İhtiyar007
Üye
6/4=1,5 harf yazman gerek
o dönemde yokmuş![]()

6/4=1,5 harf yazman gerek
o dönemde yokmuş![]()

bunlar hep popüler olduğun içingereksizlik budur 2 günde 123 mesaj atılmış buda 124
Giriş yapamıyorsun@Revengeful banlanınca ne gibi kısıtlama la oluyor.@Revengeful banlanınca ne gibi kısıtlama la oluyor.bir tane kesmiyor ondan 2 tane yazdım
Benim burda çok arqaaşım vardı şimdi hiçbiri yok. En son @MasteLaa fenomen oldu gitti, @Türe naabıyo bilmiyorum (nerdesin olm ankaradaysan görüşek), @x-scarface noldu ona hiç bi fikrim yok @EzgiS'i unutmamak lazım @Amaru Shady en son bişiler yazdı bıraktı @minoo da yok heralde. Bi ara paylaşımlarının altında geyik döndürdüğüm @delrico diye bi abimiz vardı o hele hiç yok. Neyse @Revengeful burda SA karşim. Daha sayamadıklarım var @Mert de burda. Biri daha vardı sanki aklıma gelince onu da eqlerim.Ha bi de @Anafor.CK abimiz vardı naptı acabaDh'dan gelen türoller vardı bi de. @Enivicivokke, @Razzers falan. Onları bile özlemişim lan.
Ege ünv. mekanımız artık
sen naban gorüşemiyokVaay ne okuyon [emoji16]İzmir'deyim laEge ünv. mekanımız artık
sen naban gorüşemiyok
Hayırlıolsun karşimİzmir'deyim laEge ünv. mekanımız artık
sen naban gorüşemiyok
Arada gir de geyik yapalım azde ayrı takdir ettimHayırlıolsun karşimArada gir de geyik yapalım az

eyv krdşmde ayrı takdir ettim![]()

Denemek mi istiyorsun@Revengeful banlanınca ne gibi kısıtlama la oluyor.@Revengeful banlanınca ne gibi kısıtlama la oluyor.bir tane kesmiyor ondan 2 tane yazdım
İstersen denemek için kendine 1 Günlük ban atabilirsinkendi kendini banlayabiliyormusunDenemek mi istiyorsunİstersen denemek için kendine 1 Günlük ban atabilirsin
tmm ne iyi siteden uzun zamandır uyesiniz
kendi kendini banlayabiliyormusun