Maxicep Yaramazları - Çocukluğuna inmek isteyenlerin mekânı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
6 7 yaşındayken bizim bi kuşumuz vardı ben çok severdim kuşu bigün kuşu kafesinden dışarı saldım kedide bi girdi içeri kuş yem yiyodu görmedi kediyi bi kaptı kuşu başladım kediyi kovalamaya bi arabanın altına kaçtı taş falan attım kediye bıraksın diye yok bırakmadı kuşu namusus yedi kuşu sonra bi taş daha attım(tabi çocuk akılı kuşumuda yedi) miyaww yaptı bende korkup kaçtım :) :ehe:ehe :ehe

--------------- Ekleme ---------------

benim küçük su kaplumbağım vardı yem vermemişler öldü kaplumbagım ona mezar kazmıştım bahçeye dua falan ediyodum çocuk aklıyla :ehe:kop:

WitchKing

Üye
2 tane japon balığım vardı. bigün ayıptırsöylemesi annem köfte yapmış 2 tane kaldı tabağımda annem dedi onlar bitcek bende dedimm napıyım napıyım en iyisi balıklara atıyım onlar yesin beni yerken gördüler canları çekmiştir :D attım içine :D öldüler :D

bigün evde annemle temizlik yaparken evimize bi ingiliz muhabbet kuşu girdi.. camları kapadık kafes falan aldık. çok güzel konuşuyodu.. eper küfür falan ediyodu... ama bigün benim yüzümden öldü... üstüne oturdum yanlışlıkla kaçamamış ezildi... ama şuan o kuşun geri gelmesi için neler vermezdim :(

minoo

minoo

Üye
5-6 yaşlarımdaykene evimz en üst kattaydı 3katlı binanın..alt katta ev sahibi oturuyodu.çocukları da o biçm yaramaz :D biz şeker çikolata fln yiyoduk at aşşaqı pis o pis diyolardı biz de atıyoduk onlar alıp yiyodu :D
ne salakmışım ya :ehe

WitchKing

Üye
5-6 yaşlarımdaykene evimz en üst kattaydı 3katlı binanın..alt katta ev sahibi oturuyodu.çocukları da o biçm yaramaz :D biz şeker çikolata fln yiyoduk at aşşaqı pis o pis diyolardı biz de atıyoduk onlar alıp yiyodu :D
ne salakmışım ya :ehe
Sen gibi kimse görmedim benim için bir başkaydın
Sona kalırdı herkes çünkü sen en baştaydın
29.o6.2oo9~29.o6.2o1o
salaklık deyilki o saflık. saflığıda yanlış anlama temizlik anlamında..

minoo

minoo

Üye
:ehe

Yağmur

Üye
madem herkes hayvanlara yaptıklarını anlatıyo bende anlatıyım...
ben 5-6 yaşlarındayken bizim bir muhabbet kuşumuz vardı... ablam besliyordu gözünden sakınırdı. bir gün bunlar gezmeye gittiler bende evde kaldım. o zamanlar sürpriz yumurtanın şekillileri vardı bende onu yiyodum. kuşa uzattım bir parça yedi yine verdim yine yedi bi baktım ben yemeden bitmiş :ehe bizimkiler geldiğinde birşey yoktu sabah bi kalktım kuş nalları dikmiş :ehe ablam ağlıyo ne oldu acaba falan diyorlar. bende bilmem nolduki falan... geçenlerde ablama itiraf ettim aklıma geldi yazıyım dedim :)

WitchKing

Üye
ben küçükken (9) bahçedeki kedileri alır havaya atardım...

ogul8

ogul8

Üye
bir kez perdeyi yakmıştım komşu ateşr yangın söndürücütle daldı

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
komşunun çocuklarını dövüp tokatlamak ayrı bır zevktı benım ıcın
özellıkle adı ecrin olanlara sinir olurdum:sopa:
bıkeresınde ecrin annesı ile bıze geldı kardesımle sinsi planlar içindeydık
annesının yanında bütün şımarıklıkları yapıp ona tutma buna tutmalara uymayan
hatta gözümüzün içine bakarak hı hı bana bısey dıyemezsınız annem yanımda dıyen ecrini
herzamankı saflıgından yararlanarak
aaa bak ecrin odada oyuncak var gel bakım dıyıp odaya cekmeyı basardık:op:
ecrin kıllanmıstı ama cok gectı:bann::box:box
hey gidi günler döverdık aglayınca düştü derdık annesıne agzını kapatır sımdı kocaman kız olmustur :sopa:

minoo

minoo

Üye
madem herkes hayvanlara yaptıklarını anlatıyo bende anlatıyım...
ben 5-6 yaşlarındayken bizim bir muhabbet kuşumuz vardı... ablam besliyordu gözünden sakınırdı. bir gün bunlar gezmeye gittiler bende evde kaldım. o zamanlar sürpriz yumurtanın şekillileri vardı bende onu yiyodum. kuşa uzattım bir parça yedi yine verdim yine yedi bi baktım ben yemeden bitmiş :ehe bizimkiler geldiğinde birşey yoktu sabah bi kalktım kuş nalları dikmiş :ehe ablam ağlıyo ne oldu acaba falan diyorlar. bende bilmem nolduki falan... geçenlerde ablama itiraf ettim aklıma geldi yazıyım dedim :)
:ehe şimdi kuş kendiliğinden ölse ağlarsın ama :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ah ah okurken okuldan kaçıp gider köpeğimle takılırdık, gezerdik, beslerdik sonra millete tutardık tut tut tut:ehe ehe karabaşım benim.. 10 tane sıra sıra dizili ağaçlardan daldan dala geçerdik.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bi kız vardi baya seviyordum bigün dayanamayip öptüm annesine söyledi herkesin haberi oldu simdi bile görseler daha diolar öptün falan:ehe

minoo

minoo

Üye
ben şu an çocukluğumdaki gibiyim :aha:
Mario oynuyorum :kıskıs:
:salincak:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ben de küçükken çiviyi prize sokmuştum :aha: Off ! O neydi Allahım ! Kendimden geçmiştim :ehe 2 metre öteye fırlamıştım :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Hiç unutmam belediyenin aletlerini kullanarak yolu keserdik :d::d:

greenmile

greenmile

Üye
müdür yardımcısının attığı o tokatı okul bitene kadar unutamamıştım:(:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Murat abi ben halaa unutmadım :D 5 parmağınında izi çıkmıştı :D Sırf 3. sınıfda çarpım tablosunun bir yerini doğru söyleyemedim diye :D

minoo

minoo

Üye
Ben bi kadının sandalyesini çekmiştim tam oturacakken :zuhaha::zuhaha: Ne de güzel düşmüştü :eller:
Ohh iyi yapmışım :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de otobüsle izmirden aydına gitmiştim ama küçükken değil daha yeni :kop:

Sidretül Münteha

Üye
Evcilik çokk oynardım lann :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...