Kobra_FighterTR Üye !!Burak!!' Alıntı: 4 gb Genişletmek için tıkla ... 4 GB Tabiki Kasmaz Benimki Gibi 512 MB RAM'lerde Kasıyor
!!Burak!!' Alıntı: 4 gb Genişletmek için tıkla ... 4 GB Tabiki Kasmaz Benimki Gibi 512 MB RAM'lerde Kasıyor
aways Üye Konu Sahibi ArkadasLar Toolbara MaxiChat Eklenmistir Bilmiyorum isinize Yarar mi Umarim Yarar ve Toolbarin Görünüm Resmi Son Hali ile iLk Mesaja Eklenmistir. =) --------------- Ekleme --------------- Hadi ArkadasLar MaxiToolbar SizLeri BekLior =) --------------- Ekleme --------------- kimse chatle ilgilenmedi sanirim.
ArkadasLar Toolbara MaxiChat Eklenmistir Bilmiyorum isinize Yarar mi Umarim Yarar ve Toolbarin Görünüm Resmi Son Hali ile iLk Mesaja Eklenmistir. =) --------------- Ekleme --------------- Hadi ArkadasLar MaxiToolbar SizLeri BekLior =) --------------- Ekleme --------------- kimse chatle ilgilenmedi sanirim.
aways Üye Konu Sahibi ben tesekkür ederim ama forumda pek begenilmedi sanirim izlenmeye göre cevaplar cok az yinede herkese tesekkürler
ben tesekkür ederim ama forumda pek begenilmedi sanirim izlenmeye göre cevaplar cok az yinede herkese tesekkürler
aways Üye Konu Sahibi tesekkürler arkadaslar umarim üyeler indirir ve MaxiCep hep göz önünde olur ve herkes tek tikla girer...
tesekkürler arkadaslar umarim üyeler indirir ve MaxiCep hep göz önünde olur ve herkes tek tikla girer...
arslansem Üye aways' Alıntı: arkadasim sunucu ile görüstüm en yakin zamanda uyarlanacakmis. --------------- Ekleme --------------- benim pc.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] Processor - AMD Athlon X2 QL-64 / 2.1 GHz ( Dual-Core ) RAM - 4 GB (installed) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
aways' Alıntı: arkadasim sunucu ile görüstüm en yakin zamanda uyarlanacakmis. --------------- Ekleme --------------- benim pc.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] Processor - AMD Athlon X2 QL-64 / 2.1 GHz ( Dual-Core ) RAM - 4 GB (installed) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
aways Üye Konu Sahibi ArkadasLar Toolbar'dan SohbeT Bölümünün Kullanilmadigini Farkettim ve Sohbeti KaLdirip MaxiRSS'yi Ekledim Umarim isinize Yarar. Herkese Iyi ForumLar.
ArkadasLar Toolbar'dan SohbeT Bölümünün Kullanilmadigini Farkettim ve Sohbeti KaLdirip MaxiRSS'yi Ekledim Umarim isinize Yarar. Herkese Iyi ForumLar.
Burak Üye yok kardeşim. genel olarak düşük özellikli pc sahibi olan var forumda. hani kasıyor dedilerya,ondan ilgi görmedi sanırım. ama bende kasmadı
yok kardeşim. genel olarak düşük özellikli pc sahibi olan var forumda. hani kasıyor dedilerya,ondan ilgi görmedi sanırım. ama bende kasmadı
aways Üye Konu Sahibi Haklisin sanirim :P --------------- Ekleme --------------- Su Toolbari Üst Siralara Tasiyin Artik Yaw Indirin xDD
Haklisin sanirim :P --------------- Ekleme --------------- Su Toolbari Üst Siralara Tasiyin Artik Yaw Indirin xDD
aways Üye Konu Sahibi Aynen Indirin XDD --------------- Ekleme --------------- arkadaslar toolbara eklenmesini veya düzeltilmesini istediginiz seyler varsa yazabilirsiniz...
Aynen Indirin XDD --------------- Ekleme --------------- arkadaslar toolbara eklenmesini veya düzeltilmesini istediginiz seyler varsa yazabilirsiniz...