Maxicep v3 - Yeni Temamız Yayında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evet Güzelmiş

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
DiaBLoS™;1191677' Alıntı:
Ben konu başlıklarının yazı renginin değiştiği takdir de daha hoş olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle Katılıyorum..

Misal Okunmuş Konular Siyah İken Okunmamış / Yeni Yorum Yapılmış Konu Rengi Kırmızı Olabilir..

NobLe

NobLe

Üye
Hayırlı olsun güzel bir çalışmanın sonucu muhteşem bir ödül emek çok büyük hayırlı günlerde kullanılır inşallah...:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
profıli biraz duzenle bence nega rutbe resımlerınde silver class a mesela bu kaldırılmalı profilin etrafı ince bir çizgi ile belli edilmeli avatarda cok yukarıda biraz daha asaıgya ındırılmeli:oke: çünkü daha iyi ve belirgin olur teşekkürler saygılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kırmızı renk bu temada çok belirgin durur ve bence göze hoş gelmeyebilir. :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
tema güzel olmuş başta nazy ve negative olmak üzere emegi geçen herkeze teşekkür ederim

ouzqan

ouzqan

Üye
walla gzll olnuşş çok sexyy tema renk uyumu falan 10 numara emeğigeçen herkese çok teşekkürler we ii asılmalar :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Ha Birde Avatar Altı Yazı Hoş Durmuyor Çünkü Rank Altına Düştü..Onu Avatar Altı Olursa Daha Hoş Durur ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bu Rütbelerdeki Gold Class 1 - Gold Class A - Gold Class C v.s. Bunların Olmasına Gerek Var Mı ? Rütbeler Avatarların Altında Olacağına Üstünde Olsa Daha Hoş Olmaz Mı ?

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
gold class 1 gold class a vb bunların olmasına gerek yok sonucta türkçe degil.Avatarın biraz aşagıya alınması gerekiyor.Rütbelerin avatar üstünde olması daha güzel olur.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Bu Rütbelerdeki Gold Class 1 - Gold Class A - Gold Class C v.s. Bunların Olmasına Gerek Var Mı ? Rütbeler Avatarların Altında Olacağına Üstünde Olsa Daha Hoş Olmaz Mı ?
bence gerek var çünkü bir nevi o durum sitedeki üyenin seviyesini belirtiyor ki diğer ranklarda da vardı

--------------- Ekleme ---------------

ya bide bu tema webhattının temasına çok benziyor

reklam gibi anlamayın ama gerçekten

akula

akula

Üye
hayırlı olsun gercekten güzel olmuş göz yormuyor

ouSahin

ouSahin

Üye
hayırLı oLsun güzeL iş çıkarmışsınız :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Daisy

Daisy

Üye
Gerçekten hoş olmuş. Sade ama nasıl desem asil. :ehe

Emeği geçenlere teşekkürler. :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Evet Bende Sabah Farkettim... Google Abide Birşey Arıyordum... Web Hattına Link Çıktı Baktım... Birden Tema Nekadar Tanıdık Dedim... Sonradan Anladım Ki Maxi' nin Teması İle Çok Benziyor... Ama Dile Getirmek İstememiştim Ki Zaten Gelmiş...

Nazy

Nazy

Üye
DiaBLoS™;1191478' Alıntı:
Yazı renkleri değişebilir mi acaba? Mesala siyah. Yazı rengi dediğim konu başlıkları falan..

Tema Gerçekten Hoş...
Göz Yormayan Sade Bir Görünümü Var...
Yalnız Profillerdeki Rütbe Yazıları Biraz Daha Küçük Olamaz mı ? :)

Gözümüz Alışmış Profil Yazılarını Küçük Görmeye Belki Ondan Tuhaf Geliyordur... :ehe

Başta Ali ve Ozan'a Olmak Üzere Emeği Geçen Tüm Arkadaşların Ellerine, Emeklerine Sağlık Diyorum...
Teşekkür Ediyorum..... :)

DiaBLoS™;1191677' Alıntı:
Ben konu başlıklarının yazı renginin değiştiği takdir de daha hoş olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle Katılıyorum..

Misal Okunmuş Konular Siyah İken Okunmamış / Yeni Yorum Yapılmış Konu Rengi Kırmızı Olabilir..
öncelikle yorumlarınız için teşekkürler
Temayı hazırlarken renk kullanmaktan kaçındık
çünki nekadar fazla renk olursa aynı oratında okadar karışık bir görünüm sergilemiş oluruz
biz sadece zorunda kaldığımız bölümlerde renk kullanmayı tercih ettik
böylelikle yüklemiş olduğunuz üye resimleri imzalarınız Ve konu içerikleriniz
Maxicep'e renk katacak:)
Okunmamış mesajları farklı renk yapmak yerine
Konu İkonlarını daha belirgin bir görünüme kavuşturduk
Böylelikle Konuyu Okumuş, Okumamış vs... olduğunuzu daha kolay bir şekilde Farkedebileceksiniz.

Örnek:
Bu ikon, Konuyu Okumamış ve cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Bu ikon, Konuyu Okumuş, ancak cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Kırmızı Tonlu İkonlar ise İçinde Sizin Cevabınız Bulunan Konuların Durumunu Gösterir
Örnek:
Bu ikon, Konuda Sizin Mesajınız Olduğunu, Ancak Okunmamış Bir Mesajın Olmadığını gösterir
Bu ikon ise, Konuda sizin mesajınız Olduğunu ve sizden sonrada okumadığınız yeni mesajlar yazıldığını gösterir.

Rütbelerdeki Gold Silver ve Bronze serisi nedir ne işe yarar?
Rütbe siztemimiz, diğer Forum Sistemlerine nazaran üyelerimizin aşırı yükselişinden dolayı hiçbir zaman bize yeterli olmadı:)
Eski Rütbeler Arasında Sınıflandırma oluşturduk
Örnek:
Binbaşı olduktan sonra Rütbenizin yanına Altın Bir maxicep logosu Ve Gold Sınıfında olduğunuzu belirleyen bir ibare ekleniyor.
Gold, Silver ve Bronze kendi içerisindede A,B ve C olarak üç ayrı sınıfa ayrılıyor
Bazı üyelerimiz, "ne gerek var biz rütbe sevdalısı değiliz " diyecek
ama sitemize yeni üye olmuş biri, kimin ne kadar Maxicepl'i olduğunu bilmeli:).
Yeni üyelerimiz
Bu Altın, Gümüş, Bronz sınıflar ve rütbeler sayesinde örnek alabileceği tecrübe edine bileceği, gerçek Maxicep Dostu kişileri daha da kolay tanıyabilecek.

Rütbelerin biraz büyük olmasınıda bu yüzden istedim ama görüntü kirliliği oluşturuyorsa küçültebiliriz
Eleştirileriniz için teşekkürler:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Webhattı mı bizden esinlendi(çaldı), yoksa biz mi? Umarım 2.si değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt