Romantik Prens
Üye
-
Konu Sahibi
-
Karar senin..
Sen nasıl hayal kırıklığına uğradığını söylüyorsan ben gerçekten uğradım.
Bunun nedeni aslında açık.
Kopya sitelere karşı olan tavrımıza rağmen, o sitelerde üst mertebede bir üye olarak dolanmaktasın, buna biz karışamayız ancak bizim sitemiz seni benimseyerek "ayın üyesi" rütbesi verdiyse, bunun hesabını sormak ta hakkı diye düşünüyorum.
Yöneticilerim hakaret yada küfür etmez, ben ne diyebileceklerini aşağı yukarı tahmin edebiliyorum çünkü hepsi emek sahibi ve özellikle bize karşı açılan hatta bizim birebir kopyamız olan sitelere hiç tahammulu yok, burada takılanlara da iyi niyetle yaklasmalarını bekleyemem.
İyi Günler
admin olmanız kimseye hakaret etme hakkını vermez demişsin...iyi okumadın galiba biz kimseye hakaret etmeyiz...üye uyarmak hakaret anlamına mı geliyor? yapılan yanlışları söylememiz hakaret mi demek oluyor? maxicepte hiçbir yönetici üyelere hakaret etmez...sizin konunuzla bu olay farklı...o zaman size haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız yönetime şikayet edecektiniz...şikayet et butonu bu işe yarar...aranızda geçen konuşmaları bilmiyorum ama..
admin olmanız hiçbir üyeye hakaret etme hakkını vermezzz..
genel olarak konuşuyorum kimseye özel tavrım yok.
benimde başıma gelen bir olay..
bi konu açtım ve şu şu nedenlerden dolayı diyerek uyarı gönderdiniz..
bikaç gün sonra aynı konuyu başkasının açtığını gördüm.
orada admin bile yorum yaparak tşk etmişti..
hiç problem değil maxi eğlenceli olduğu kadar yararlı bir site....
lütfen sevgi ve saygı çerçevesinin dışına çıkmayalım..
üye veya admin olmak hiçbişeyi değiştirmez .
burda kimse kimsenin ekmeğini vermiyor..
yeni üye olsun admin olsun hakaret etme hakkı yoktur..
tekrar söylüyorum kimseye artniyet olarak söylemedim...
herkese iyi forumlar..
admin olmanız kimseye hakaret etme hakkını vermez demişsin...iyi okumadın galiba biz kimseye hakaret etmeyiz...üye uyarmak hakaret anlamına mı geliyor? yapılan yanlışları söylememiz hakaret mi demek oluyor? maxicepte hiçbir yönetici üyelere hakaret etmez...sizin konunuzla bu olay farklı...o zaman size haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız yönetime şikayet edecektiniz...şikayet et butonu bu işe yarar...
son kez söylüyorum ne maxicepte ne başka yerde kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur ve maxicepte hiçbir yönetici üyeye hakaret etmez!!!!
size bu şekilde pm atan üyelerin isimlerini ve önerdikleri sitelerin isimlerini negative ya da van_hoijdonk'a ya da herhangi bir başka yöneticiye pm atarak bildirirseniz gereken yapılacaktır...Ben romantik arkadasım actığı konuların coğunu ilgiyle takip ettim böyle bir karar vermesine gercekten cok üzüldüm olayıda az cok anladım ama burda admin arkadaslarımdan bu kopya forumların isimlerini acıklamalarını istiyorum cünkü yaklasık 1 ay önce yeni üye olmus bir kişiden özel mesajlar aldım ve bu mesajlarında yeni actığı forumun maxicepten daha iyi olduğunu anlatarak o foruma bakmamı istedi bende o foruma üye olup yaklasık 2 3 gün boyunca takip ettim gercektende maxicep e cok benzer olduğunu fark ettim doğruyu söylemek gerekirse maxicep gibi bir sitede admin olmak cok keyiflidir bana göre bu kopya forumlara üye olan arkadaşlarımın asıl isteği adminliktir ayrıca ben bu kopya forumlara üye olup burdan alıntı yaparak ve maxicepe hiç bir yarar sağlamadıkları düşünülerek banlanan bazı üyelerin olduğunu duydum ve gine bu banlanan arkadaşlarında aslında düşüncelerinin güzel bir sitede admin olma isteğinden kaynaklandığını düsünüyorum ileride böyle durumların önüne gecilmesi adına o forumların isminin acıklanması iyi olacağını düşünüyorum......
Esasında o tür kopya sitelere girmemen yönetici arkadaşlarla rica edilmiş. Şayet hala girmeye devam ettiysen direkKarar senin..
Sen nasıl hayal kırıklığına uğradığını söylüyorsan ben gerçekten uğradım.
Bunun nedeni aslında açık.
Kopya sitelere karşı olan tavrımıza rağmen, o sitelerde üst mertebede bir üye olarak dolanmaktasın, buna biz karışamayız ancak bizim sitemiz seni benimseyerek "ayın üyesi" rütbesi verdiyse, bunun hesabını sormak ta hakkı diye düşünüyorum.
Yöneticilerim hakaret yada küfür etmez, ben ne diyebileceklerini aşağı yukarı tahmin edebiliyorum çünkü hepsi emek sahibi ve özellikle bize karşı açılan hatta bizim birebir kopyamız olan sitelere hiç tahammulu yok, burada takılanlara da iyi niyetle yaklasmalarını bekleyemem.
İyi Günler
Sonuna Kadar Katılıyorum Az Çekmedim Bu KonudaEsasında o tür kopya sitelere girmemen yönetici arkadaşlarla rica edilmiş. Şayet hala girmeye devam ettiysen direklanman icap ederdi ki sen kendi isteğinle ayrılıyormuşsun bu daha güzel. Yine de şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?