Sende star ışığı var :d: :naughty:
Revengeful Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: Bunu kazanamadın diye mi? Genişletmek için tıkla ... Daha neler.. Çocuk muyum yahu ben ? Daha önce 2 kez kazandım zaten ve o zamanlar daha eğlenceli geçiyordu bu yarışma.. Bu kadar yeter..
codblackops2' Alıntı: Bunu kazanamadın diye mi? Genişletmek için tıkla ... Daha neler.. Çocuk muyum yahu ben ? Daha önce 2 kez kazandım zaten ve o zamanlar daha eğlenceli geçiyordu bu yarışma.. Bu kadar yeter..
jackalmami Üye benim iş yatar zaten. yakında askere gidiyorum ve o zamana kadar tekrar düzenleneceğini zannetmiyorum. Sağlık olsun.
benim iş yatar zaten. yakında askere gidiyorum ve o zamana kadar tekrar düzenleneceğini zannetmiyorum. Sağlık olsun.
CABBAR Üye Metin' Alıntı: Ben oyumu şöyle vermiştim: Reşwan 10 MasteLaa 8 rabbace 6 Genişletmek için tıkla ... 0 değil mi yani benim
Metin' Alıntı: Ben oyumu şöyle vermiştim: Reşwan 10 MasteLaa 8 rabbace 6 Genişletmek için tıkla ... 0 değil mi yani benim
codblackops2 Üye Revengeful' Alıntı: Daha neler.. Çocuk muyum yahu ben ? Daha önce 2 kez kazandım zaten ve o zamanlar daha eğlenceli geçiyordu bu yarışma.. Bu kadar yeter.. Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Daha neler.. Çocuk muyum yahu ben ? Daha önce 2 kez kazandım zaten ve o zamanlar daha eğlenceli geçiyordu bu yarışma.. Bu kadar yeter.. Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Konu Sahibi Kazananı tebrik ediyorum tekrar ve yarışmaya katılan, oy veren arkadaşlara da teşekkür ederim. Bir dahaki Maxistar'da görüşmek üzere.
Kazananı tebrik ediyorum tekrar ve yarışmaya katılan, oy veren arkadaşlara da teşekkür ederim. Bir dahaki Maxistar'da görüşmek üzere.