Salihyet
Üye
Maxicep Yaramazları - Çocukluğuna inmek isteyenlerin mekânı
Bu konuyu açmak çok önceden aklıma gelmişti ama şimdiye nasip oldu, çocukluk döneminde yanlış inanışlar, komik davranışlar gibi meseleler biraz olsun bizi neşelendirir
paylaşalım, kaynaşalım 
ben başlayayım, aslında iki gruba ayırdım 1'i gözlüklü hallerim 2'si diğer maceralarım
ben çok küçüklükten beri gözlük takarım ve daha sağımı solumu bilmezken takardım, gözümdeki rahatsızlık göz tembelliği ve küçükken günde 1 saat sağ gözümü bandajla kapatırdım (sol gözümdeki tembellik nedeniyle) neyse bi gün uyanmışım gözüme bandajı yapiim diyodm ve elimi gözüme götürdüm bi baktım çok net görüyorum, gözümde gözlük de yok oooo iyileşmişim falan derken bi baktım sol gözümü kapatmışım
bozuk olan gözümü kapatmam bir anlık da olsa iyileştim duygusuna kapılmama neden olmuştu (yaş 7)
diğer hikayem yine gözlükle ilgili artık yaşım 9 olmuştu ve gözlük artık benim kolum bacağım gibiydi banyo için hazırlandım soyundum dökündüm duşu bi açtım gözlerimin önünde damlalar sürüsü
meğerse gözlüğümü çıkarmayı unutmuşum
bunu uyurken de çok unuturdum 
bi diğerine geçeyim
küçükken buzdolabıyla çok haşır neşirdim ve buzdolabındaki lambayı keşfetmeye çalışıyordum en sonunda kendimce yorum getirdim
buzdolabını soğutan şeyin o olduğuna kanaat getirdim ve buzdolabına bişey koyduğum zaman çabuk soğusun diye boyumun eriştiği kadar da olsa lambaya yakın koymaya çalışırdım

daha çok fazla hikayem var ama elemeye çalışıyorum akıldan, siz yazın ben size yetişirim

ben başlayayım, aslında iki gruba ayırdım 1'i gözlüklü hallerim 2'si diğer maceralarım

ben çok küçüklükten beri gözlük takarım ve daha sağımı solumu bilmezken takardım, gözümdeki rahatsızlık göz tembelliği ve küçükken günde 1 saat sağ gözümü bandajla kapatırdım (sol gözümdeki tembellik nedeniyle) neyse bi gün uyanmışım gözüme bandajı yapiim diyodm ve elimi gözüme götürdüm bi baktım çok net görüyorum, gözümde gözlük de yok oooo iyileşmişim falan derken bi baktım sol gözümü kapatmışım
bozuk olan gözümü kapatmam bir anlık da olsa iyileştim duygusuna kapılmama neden olmuştu (yaş 7)diğer hikayem yine gözlükle ilgili artık yaşım 9 olmuştu ve gözlük artık benim kolum bacağım gibiydi banyo için hazırlandım soyundum dökündüm duşu bi açtım gözlerimin önünde damlalar sürüsü
meğerse gözlüğümü çıkarmayı unutmuşum
bunu uyurken de çok unuturdum 
bi diğerine geçeyim
küçükken buzdolabıyla çok haşır neşirdim ve buzdolabındaki lambayı keşfetmeye çalışıyordum en sonunda kendimce yorum getirdim
buzdolabını soğutan şeyin o olduğuna kanaat getirdim ve buzdolabına bişey koyduğum zaman çabuk soğusun diye boyumun eriştiği kadar da olsa lambaya yakın koymaya çalışırdım

daha çok fazla hikayem var ama elemeye çalışıyorum akıldan, siz yazın ben size yetişirim

saka yaptımm