Maxicep Yaramazları - Çocukluğuna inmek isteyenlerin mekânı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunusasik

yunusasik

Üye
Ben Artık Kedilerle Oynamıyom:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
inanmayacaksınız ama küçükken(4-5 yaşlarında)
acı biber gerçekten acımıdır diye epeyi bi acıbiberi yedikten sonra annem gil anca hastaneye yetiştirmişler:ehe
ondan sonra acı bibere karşı bi zafım var pek yemiyorum hatta hiç

yasirarslan

yasirarslan

Üye
sinek kafası yerdim:P

yasirarslan

yasirarslan

Üye
tuttum kafasını kopartıp ağzıma kattım

yasirarslan

yasirarslan

Üye
:):utanama şimdi yapmıyom:utan

yunusasik

yunusasik

Üye
Bende Sineklerin Kanatlarını Koparırdım Dolşırlardı Yerde Soınra Üzerine Basardım:)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
:(:( ama yazık yaa

fatality_66

fatality_66

Üye
6 yasındaydım kedimiz wardı garfiled^a benzio bizde 6,katta oturuoruz kedi cama cıktı kusları kesio bende bi ara gaza mı geldim nedir zaten uyuzdum bütün tişörtlerime tırnak geçiriodu kediye yaklastım parmağımla dokundum..............:pro2:

gürsoy

Üye
burda kimsenin kediden başka anısı yok mu yaa canilerr:(

gürsoy

Üye
istemeden yapanlar için geçerli deil :D

ViperRKO

ViperRKO

Üye
5-6 yaslarındayken iplerle oyun oynuyodum , kapınınn aşağısına bağlamıstım. Komşum bizdeydi (Komsumun cocugu) gelip düşmesini bekledim ama o arada amcam geldi (yaşlı biraz) ve düştü tahtanın üzerine. O gün bugündür alnında izi var.

Sebi Aklı İşte

ebuş...

ebuş...

Üye

:d::d::d:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Benimde amcamın Büyük oğlunun (32) Şeftaliye tiki var görünce kaskatı kesilir kızarır hareket edemez.Bu bi yaz günü beni havuza atmıştı.Herkes gülmüştü bende utanmıştım.Sonra bu bigün bahçede dut topluyordu ağaçta.Herkesde bunun yanında aşşağıdan şurda kaldı burada var falan diyor.Bende bunu gördüm aklıma hınzırlık geldi.Gittim 2 3 tane Şeftaliyi aldım yanına gittim herkesin sonra heeeyy diye bağırdım ve şeftalileri ağaca bunun üzerine atmaya başladım :D Sonra bu düştü kolu çatladı ve ayağı kırıldı :D :D O gün bugündür bana bulaşmıyor :D

ebuş...

ebuş...

Üye
Benimde amcamın Büyük oğlunun (32) Şeftaliye tiki var görünce kaskatı kesilir kızarır hareket edemez.Bu bi yaz günü beni havuza atmıştı.Herkes gülmüştü bende utanmıştım.Sonra bu bigün bahçede dut topluyordu ağaçta.Herkesde bunun yanında aşşağıdan şurda kaldı burada var falan diyor.Bende bunu gördüm aklıma hınzırlık geldi.Gittim 2 3 tane Şeftaliyi aldım yanına gittim herkesin sonra heeeyy diye bağırdım ve şeftalileri ağaca bunun üzerine atmaya başladım :D Sonra bu düştü kolu çatladı ve ayağı kırıldı :D :D O gün bugündür bana bulaşmıyor :D

:kop::kop::kop: yaramaz çocukk :d: ya gözü çıksaydı :kop::ehe

ebuş...

ebuş...

Üye
şeftali gözüne girseydi kötü olurdu gerçekten :hmmm

hıhıhıı evet bakış açısına göre değişir biz evde hep böyle deriz alışkanlık oldu artık mesela yanlışlıkla elim babamın koluna çarpsın hemen YA GÖZÜM ÇIKSAYDI der :ehe birinin ayağına bassam evde yine aynı şey YA GÖZÜM ÇIKSAYDI ...:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...