MaxiCepe ÖzeL TürkçeLeştirme İstekleri Alınır.

Sponsorlu Bağlantılar

coloniex

coloniex

Üye
DosTum ÇeviriSen Çok makBuLe geçer. Sadece gerekli yerlerini çevirsen olur ayar kısımları mesala. ;)

karabela000

Üye
bana tükçeleştirmeyi öğretsne
arkadaş

zepkynear

zepkynear

Üye
nolife s.a. kardes ben 3230 kullanıyorum msn çalıştırmıyor bir türlü yapamadım eğer oluyorsa bilgi verirmisin simdiden saol

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Ne aLaka yaw AdıyLa :ehe

arkadsLar Java Çeviri İstemezseniz Sevinirim..

Fazla Vaktim Olmuyorda :)

coloniex

coloniex

Üye
oKe ßundan sonra :)

Ne aLaka yaw AdıyLa :ehe

arkadsLar Java Çeviri İstemezseniz Sevinirim..

Fazla Vaktim Olmuyorda :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Senin Programı Halledeceğim En Yakın Zamanda.. Geçende Çevirdimde Hata Verdi :ehe

coloniex

coloniex

Üye
Senin Programı Halledeceğim En Yakın Zamanda.. Geçende Çevirdimde Hata Verdi :ehe

Sağol ße Dostum.. İnan boşa birşey yapmıyorsun...

coloniex

coloniex

Üye
UtaIRC Mirc olarak değitirildi.
DosTum Çevirmene Gerek KaLmadı Genede uğraştığın için TEŞEKKÜRLER EditLedim ;) Eğer Türkçesini ArayanLar Varsa inDireßilir.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor..

coloniex

coloniex

Üye
Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor..
Hea? :) :) :)
İstediklerimizi Yapmaya Çalışsak Daha Kolay oLacak ;)

coloniex

coloniex

Üye
Dostum Aslında çevirisi çok kolaydı yapman gereken languange dosyasını çevirmek örnek options=options bize göre options=ayarlar şeklindeydi..

By Ali

By Ali

Üye
Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin

--------------- Ekleme ---------------

lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu.

--------------- Ekleme ---------------

lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim [email protected]

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin
Maile Yollamak Gibi Bir Lüksümüz Yok Kusura Bakmayın.

Ekli dosyalar

By Ali

By Ali

Üye
Arkadas ben senden turkcelesdirmeni istedim.Sen ingilizce ve onceki versionunu vermissin.sedece versionunu sisboom ile degistirmissin

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Ne Bunun Versiyonu ?

Üst Alt