DiaBLoS™;1191478' Alıntı:
Yazı renkleri değişebilir mi acaba? Mesala siyah. Yazı rengi dediğim konu başlıkları falan..
Tema Gerçekten Hoş...
Göz Yormayan Sade Bir Görünümü Var...
Yalnız Profillerdeki Rütbe Yazıları Biraz Daha Küçük Olamaz mı ? 
Gözümüz Alışmış Profil Yazılarını Küçük Görmeye Belki Ondan Tuhaf Geliyordur... 
Başta Ali ve Ozan'a Olmak Üzere Emeği Geçen Tüm Arkadaşların Ellerine, Emeklerine Sağlık Diyorum...
Teşekkür Ediyorum.....
DiaBLoS™;1191677' Alıntı:
Ben konu başlıklarının yazı renginin değiştiği takdir de daha hoş olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle Katılıyorum..
Misal Okunmuş Konular Siyah İken Okunmamış / Yeni Yorum Yapılmış Konu Rengi Kırmızı Olabilir..
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler
Temayı hazırlarken renk kullanmaktan kaçındık
çünki nekadar fazla renk olursa aynı oratında okadar karışık bir görünüm sergilemiş oluruz
biz sadece zorunda kaldığımız bölümlerde renk kullanmayı tercih ettik
böylelikle yüklemiş olduğunuz üye resimleri imzalarınız Ve konu içerikleriniz
Maxicep'e renk katacak

Okunmamış mesajları farklı renk yapmak yerine
Konu İkonlarını daha belirgin bir görünüme kavuşturduk
Böylelikle Konuyu Okumuş, Okumamış vs... olduğunuzu daha kolay bir şekilde Farkedebileceksiniz.
Örnek:
Bu ikon, Konuyu Okumamış ve cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Bu ikon, Konuyu Okumuş, ancak cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Kırmızı Tonlu İkonlar ise İçinde Sizin Cevabınız Bulunan Konuların Durumunu Gösterir
Örnek:
Bu ikon, Konuda Sizin Mesajınız Olduğunu, Ancak Okunmamış Bir Mesajın Olmadığını gösterir
Bu ikon ise, Konuda sizin mesajınız Olduğunu ve sizden sonrada okumadığınız yeni mesajlar yazıldığını gösterir.

Eski Rütbeler Arasında Sınıflandırma oluşturduk
Örnek:
Binbaşı olduktan sonra Rütbenizin yanına Altın Bir maxicep logosu Ve Gold Sınıfında olduğunuzu belirleyen bir ibare ekleniyor.
Gold, Silver ve Bronze kendi içerisindede A,B ve C olarak üç ayrı sınıfa ayrılıyor
Bazı üyelerimiz, "ne gerek var biz rütbe sevdalısı değiliz " diyecek
ama sitemize yeni üye olmuş biri, kimin ne kadar Maxicepl'i olduğunu bilmeli

.
Yeni üyelerimiz
Bu Altın, Gümüş, Bronz sınıflar ve rütbeler sayesinde örnek alabileceği tecrübe edine bileceği, gerçek Maxicep Dostu kişileri daha da kolay tanıyabilecek.
Rütbelerin biraz büyük olmasınıda bu yüzden istedim ama görüntü kirliliği oluşturuyorsa küçültebiliriz
Eleştirileriniz için teşekkürler