Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallah doğruyu söylemek gerekirse eski rütbeyi daha çok seviyodum Daha sadeydi çünkü. Ama sana yakıştı, hayırlı olsun kuzum
.SeRDaR.
Üye
Tebrikler Kardeşim.
~Crusher~
Üye
Tebrikler.
DreaMagiC
Üye
Benim yarışmadan haberim yoktu yav ama bilseydim de oyumun gideceği yer belliydi tebrikler Fatih'im çok yakıştı bu rütbe sana sonuna kadar hak ediyosun
Benim yarışmadan haberim yoktu yav ama bilseydim de oyumun gideceği yer belliydi tebrikler Fatih'im çok yakıştı bu rütbe sana sonuna kadar hak ediyosun
Olur mu kuzum ben cok Teşekkür sunuyorum sunuyorum sana cepteyim bu yuzden toplu alinti da yapamadim aradan kacirdiklarim olmus olabilir hepsine ayri ayri Teşekkür ediyorum simdi masaustu gorunume gectim cok Teşekkür ederim
Tebrikler Mustafa abi
(Puanlar çok az ve dengeli ama hiç şüphelenmiyorum )
codblackops2
Üye
Önce Reşwanı Tebrik ediyorum
Fatih sana da tebrikler
Ve son olarak kendimden bahsetmek istiyorum listenin sonunda olsam bile () inanın bu yarışma hakkında tek kelime etmedim kimseyle ama genede 32 puan almışım burdan bana puan veren herkese teşekkür ederim