Maxicep Yaramazları - Çocukluğuna inmek isteyenlerin mekânı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Yaramazları - Çocukluğuna inmek isteyenlerin mekânı
Bu konuyu açmak çok önceden aklıma gelmişti ama şimdiye nasip oldu, çocukluk döneminde yanlış inanışlar, komik davranışlar gibi meseleler biraz olsun bizi neşelendirir ;) paylaşalım, kaynaşalım :ehe

ben başlayayım, aslında iki gruba ayırdım 1'i gözlüklü hallerim 2'si diğer maceralarım :)
ben çok küçüklükten beri gözlük takarım ve daha sağımı solumu bilmezken takardım, gözümdeki rahatsızlık göz tembelliği ve küçükken günde 1 saat sağ gözümü bandajla kapatırdım (sol gözümdeki tembellik nedeniyle) neyse bi gün uyanmışım gözüme bandajı yapiim diyodm ve elimi gözüme götürdüm bi baktım çok net görüyorum, gözümde gözlük de yok oooo iyileşmişim falan derken bi baktım sol gözümü kapatmışım :ehe bozuk olan gözümü kapatmam bir anlık da olsa iyileştim duygusuna kapılmama neden olmuştu (yaş 7)

diğer hikayem yine gözlükle ilgili artık yaşım 9 olmuştu ve gözlük artık benim kolum bacağım gibiydi banyo için hazırlandım soyundum dökündüm duşu bi açtım gözlerimin önünde damlalar sürüsü :D meğerse gözlüğümü çıkarmayı unutmuşum :kop: bunu uyurken de çok unuturdum :)

bi diğerine geçeyim :) küçükken buzdolabıyla çok haşır neşirdim ve buzdolabındaki lambayı keşfetmeye çalışıyordum en sonunda kendimce yorum getirdim :kop: buzdolabını soğutan şeyin o olduğuna kanaat getirdim ve buzdolabına bişey koyduğum zaman çabuk soğusun diye boyumun eriştiği kadar da olsa lambaya yakın koymaya çalışırdım :) :ehe

daha çok fazla hikayem var ama elemeye çalışıyorum akıldan, siz yazın ben size yetişirim :D

Nazy

Nazy

Üye
Küçükken (4.5 -5 yaşlarında) Arkadaşlarla Kedinin Gerçekten 4 Ayak Üzerine Düşüp Düşmediğini Merak Etmiştik...
Bizim Apartman ın Çatısına Çıktık (5 Katlı) Kediyi Aşağı Attık 4 Ayağının Üzerine Düştü Ama
Ondan Sonra Daha Yürüyemedi. Annem Ve Aynı Apartmanda Oturduğumuz Bir Arkadaşımın Annesi Kedi Yürüyemiyor Diye Beslemeye Başladı (Tabi Ondan Önce Bizi İyi bir Sopaya Çekmişlerdi.)
Fakat Kedi 3 - 4 Ay Sonra Öldü
Hala Vicdan Azabı Çekiyorum Arkadaşlarımda Öyle:(

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Küçükken (4.5 -5 yaşlarında) Arkadaşlarla Kedinin Gerçekten 4 Ayak Üzerine Düşüp Düşmediğini Merak Etmiştik...
Bizim Apartman ın Çatısına Çıktık (5 Katlı) Kediyi Aşağı Attık 4 Ayağının Üzerine Düştü Ama
Ondan Sonra Daha Yürüyemedi. Annem Ve Aynı Apartmanda Oturduğumuz Bir Arkadaşımın Annesi Kedi Yürüyemiyor Diye Beslemeye Başladı (Tabi Ondan Önce Bizi İyi bir Sopaya Çekmişlerdi.)
Fakat Kedi 3 - 4 Ay Sonra Öldü
Hala Vicdan Azabı Çekiyorum Arkadaşlarımda Öyle:(

senin için üzüldüm, vizdan azabı kötüdür..
bu arada devam edeyim; Küçüklüğümün 1-2 yılı almanyada geçti ve bu dönemde evimizin biz 3 küçük kardeş'e kalmıştı (abim ablam, ben :) ) birimiz kağıt yakıp söndüremeyince çöpe atmış (kim tam bilmiyorum ama ben değilim :ehe ) sonra biz de ablamın üstün zekasına uyup (bu arada benim yaş 4 :D ) yangını söndürmek için 1- 2 üüüç diyip üflemeye başladık (baya organize olduk yani :kop: ) baktık olmadı sönmüyor abimi uyandırdık ve o 1 bidon içme suyunu boşalttı üstüne çöpün (bu arada çöp evin mutfağında idi) annem parkenin ve duvarın acısını bizden çok kötü çıkardı zaten :P o yüzden vicdan azabı çekmiyorum :ehe

