Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Abi bu düpedüz KISKANÇLIK
BAŞKA AÇIKLAMA YOK:ehe
Abi yarın bir gün dandroid çakılınca ve wp çoşunca görücem hepsini. Bu seferde niye yok derler :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: trepcan

emz

emz

Üye
Eee arkadaşlar bir ara gerçektende bir güncelleme gelecekti bu programa ama herkes unuttu. Ne oldu abi bu? Hala 8.1 için uyumlu değil ve çok eksiği var. Ne zaman gelecek? Hatta hazırdı sadece atma sorununu çözmeye çalışıyordu Hüseyin abi ama hala yok. Allah aşkına o hali bundan iyidir ya. Yayınlansın artık güncelleme. :S

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Serhan ve skynet

capkino06

Üye
Bizim belirlediğimiz konuya yorum yapıldığında bildirim gelse çok güzel olurdu. Uygulamanın gelişmesini neden durdurdunuz bunuda bir açıklarsanız güzel olur yetim gibi kaldı ortada uygulama. :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
heralde bu appyi mikrosoft aldı ixdaixdaixda

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hüseyin arkadaşımız bu aralar işleri nedeniyle oldukça yoğun.
O nedenle uygulamaya pek zaman ayıramıyor.
Ancak işlerini düzene koyduktan sonra yakın zamanda ve yeni projelerle aramızda olacak. @kesasd

emz

emz

Üye
Abi hani çoğu olmuştu. Hazırdı ama tek sorun kalmıştı. Bari o halini bize versin. Biz ona da razıyız.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Abi hani çoğu olmuştu. Hazırdı ama tek sorun kalmıştı. Bari o halini bize versin. Biz ona da razıyız.

Maalesef söz konusu geliştirmelerle ilgili çalışma sürerken Hüseyin arkadaşımızın bazı işleri çıktı.
Bu yüzden acil olduğu için o dönem sadece "imza" kısmındaki düzenlemeyi yaptırarak güncellemiştik.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
neden silindi ki şimdi msjım

Ali_KRKY

Üye
Konu biraz hortlamış olacak fakat uygulamada giriş yapmayı denediğimde sürekli tekrar giriş yapın uyarısı veriyor ve baglanamıyorum acaba bu sorun sadece bendemi? Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum fakat sonuç yine aynı

• Beğen
Tepkiler: emz ve trepcan
dakamon

dakamon

Üye
Hort olsun tabi bizde de aynı sorun var. Programı askıya aldım kullanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: emz
trepcan

trepcan

Üye
sorun genel bir sorun şuan ne içerik görüntüleme ne de login çalışıyor. Yazılımcısına hata bildirimi yaptım. birkaç gün önce. henüz bir dönüş olmadı. beklemedeyiz vesselam

asroma7

asroma7

Üye
sorun genel bir sorun şuan ne içerik görüntüleme ne de login çalışıyor. Yazılımcısına hata bildirimi yaptım. birkaç gün önce. henüz bir dönüş olmadı. beklemedeyiz vesselam

haklısın bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. güncelleme şart.

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım bizim sitenin kodlamalarında falan bi değişiklik omuş olabilir uygulama da eski haline göre yaızlmıştır o yüzden uyuşmazlık yapıyor olabilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sorun bende GDR2 den beri oluştu. Öncesinde hala kullanabiliyordum. @kesasd arkadaşım, yapabilirsen bi elden geçirsen güncellesen çok güzel olurdu.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bu program ölü şu an bence

emz

emz

Üye
@kesasd abi ölmüş programla bile hortlata hortlata kullandık kaç zamandır. Ama artık o bile işlemiyor. Şuan sadece portal bölümü çalışıyor. O da malum basınca ieden siteye atıyor. Allah aşkına artık elden geçer. Geçen yıl yazmıştın ta güncellemeyi ama veremedim demiştin. Ne kaldıysa elinde ver artık. Yeterki çalışsın. Bıraktık artık yeniliği falan. Girmiyor bile artık:(

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar yönetime bu durum ile ilgili bilgi aktarıldı, sorun incelenecek. Nereden kaynaklandığı ile ilgili bilgi ve çözüm elde edilince durumu buradan sizlere bildireceğiz.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
dakamon

dakamon

Üye
@kesasd uğraşamıyorsa başka bir wp ye gönül vermiş geliştirici yokmu aramızda :) o projeyi devam ettirsin :)

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt