Cynical Üye Japonlar da el atabilir o işe. Tabi o zaman Bugs Bunny büyük ihtimal mavi kulaklı, kocaman gözlü birşey olur ve burnu olmaz.
Japonlar da el atabilir o işe. Tabi o zaman Bugs Bunny büyük ihtimal mavi kulaklı, kocaman gözlü birşey olur ve burnu olmaz.
Salih Baba™ Üye xxxooo' Alıntı: yani çizimciye suikast düzenlersem ölürmü tavşan ? Genişletmek için tıkla ... Planın çok güzel ama fantezininde bir sınırı olmalı o tavşanı çizicek biri kesin çıkar....
xxxooo' Alıntı: yani çizimciye suikast düzenlersem ölürmü tavşan ? Genişletmek için tıkla ... Planın çok güzel ama fantezininde bir sınırı olmalı o tavşanı çizicek biri kesin çıkar....
researcher Üye boyle uydurma baslıklar cevap alıyor....guzel ve ilginc baslıklar da tık yok... bu mu forum ruhu?
Pure Life Üye xxxooo' Alıntı: beyler konuyu ben acmadım sory nerden kaldırılıyo söylermisiniz Genişletmek için tıkla ... şu yazan adminlere söylüyorsun onlar kaldırıyorlar
xxxooo' Alıntı: beyler konuyu ben acmadım sory nerden kaldırılıyo söylermisiniz Genişletmek için tıkla ... şu yazan adminlere söylüyorsun onlar kaldırıyorlar
Praetor Emekli Yönetici novelics' Alıntı: boyle uydurma baslıklar cevap alıyor....guzel ve ilginc baslıklar da tık yok... bu mu forum ruhu? Genişletmek için tıkla ... Hangi güzel konu cevapsız kaldı? Merak ettim
novelics' Alıntı: boyle uydurma baslıklar cevap alıyor....guzel ve ilginc baslıklar da tık yok... bu mu forum ruhu? Genişletmek için tıkla ... Hangi güzel konu cevapsız kaldı? Merak ettim
xxxooo Üye Konu Sahibi novelics' Alıntı: boyle uydurma baslıklar cevap alıyor....guzel ve ilginc baslıklar da tık yok... Bu mu forum ruhu? Genişletmek için tıkla ... cevap alyo demekki iyi konu ayrıca bunun gibi konularda mantık aramıyacaksın eğleneceksin espiri yapacaksın işine gelmiyorsa istediğini yap karışamam
novelics' Alıntı: boyle uydurma baslıklar cevap alıyor....guzel ve ilginc baslıklar da tık yok... Bu mu forum ruhu? Genişletmek için tıkla ... cevap alyo demekki iyi konu ayrıca bunun gibi konularda mantık aramıyacaksın eğleneceksin espiri yapacaksın işine gelmiyorsa istediğini yap karışamam
osaka123 Üye Praetor' Alıntı: Bi çizen bulunur elbet... Çinliler devam eder tahminen... Genişletmek için tıkla ... Çinliler işe el atarsa çizgi film izlenme rekorları kırar nasıl çin malı çok gidiyosa --------------- Ekleme --------------- Birde cümleler çok devrik arkadaşların yorumlarındnan bişeyler çıkartabildim
Praetor' Alıntı: Bi çizen bulunur elbet... Çinliler devam eder tahminen... Genişletmek için tıkla ... Çinliler işe el atarsa çizgi film izlenme rekorları kırar nasıl çin malı çok gidiyosa --------------- Ekleme --------------- Birde cümleler çok devrik arkadaşların yorumlarındnan bişeyler çıkartabildim