Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala Yaptıgımız Şey Öğretmenler Dersi Anlatırken , Arkada 4-5 Kişi İle Makara Yapmak
cehili
Üye
Okuldan yeni mezun olmuş biri olarak okuldan 2 hoca gönderip 1 tane dövdüğümü çok üzülerek söylüyorum
Ayrıca kurbağa patlatmak vazgeçilmez eğlencelerimden biriydi
malesefkı hıcbırınz gıbı cocuklugumu hatırlayamıyorum ama annemler anlatırlar bıgun bayram dan bı gun once bole cok guzel kırmızı ayakkabı etek falan almıslar bende gıymısım ole sacma sapan ewın ıcınde kosturmusum falan tabı ozaman nerde bole tupler ocaklar falan kucuk tupun ustunde cay varmıs sen gıt ona carp konple bacagıma dokulmusyandım tabı o bayramlıkları ılk ve son gıyısım oldum şekerde toplayamadım tabı öle bı anı ıste annemlerın yalancsıyım
JakeVincent
Üye
Ben 7 yaşındayım abim 13 yaşlarında falan, dedem bize ışıklı ayakkabı almış.O zamanlar Erzincan da tatildeyiz Neyse dedem getirdi ayakkabıları giydim evde deli gibi koşturuyorum Abim bin türlü şeytani planlar içerisinde ben koştururken İlk önce ayağıma vurdu yere düşürdü Sonra ayağındaki ayakkabıyı çıkarıp bana attı Bizimde sarı bi civcivimiz vardı Tombul bişeydi böyle ^^ Tamda önümdeydi tuttum civciv i abime attım...