Maxicep v3 - Yeni Temamız Yayında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Futbol bölümündeki problem düzeltildi .

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1192705' Alıntı:

bu ikisi aynı boyutta olsa daha hoş olmazmı? maxi logosunun birisi tam çizgi hisasinda birisi çizginin dışına taşıyor

Arkadaşlar bu kadar çok fazla teknik eleştiri yapmayınız, tasarımın boyutları da temayı geliştirenlere kalsın isterseniz ..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
seo amaçlı konunun özeti var ancak görüntü berbat güzeltilmesini öneriyorm

Sitenin dosya paylaşım konularında bu problem fazlaca var farkındayım problemin o yüzden seklini daha basit bir hale getirdim.

Nazy

Nazy

Üye
Dj Airmax™;1192705' Alıntı:

bu ikisi aynı boyutta olsa daha hoş olmazmı? maxi logosunun birisi tam çizgi hisasinda birisi çizginin dışına taşıyor
o ikisi zaten farklı yerlere ait görseller biri buton diğeri ise ikon

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok süper olmuş elinize saglık ben yeni gördüm şehir dışındaydım
çok sade ve yenilikçi duruyo çooooooooooooook karizma duruyo.......

Yasminozz

Yasminozz

Üye
gri rengi hiç beğenmedim...rütbe bilgisinin avatarın üstünde olması daha güzel bi görünüm sağlar bence...böylece kimseye büyük görünmez (nick ufak rütbe büyük olunca göze batıyo diye düşünüyorum)...avatar biraz daha aşağı inmiş olur böylece...

bencede profilin etrafı çerçeveli olmalı..imza,yazı ve profil karışık görünüyo bu şekilde çünkü...ve avatar boyutunun az biraz daha büyük olması taraftarıyım...kısacası emeğe saygı duyuyorum ama 10 üzerinden 3 veriyorum... yemek yarışması gibi oldu...:) :D

online durumu için görüşüm; güzel fakat ağır işliyo daha hızlı olsa göze çarpar..diğer türlüsü dikkat çekmiyo yavaş yavaş çoğalıp azaldığından dolayı... :)

inceledikçe gözüme çarpanları ekliyorum... :)

bundan öncekinde msj attığımız konunun yanındaki ikonların üstünde ok işareti ile belirtiliyodu o konuya msj attığımız ama şimdi yok...sadece kırmızı bi zarf..çok boş duruyo bence bu şekilde..ok işareti ile belirtilmesi daha iyiydi...en azından benim gibi hafızası zayıf olan kişilerin dikkatini daha çabuk çektiğini düşünüyorum ok işaretlerinin...

dikkatimi çeken bişey daha; artık konuların açılış tarihi yazmıyo...ona baya alışmıştık... :)

yusufucan

yusufucan

Üye
çok güzel olmuş Ellerinize sağLık

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bir çok arkadaş gibi bende profillerden şikayetçiyim:( biraz küçüle bilirse yazılar sevinirim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nick karakterleri bir punto daha büyütüldü .

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
gzl olmş
sanki rütbelr ve nicklr avatrn üstnde daha gzldi

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Avatar Altı Yazıyı Sormuştum ama; Ses Çıkmadı :S

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
Siz forumların hepsinde aynı standartlara alıstıgınız için öyle geliyor ama kişiyi avatarından tanıma olgusu ön planda şu an .
avatarlr sürekli değşkenlk gösterdğnden avatardn tanıma olgsu anlamsz geldi:hmmm

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
konu başlıklarının yanındaki ikonlardan ayırt edilebileceğini ve bunun görünüm açısından
daha sade olduğunu açıklamıştım
Mesaj ikonu zaten konunun okunup okunmadığını veya cevap yazılıp yazılmadığını açıkça gösteriyor
Örnek:
Bu ikon, Konuyu Okumamış ve cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Bu ikon, Konuyu Okumuş, ancak cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Kırmızı Tonlu İkonlar ise İçinde Sizin Cevabınız Bulunan Konuların Durumunu Gösterir
Örnek:
Bu ikon, Konuda Sizin Mesajınız Olduğunu, Ancak Okunmamış Bir Mesajın Olmadığını gösterir
Bu ikon ise, Konuda sizin mesajınız Olduğunu ve sizden sonrada okumadığınız yeni mesajlar yazıldığını gösterir.

Eğerki Renkleri değiştirirsek Forum Ana sayfası Yada Kategoriler Lunapark gibi olmazmı?:(
Bu diğer temamızda da diğer linkler ile aynı renkteydi

Tema İçin Harcadığın Zaman ve Sarfettiğin Emek Tartışılmaz Nazy.. Eline Sağlık Ama Arkadaşların Demek İstediği Pek Fazla Dikkat Çekmiyor..

