şakasına takılıyorum hiç bi aslı yok ;)
Kobra_FighterTR Üye Şakasına söylenecek konu değil ki ciddi ciddi oylamaya geçilmiş , bu nasıl bir şaka
'Maxi Genç Üye bnde oy basmak istiyorum ama o hesaba özel mesaj atamıyorum. buraya yazsam olmaz mıı ?
Necmati Üye Berkan (:' Alıntı: bnde oy basmak istiyorum ama o hesaba özel mesaj atamıyorum. buraya yazsam olmaz mıı ? Genişletmek için tıkla ... yarışmanın ne anlamı kalır o zaman ..
Berkan (:' Alıntı: bnde oy basmak istiyorum ama o hesaba özel mesaj atamıyorum. buraya yazsam olmaz mıı ? Genişletmek için tıkla ... yarışmanın ne anlamı kalır o zaman ..
Perfect! Üye Samsun55''' Alıntı: sağol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kaç kilo kömür verdin
Samsun55''' Alıntı: sağol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kaç kilo kömür verdin
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Sonuçlar yarın açıklanacak, daha fazla sapmasına gönlüm el vermedi ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi http://www.maxicep.com/maxicep-yari...uldu-sonuclar-kazanan-465616.html#post3247201