci: Hisilicon Kirin 620 CPU Octa-core 1,2GHz
  • İşletim Sistemi: Android 5.0 + HUAWEI EMUI 3.1
  • Hafıza: 2GB RAM + 16GB ROM
  • Batarya: 2200 mAh
  • Boyutlar: 143mm(Y)x70,6mm(G)x7,7mm(D)
  • Ağırlık: 131 gr (Batarya dahil)
  • Kamera: 13MP BSI Arka+ 5MP Ön Kamera
  • Bağlantı: LTE Cat4 / WiFi 802.11b/g/n / Bluetooth 4.0 / NFC for L21 Version
  • Sensörler: Hız ölçer / Yakınlık sensörü / Işık sensörü / Pusula
  • Renk: Siyah / Beyaz
Vodafone’un Huawei P8 Lite kampanyası,Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ve Huawei Tüketici Ürünleri Orta Asya ve Kafkasya Bölge Başkanı Zhang Xingnan’ın ev sahipliğinde düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Vodafone’un yeni reklam yüzüBeyazıt Öztürk’ün sürpriz katılımıyla renkli anlara sahne olan toplantıda, katılımcılara Huawei P8 Lite’ın akıllı özelliklerini canlı olarak deneyimleme imkânı da sunuldu.



Ender Buruk: “Eski G’yi getirene Vodafone 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite vereceğiz”

Dijital Dönüşüm’ün gerçekleşebilmesi için Türkiye’de herkesin akıllı telefon sahibi olması gerektiğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Akıllı telefonlar, ülkemizde mobil internet kullanımının yaygınlaştırılması ve bireylerin dijital hayata uyum sağlaması açısından kritik önem taşıyor. Çok yakında hayatımızın yeni gerçeği haline gelecek 4.5G ile de bu ihtiyacın artacağına inanıyoruz. Vodafone olarak, halihazırda 19 ülkede 4G, 5 kıtada ve 12 ülkede ise 4.5G hizmeti veriyoruz. 4G ve üstü teknolojilerde dünyada en çok ülkede tecrübesi ve altyapısı olan operatörüz. Dolayısıyla, tüketici ne ister, bu istek en kusursuz biçimde nasıl karşılanır, çok iyi biliyoruz. Ayrıca, yine bu alanda dünyanın en büyük uluslararası dolaşım ağına sahibiz. Bugün itibariyle 4G uluslararası dolaşım hizmeti verdiğimiz ülke sayısı 72 oldu. Bugün bu global deneyimimizin ışığında Türkiye’de de abonelerimizin yeni nesil teknolojilere erişebilmesi için akıllı cihaz sahipliğini artırmak üzere tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Mobil iletişimde yeni bir dönemi başlatacak olan 4.5G teknolojisinde de herkese en uygun cihazların en cazip avantaj ve tekliflerle sunulmasının öncüsü olacağız. Huawei P8 Lite kampanyamız ile bunun ilk adımını attık. Buna göre, Vodafone 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite akıllı telefon, tüm operatörler arasında sadece Vodafone mağazalarında satılacak. Bu kampanyayla ilk kez akıllı olmayan telefonlar da dahil çalışır durumdaki her türlü telefonu kabul edip, abonelerimize Huawei P8 Lite’a indirimli sahip olma imkânı vereceğiz. Başka bir deyişle, eski G’lerini getiren abonelerimize Vodafone 4.5G uyumlu Huawei P8 Lite’ı sunacağız. Türkiye’de herkes Vodafone 4.5G’li olsun diyerek başlattığımız bu seferberlik ile son teknolojileri abonelerimiz için erişilebilir kılmaya devam edeceğiz.”

Zhang Xingnan: “P8 Lite’ı Türk tüketicisine Vodafone ile sunmaktan gurur duyuyoruz”

Huawei’nin son teknolojiyle donattığı akıllı telefonu P8 Lite hakkında bilgi veren Huawei Tüketici Ürünleri Orta Asya ve Kafkasya Bölge Başkanı Zhang Xingnan ise şöyle konuştu:

“Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri markası Huawei, yeni nesil akıllı telefonlarıyla, hem dünya hem de Türkiye pazarındaki bilinirliğini günden güne artırıyor. Huawei Tüketici Ürünleri İş Birimi, pazara sunduğu akılcı ürünlerle kullanıcıların gerçek ihtiyaçlarına odaklanırken, göz alıcı ve yüksek teknolojili akıllı cihazlarla da endüstrinin lider markaları arasındaki konumunu güçlendiriyor. Huawei, son dönemde öne çıkan ‘P serisi’ akıllı cihazlarla bu liderliğini pekiştirdi. Daha önce de Türk tüketicisiyle yine ilk kez Vodafone kanalıyla buluşan ve tasarımıyla büyük ilgi gören ‘P serisi’nin son üyelerinden P8 Lite, kamera konusundaki yeteneklerini şık ve kompakt tasarımıyla birleştirmeyi başaran bir ürün. Güçlü işlemci özelliklerinin yanı sıra 7,7 mm’lik ince kasasıyla kullanıcıların günlük yaşamda da tercih edecekleri bu akıllı telefonu, Türkiye pazarı ile buluşturmaktan son derece mutluyuz. Bu buluşmanın, dünyanın lider operatörlerden ve aynı zamanda stratejik iş ortaklarımızdan biri olan Vodafone ile gerçekleşmesi de ayrıca gurur verici. Vodafone’un genişbant mobil internet alanındaki bilgi birikimi ve yeteneklerinin, 4.5G çağına adım atmaya hazırlanan Türkiye’de kullanıcılara Huawei P8 Lite ile sunulması da bizler için oldukça anlamlı. Uzun soluklu olmasını umduğumuz bu özel işbirliğinin tüm kullanıcılara ve sektöre fayda sağlamasını temenni ediyoruz.”

Üstün görüntüleme, entegre ses

Huawei’nin Vodafone 4.5G uyumlu telefonu P8 Lite, görüntüleme ve ses özellikleriyle dikkat çekiyor. 13 megapiksel arka kamerası sayesinde düşük ışıkta bile üstün görüntüleme sağlayan cihaz, 5 megapiksellik ön kamerası ile de en iyi selfie’leri çekmeyi mümkün kılıyor. HDR fotoğraf ve 1080p HD video kodlama ve çözme imkânı sunan 8 çekirdekli 64-bit Kirin 620 işlemci tarafından desteklenen Huawei P8 Lite’ın hoparlörleri ise genişletilmiş entegre ses çemberi sayesinde birden fazla ses frekans geliştirme teknolojisi ve HDR gürültü azaltma teknolojisi ile farklılaşıyor. Cihaz, 5 inç HD IPS ekranı, 7,7 mm kasası ve batarya dahil 131 gr ağırlığı ile rahat ve kolay kullanım avantajı sunuyor.

Huawei ve Vodafone Türkiye’den 4.5G’li Huawei P8 Lite Kampanyası - MaxiCep
 


Üst Alt