Maxicep v2.0 Yayında :)

Sponsorlu Bağlantılar

The_Punisher

The_Punisher

Üye
yeni maxicep internet alemine mobil aleme hayırlı olsun :spr :cool

UndeRqRo.uNd

Üye
Logomuz artık v3 : )

Ayrıca M logosunun yenileri ise :

120x120--------100x100-----75x75---64x64

Bu da başka bir logo çalışmam :

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Biz de yönetim içinde çogunluk eski logo daha güzeldi dedik, eski yada bu logoyu sizden gelen yorumlara göre yapıcaz o yüzden yorumlarsanız seviniriz.

veya

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bişey soracam 30 sn bekleyin diyo ama 30 sn beklemeyi bırakın 130 saniye beklıoz neden acaba ? hani 30 saniye diyipte dahamı fazla bekletiyosunuz :) birde aranacak kelime bulunamadı diyor ya orda kelime yanlış yazılmıştı en son kleime böyleydi sanki =) neyse kusur bulmayı geceyimde güzel olmuş logo ayrı bi güzel :) maxicepin c sinin ay yıldız gibi olmasıı harika müüühteşem (:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
saatin dk da bir güncellenmesinden oluyor, şu an daha farklı bir ayar yaptım aynı sorun olursa lütfen söyleyin .

arancak kelime kısmını da anlamadım tam olarak anlatırsanız düzenlemeye calisiriz istediginiz gibi. :)

tesekkurler

Negative

V.I.P Üye
Üye olarak şu an denedim bir sıkıntı yok art arda mesaj atarken, 20 sn flood süresi için bekliyor düzelmiş .

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
tüm maxicep üyelerine hayırlı olur inşallah

odio

odio

Üye
Yeni maxicep hayırlı olsun ilk açılıştaki logo daha güzeldi (birinci logo):)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tesekkurler Logo tavsiyelerinizi dikkate alıyoruz

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Forum kategorilerinde(mobil cihazlar alakalı kategorilerde), ilgili konulara daha rahat ulaşılabilmeyi düşünerek bazı değişimler yapıldı.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yeni logomuz, tartıştığımız 2 logonun karışımı oldu ve herkesin begenecegi bir durumda diye düşünüyorum.

Göksele tesekkurler :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Evet çok güzel olmuş.. eline sağlık göksel.:spr

SelmanTE

SelmanTE

Üye
en güzeli bu olmuş :yuru

prince of hell

prince of hell

Üye
bencede süper

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yeni forum kategorileri düzeni ( mobil cihazlarla ilgili kategoriler ) nasıl sizce

Kolay ulaşım için çeşitli kısayollar ve alt kategoriler yaptık,, önemli destek baslıklarını tek kategoride ve en üstte topladık.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yeni Logo Muhtesem Olmus. Tebrikler.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mail server problemi çözülmüştür.

Artık üyeler, hoşgeldiniz maili, abonelik bildirimleri mailleri, çeşitli bültenler tekrar alabilecektir, 1 aydır mail sistemimizde sorun vardı.

Üst Alt