Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

emz

Üye
Bu arada beğenileride artık göstermiyor.güncellemeden sonra gitti.

Abi yani artık bu alttaki imza niye yok? Olay nedir yani? Madem bu kadar sıkıntılıydı niye koydular? Ne güzel yazılar yazıyorduk. Nedenini anlamadım ve bilmiyorum. Birisi bana açıklayabilir mi acaba?

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Konu Sahibi

Forumdaki Android kullanıcılarının "haksızlık" iddiasıyla ayaklanması yüzünden kaldırıldı.

Tepkiler: suyunsesi ve Serhan

emz

Üye
Forumdaki Android kullanıcılarının "haksızlık" iddiasıyla ayaklanması yüzünden kaldırıldı.

Abi bunu neyi haksızlıkmış? Bizim suçumuz neydi de böyle oldu? Vallahi elinden emziği alınmış çocuğa döndük. Onlarda da bir arkadaş çıkıp program yapsın koysun abi. Ayaklanacaklarına sisten değiştirsinler Ben uzun süre boyunca güncellemeyeceğim programı. Ama yeni tel gelince mecburi güncel kurulacak. Çok seviyordum ben o imzayı Kötü oldu bu. Kıskanç DANDROİDCİLER

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Tepkiler: 4MaGuS

4MaGuS

Üye
saçma buluyorum bunu ya şimdi onlarda yok diye bizde demi olamuyacak hani onlarda olan onca şeyi biz kaldırtıyormuyuz örnek skype iosda bizden daha ilerde biz baskı yapıp kaldırıyormuyuz bu ne böyle ya, yazılan yazılarda sınır getirilmeli ona karşı değilim saçma yazılar bende istemiyorumda temelden kaldırılması gereksiz

Tepkiler: emz

R.A.M

Üye
Uygulama çok veri harcıyor

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
Çok garip hocam bi anda uygulamadan attı sonra açılıyor giriş yap diyorum hep atıyo hiç olmamıştı @bulutsuzgece

dakamon

Üye
Saçma bence bu imza olayı baştan aşağı saçma. Koca android camiasında maxicep uygulaması yapacak adam yokmuymuş yani. Bu google ın MS ye yaptığını androidçiler yani Fundroidçilerde bize yapıyor. sevindim bu duruma rahatsız olmalarına hahaha

Tepkiler: emz

1-0 öndeyiz

İman Gücü ile gönderildi.

Tepkiler: emz ve ogzhnoTr

serinaga

Üye
Tepkiler: emz ve YkPkY

YkPkY

Üye

Beğenilerde sıkıntı yok.
(Beğeni bildirimlerini kastediyorsanız tabi)

Yok dostum o değil,bu arada profilimde direk çakılmış bu arada bi çerçeveye koyayım bari
Konu içinde yorumlarda beğenilere tıklayınca ki olduğu görünüyordu,artık tıklanmıyor onu demiştim

Tepkiler: serinaga

dogukan-

Üye
Android icin yapacakmisiniz fotograflar guzel gozukuyor

dakamon

Üye
Android icin yapacakmisiniz fotograflar guzel gozukuyor
Bunu yapan maxicep değil bir windows phone geliştiricisi ama koskoca forumda androide gönül vermiş bir geliştirici üye varsa o yapabilir neden yapmasın.

YkPkY

Üye
Bunu yapan maxicep değil bir windows phone geliştiricisi ama koskoca forumda androide gönül vermiş bir geliştirici üye varsa o yapabilir neden yapmasın.

İşte bu çok güzeldi.
Biz platform olarak destekçiyiz,
Atıfcılar gibi köstekçi değil

dün akşam bir güncelleme aldım maxicep ama daha öncede çalışıyordu pazar telefon kullanmadım onu bilemem

Arkadaşlar ne zaman büyüyeceksiniz yaaa.
Bak hıııı çok ayıp. Arkadaşınız da oynasın. (Uygulamayı kullansın). Beraber oynayın bakim. (Uygulamayı herkes kullansın).