FerreT

FerreT

Üye
Kediyi 4 ayak üzerine düşüreceksin die 5 kattan kedimi atılır :kop:

iremm

iremm

Üye
küçükken üzerime kedi atmıslardı böyle 6-7 yasındayken bende soka girdim tabi bide kedi tırmalayınca o gun bugundur kedilere karsı tikim var acayip korkuyorum
Bir gece su içmek için kalktımıstım odamda kösede ki gölgeyi kedi gölgesi sanıp sabaha kadar hiç kıpırdamadım uyumadım tabi susuz da kaldım sabaha doğru gölgenin çarsaf olduğunu görünce deliye döndum tabi 8 yaslarında falandım çocukluk aklı işte kedilerden hala acayip tırsarım nefret ederim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
vakka sağ salim şu yaşa geldim ya :ehe başıma gelmeyen kalmadı :D

yunusasik

yunusasik

Üye
Bnede Küçükken Kedilere Düşmandım 6-7 yaşlarında kedileri kuyruğundan tutup çevire çevire atardım biri ağaca,biri arabaya derken,en son kedi çok şanslı idi bi park vardı duvarı alçak ama üstü demir çiviler fln var kediyi salladım salladım bi attım son anda bi manevra ile kedi duvarı geçmeyi başardı sonra bidaha kedilere dokunmadım

Sebi Aklı İşte :D:utan

canturgay

canturgay

Üye
ne bu kedilerin elinizden çektikleri canımm..
biri ağaca atar ..biri ötekine ..öteki daha beter deney yapar...:ehe

derbeder52

derbeder52

Üye
Arkadaşlar bende bi olay anlatıcam ama benimki biraz feci bir olay yanılmıyosam 6,7 yaşlarındaydım
yaz günüydü bizim evin önünde elma ağacı vardı onun önünde otururken bi arkadaşım yanıma geldi
gel dedi az işimiz var. Olum ne var ne oldu filan derken apar topar götürdü beni bi gecekondunun bahçesine neyse girdik içeri ulaaa o ne köpek yavrusunu asmış ağaca patileri bağlamış.
elinde birde eski paslanmış bir bıçak var polat alemdar hesabı bıçağı bir çekti köpeğin boynuna
ben dondum kaldım bi bıçakta bana verdi karnını yarmamı söyledi yok dedim ben yapamam filan
ben yaşçada büyük bir çocuk yapmassan döverim dedi napalım mecbur yardık kedinin karnını eller filan kan operasyon bitti kedi oldu paramparça. Ben hala şoktayım tabi hala aklımdan çıkmıyo.

thebora

Üye
ne bu kedilerin elinizden çektikleri canımm..
biri ağaca atar ..biri ötekine ..öteki daha beter deney yapar...:ehe

bizde az uğraşmazdık kedilerle...kedileri kucaklayıp arkadaşların üzerine atardık hep:utan

POWER

POWER

Üye
Arkadaşlar bende bi olay anlatıcam ama benimki biraz feci bir olay yanılmıyosam 6,7 yaşlarındaydım
yaz günüydü bizim evin önünde elma ağacı vardı onun önünde otururken bi arkadaşım yanıma geldi
gel dedi az işimiz var. Olum ne var ne oldu filan derken apar topar götürdü beni bi gecekondunun bahçesine neyse girdik içeri ulaaa o ne köpek yavrusunu asmış ağaca patileri bağlamış.
elinde birde eski paslanmış bir bıçak var polat alemdar hesabı bıçağı bir çekti köpeğin boynuna
ben dondum kaldım bi bıçakta bana verdi karnını yarmamı söyledi yok dedim ben yapamam filan
ben yaşçada büyük bir çocuk yapmassan döverim dedi napalım mecbur yardık kedinin karnını eller filan kan operasyon bitti kedi oldu paramparça. Ben hala şoktayım tabi hala aklımdan çıkmıyo.

Ne yapmışsınız ya :( aman tanrım :@

iremm

iremm

Üye
offf beter bişiymıs yaa yaptığınızda :(

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

senin adına üzüldüm ama bu tür olaylar imtihanın bi parçası ;) inşallah atlatmışsın ya da atlatırsın..

iremm

iremm

Üye
son yazılanların hepsi vahset olayından sonra alıntı alttaki de kesin bu arkadasın yazdıklarını alıntı yapacak arkadasım kısaca vahset demen yeterli alttaki :P: saka yaptımm :utan :ehe

derbeder52

derbeder52

Üye
Üstüme gelmeyin arkadaşlar imtihan öteki taraf filan zaten hatırladıkça korkuyom çocukluk işte
ne yapim dövecekti çocuk bende kestim çok pişmanım...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben uçak sürerken salih bez bağlıyordu

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
:D yanlış anlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...