cedric2323
Üye
çok sert olmuş eleştiriniz sonuç itibariyle siteye üye olunurken para istenmiyor ve bunun host parası domain parası var ki host parası bu sitenin çok fazladır normalde her host bu siteyi kaldırmaz ve bandwiti yetmez bunlar göz önünde bulundurduğunda gayet mantıklı bi iş olduğunu anlarsınız hizmet güzelde hep cebinden çıkarmak parayıda olmazBu Siteyi bu günlere getiren büyüten emek veren yüzbinlerce üye hiç'e sayılmış mobil forum özelliğini katbetmiş ve
TAMAMEN TİCARİ AMAÇLARA HİZMET EDEN BİR YAPIYA KAVUŞTURULMUŞ !!!Tebrikler
zaten forum seçeneği yukarda mevcut
Evet ama maalesef bazı arkadasların gözü Forum butonnunu görmüyor logonun altındaki, bu genelbilinçli internet kullanımı olgusuyla alakalı ...[/FONT][/SIZE]
Ana sayfada en tepede neden login olmaya ihtiyaç duyacaksın bilinçli internet kullanıcısı, onu merak ettim ?
Ana sayfa ( portal ) da sadece, yorum yazmak amaçlı login olmak isteyeceksiniz bu doğru mu ? -Evet
Dolayısı ile yorum yazma formunda zaten eğer üyeysen otomatik seni tanıyan bir sistem var, eğer üye degilsen yada giriş yapmadıysan da , üye girişi yapma formu orada çıkacak
Gereksiz yere neden sitenin en üstünde sürekli her ay giriş yapmaya gerek varmış gibi login kutusu koyalım ?
İkincisi;
Forumun temasının da düzenlenecegi, portalla aynı görünüme sahip olacagini söyledim. Bu aşamada forumun login kısmı bile oradan kaldırılacak ve script ile gizli bir login kutusu açılacak giriş linkine basılınca. Login kısmının sürekli sitede durması kadar gereksiz bir şey yok.
Sürekli haber yazılıyor tabi bu sayı, editör alımları ile oldukça artacak şu an eski haberlerimizin girilmesi ile uğraşıyoruz daha çok bir yandan da tek editör calisiyor yeni haberler için. Portal oturduktan sonra editör alımlarını yapacağız.Yalnız güncellenmesi(yeni haberler vb.) biraz uzun sürüyor galiba. Ama ben yinede yeni halini çok beğendim.
Download, galeri, video yapılacaklar arasında en kısa zamanda..Download bölümü iyi olurdu,şöyle kaliteli cukkalı birşey...Yada online program satışları gibi...İyi kazanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?