birazdan çıkışim olabilir herkese iyi gecele teli sarji bitiyor bare koyin görelim

daha başlarda olmam lazımdı sırf bu yüzden buna cevap yazmayabilirdimBenim burda çok arqaaşım vardı şimdi hiçbiri yok. En son @MasteLaa fenomen oldu gitti, @Türe naabıyo bilmiyorum (nerdesin olm ankaradaysan görüşek), @x-scarface noldu ona hiç bi fikrim yok @EzgiS'i unutmamak lazım @Amaru Shady en son bişiler yazdı bıraktı @minoo da yok heralde. Bi ara paylaşımlarının altında geyik döndürdüğüm @delrico diye bi abimiz vardı o hele hiç yok. Neyse @Revengeful burda SA karşim. Daha sayamadıklarım var @Mert de burda. Biri daha vardı sanki aklıma gelince onu da eqlerim.Ha bi de @Anafor.CK abimiz vardı naptı acabaDh'dan gelen türoller vardı bi de. @Enivicivokke, @Razzers falan. Onları bile özlemişim lan.
neyse biri yarın dönüyo haberin olsun 
@Revengeful kimi banlıyon admin sen aloooooooooo
Banla dediğin için nasılsın soruna cevap vermiyorumPınar abla nasılsın?svg yi bile png ye dönüştürmede sorun yaşıyorum ya bu widgetle uğraşırken hep beni bulurlar bi gölge koycam yeter
aynen
ya onlarla bile karşılaştım sonra beni zindana attılar...

bana ban atsan daha iyiydiBanla dediğin için nasılsın soruna cevap vermiyorum![]()

İyi hoşgeldin başkan gözlerim seni arıyo.daha başlarda olmam lazımdı sırf bu yüzden buna cevap yazmayabilirdimneyse biri yarın dönüyo haberin olsun
![]()
qapaq gibi qapaqYalnız üzülerek söylüyorum bi aralar gereksizlerde gün boyu türol şov çektiğim, goygoyculuk yaptığım biricik ekürüm @iyavuzoz ortalarda yok. Yok baya. Lan bu ölmesin nabıyo acaba. Kafayı yicim
daha başlarda olmam lazımdı sırf bu yüzden buna cevap yazmayabilirdimneyse biri yarın dönüyo haberin olsun
![]()