Mesela İkonlardan Söze Başlayayım..
Okunmayan, Okunan, Okunup da Yorum Yapılan, Okunup da Yorum Yapılmayan ve Yeni Yorum Yazılmış Konu/Paylaşımlarda İkonlar Aynı Renkte Kalıp da Renk Tonunda Farklılık Olsa Daha İyi Olmaz mı ??

Konu Başlıkları;
Gözümüz Mavilere Alıştığı İçin Sanırım Siyah/Gri Tonlarına Alışmamız Biraz Zaman Alacak..
Yalnız Konu Başlıkları Okunmayanlar/Yeni Mesaj Yazılanlar Daha Belirgin Tonda Olabilir mi ??

Bir Diğer Sorum da Avataraltı Yazılar..
Yani Yeni İsmiyle Rütbealtı Yazılar..
Başka Renkte Olamaz mı?
O da Gri Olduğu İçin Profil Bilgileri ve Rütbe Arasında Sıkışıp Kaybolmuş..

Son Sorum da Mesaj Paneli İçin..
Önceleri Mesaj Yazdığımızda, Mesajımızın Yazı Türünü, Rengini, Büyüklüğünü Ayarlarken Nasıl Görüneceğini Daha Kaydetmeden Görüyorduk..

Son Zamanlarda İse Kodları Görüyoruz..

Bu Değişikliklerden Birisi mi ??
Yoksa Geçici Bir Durum mu ??

Emeğiniz İçin Teşekkürler Nazy, Negative ve Emeği Geçen Tüm Arkadaşlar.. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
1. Konu başlıklarının renk tonlarıyla ilgili çalışma yapılacak .
2. Rütbe Altı yazıların rengi daha farklı birşey olacak
3. Mesaj yazma panelinde bir degisim yok, degisimleri anlık görebilirsiniz. Farklı bir tarayıcıda deneyin birde

pesimist_style

pesimist_style

Üye
çok sade olmus ama profil alanını beyendim s60 telefonşar gibi d:D: Ama Daha Düzenlemeler Olursa Dahada Güzel olacağından Eminim.. Bide Şöle Bişry Var Bu Benim Görüşüm Karmaşık Forumları Severim.. :Dd Ama Diğer Kullanıcılar İçin Sade Ve Kolay Görünümlü İti Olmus.. Ama Eski Tema Dahada Güzeldi Diyebilirim..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Renklerin psikolojik anlamlarıyla ilgili kafama takılan hususlar vardı ancak hem Ozan hem Ali ile paylaşmıştım bunları, burada yinelemeye gerek yok.

Tema gayet şık ve asil duruyor, üyelerimizin gözleri zamanla alıştıkça hiçbir problem kalmayacaktır.
Ancak özel olarak belirtmek gerekirse, sayfanın sağ ve sol yanında olan ve içe doğru koyulaşan gri-siyahlık, sayfayı vurgulamak anlamında başarılı.
Üyelerin çevrimiçi-çevrimdışı olduğunu gösteren cep telefonu sinyaline benzeyen ikon son derece orjinal.
Bölümlerde son mesaj sütununun altındaki okların daha hızlı ilerlemesi göze hoş geliyor.
Önceki temadan çok memnundum ancak bu da sadelik adına son derece başarılı.

Eğer mümkün ise, gölgelendirme sayfaların içinde de kullanılabilirse çok daha güzel olabilir.
Avatar -ya da rütbe- altı yazının rengi lacivert olursa daha iyi olacaktır.
(Sayfanın en üstünde yer alan "yararlı linkler", "arama" linkleri ile, konuya girildiğinde üstte yer alan linkler "linkback" "seçenekler" "arama" 'ya tıklandığında sanırım eski temadan kalma lacivert renk geliyor ve bu renk bu temada rütbealtı yazısı olarak düşünüldüğünde göze hoş geliyor)

Son olarak da bölümlerde konuların açıldığı tarihin olması gerekli.

Nazy ve Negative,
teşekkürler.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mesaj yazma panelinde bir degisim yok, degisimleri anlık görebilirsiniz. Farklı bir tarayıcıda deneyin birde

Ben İnternet Kafeden Bağlanıyorum..
Acaba Bilgisayardan Veya Tarayıcıdan Mı Diye 3 Farklı İnternet Kafeden Bağlandım..
Sonuç Aynı..

Aşağıda Görüldüğü Gibi..

Özellikle Alıntı Yaptığımda Arap Saçına Dönüyor.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt