Dj Airmax™;1192705' Alıntı:
bu ikisi aynı boyutta olsa daha hoş olmazmı? maxi logosunun birisi tam çizgi hisasinda birisi çizginin dışına taşıyor
peki kusura bakmayınArkadaşlar bu kadar çok fazla teknik eleştiri yapmayınız, tasarımın boyutları da temayı geliştirenlere kalsın isterseniz ..
Futbol bölümündeki problem düzeltildi .
seo amaçlı konunun özeti var ancak görüntü berbat güzeltilmesini öneriyorm
o ikisi zaten farklı yerlere ait görseller biri buton diğeri ise ikonDj Airmax™;1192705' Alıntı:
bu ikisi aynı boyutta olsa daha hoş olmazmı? maxi logosunun birisi tam çizgi hisasinda birisi çizginin dışına taşıyor

Artık Rütbe Altı yazı olarak değiştireceğiz onu başka şansımız yok .Avatar Altı Yazıyı Sormuştum ama; Ses Çıkmadı :S
avatarlr sürekli değşkenlk gösterdğnden avatardn tanıma olgsu anlamsz geldiSiz forumların hepsinde aynı standartlara alıstıgınız için öyle geliyor ama kişiyi avatarından tanıma olgusu ön planda şu an .

konu başlıklarının yanındaki ikonlardan ayırt edilebileceğini ve bunun görünüm açısından
daha sade olduğunu açıklamıştım
Mesaj ikonu zaten konunun okunup okunmadığını veya cevap yazılıp yazılmadığını açıkça gösteriyor
Örnek:
Bu ikon, Konuyu Okumamış ve cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Bu ikon, Konuyu Okumuş, ancak cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Kırmızı Tonlu İkonlar ise İçinde Sizin Cevabınız Bulunan Konuların Durumunu Gösterir
Örnek:
Bu ikon, Konuda Sizin Mesajınız Olduğunu, Ancak Okunmamış Bir Mesajın Olmadığını gösterir
Bu ikon ise, Konuda sizin mesajınız Olduğunu ve sizden sonrada okumadığınız yeni mesajlar yazıldığını gösterir.
Eğerki Renkleri değiştirirsek Forum Ana sayfası Yada Kategoriler Lunapark gibi olmazmı?
Bu diğer temamızda da diğer linkler ile aynı renkteydi

: Ama Daha Düzenlemeler Olursa Dahada Güzel olacağından Eminim.. Bide Şöle Bişry Var Bu Benim Görüşüm Karmaşık Forumları Severim..
d Ama Diğer Kullanıcılar İçin Sade Ve Kolay Görünümlü İti Olmus.. Ama Eski Tema Dahada Güzeldi Diyebilirim.. Mesaj yazma panelinde bir degisim yok, degisimleri anlık görebilirsiniz. Farklı bir tarayıcıda deneyin birde