maxicepe 3 aydır üyeyim.

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
birazdan çıkışim olabilir herkese iyi gecele teli sarji bitiyor bare koyin görelim

achambo

achambo

Üye

:mahcup:
:hayalet:

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
korkma be biz yuvarlaklardan değiliz
al buyut facebook adresim detaylı fotolar için

SHS

SHS

Üye
Hep beraber ama :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim burda çok arqaaşım vardı şimdi hiçbiri yok. En son @MasteLaa fenomen oldu gitti, @Türe naabıyo bilmiyorum (nerdesin olm ankaradaysan görüşek), @x-scarface noldu ona hiç bi fikrim yok @EzgiS'i unutmamak lazım @Amaru Shady en son bişiler yazdı bıraktı @minoo da yok heralde. Bi ara paylaşımlarının altında geyik döndürdüğüm @delrico diye bi abimiz vardı o hele hiç yok. Neyse @Revengeful burda SA karşim. Daha sayamadıklarım var @Mert de burda. Biri daha vardı sanki aklıma gelince onu da eqlerim.Ha bi de @Anafor.CK abimiz vardı naptı acabaDh'dan gelen türoller vardı bi de. @Enivicivokke, @Razzers falan. Onları bile özlemişim lan.
daha başlarda olmam lazımdı sırf bu yüzden buna cevap yazmayabilirdim : ? neyse biri yarın dönüyo haberin olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, achambo ve OttomaN TigeR
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ooo atarlar atarlar...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
minoo

minoo

Üye
Pınar abla nasılsın?:tebessüm:svg yi bile png ye dönüştürmede sorun yaşıyorum ya bu widgetle uğraşırken hep beni bulurlar bi gölge koycam yeter:ehe

aynen:ehe

ya onlarla bile karşılaştım sonra beni zindana attılar...
Banla dediğin için nasılsın soruna cevap vermiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire ve achambo
doctorrr

doctorrr

Üye
daha başlarda olmam lazımdı sırf bu yüzden buna cevap yazmayabilirdim : ? neyse biri yarın dönüyo haberin olsun :ehe
İyi hoşgeldin başkan gözlerim seni arıyo.
qapaq gibi qapaqYalnız üzülerek söylüyorum bi aralar gereksizlerde gün boyu türol şov çektiğim, goygoyculuk yaptığım biricik ekürüm @iyavuzoz ortalarda yok. Yok baya. Lan bu ölmesin nabıyo acaba. Kafayı yicim

Revengeful

Emekli Yönetici
2 nizinde küçüklüğünü bilirim gelmiş bana karşı tavır alıyorlar :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Harbisi yavız nerdeee