Beta sürüm yalnızca testerlara açık olan sürüm.
Bu konuda verilen mağaza linki ise herkese açık olan final sürümü.
Önümüzdeki günlerde betanın güncellemesi devam edecek.
Ve hemen ardından değişiklikler final sürümüne de yansıtılacak.
Yani mağazada herkese açık olan sürümü kurup kurmamak size kalıyor.
Ancak kurup 5 yıldız verirseniz güzel olur
Beta sürüm yalnızca testerlara açık olan sürüm.
Bu konuda verilen mağaza linki ise herkese açık olan final sürümü.
Önümüzdeki günlerde betanın güncellemesi devam edecek.
Ve hemen ardından değişiklikler final sürümüne de yansıtılacak.
Yani mağazada herkese açık olan sürümü kurup kurmamak size kalıyor.
Ancak kurup 5 yıldız verirseniz güzel olur
Zamanında Whatsapp betaya katılmadığım için şimdi pişmanım, bu sefer betadan mahrum kalmak istemiyorum, normal sürüme değerlendirmeyi gönderip kaldırdım
program güzel zaten derecelendirme kısmına da belirttim buraya da yazayım birden çok yabi 20 tane bildirim geldiği sorun çıkartırmı birde demin forum kısmında gecikme oldu büyük ihtimal netimle ilgili uygulama ilk izlenim olarak güzel
Arkaplan veya başlıklarda kare bişey olsa renkli filan yukarda bildirimler özel görünümlü filan olsa baya iyi olur Surfy'den girdiğim Maxicep'in tasarımı harika Uygulama harika olmuş elinize sağlık.
Forumlar kısmındaki yavaşlık uygulamadan ziyade sitedeki aşırı ana forum ve alt forum sayısından kaynaklanıyor.
Orada biraz bekleme süresi olması normal. Bağlantınızın 2G hızında veya şebekenin çekim gücünün az olması nedeniyle daha yavaş olduğu durumlarda bekleme ve işlem yapma süresi uzayabilir.
program güzel zaten derecelendirme kısmına da belirttim buraya da yazayım birden çok yabi 20 tane bildirim geldiği sorun çıkartırmı birde demin forum kısmında gecikme oldu büyük ihtimal netimle ilgili uygulama ilk izlenim olarak güzel