Neyse aziz haklı senle dalaşmayacam :naughty:
CoDeYs Üye Necmati' Alıntı: sana yokkk benim en büyük rakibim Mert o yüzden seni hep alt ediyom gerek yok o yüzden Katıl katıl oyumu kime verceğimi kestirdim gibi Genişletmek için tıkla ... ben oyunmu degiştirdim bile
Necmati' Alıntı: sana yokkk benim en büyük rakibim Mert o yüzden seni hep alt ediyom gerek yok o yüzden Katıl katıl oyumu kime verceğimi kestirdim gibi Genişletmek için tıkla ... ben oyunmu degiştirdim bile
Ninjaemos Üye Belki Sizin İçinizde Şansım Yok Ama Bende Katılmak İstiyorum Önemli Olan Bu Listenin İçinde Yer Almak
Belki Sizin İçinizde Şansım Yok Ama Bende Katılmak İstiyorum Önemli Olan Bu Listenin İçinde Yer Almak
CoDeYs Üye ZeBaNe' Alıntı: Eğer uygun görürseniz bende katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... katılamassınız çünkü mesaj sayınız yetersiz kimsenin uygun görmesine gerekte yok katılma kurallarına uygun olmnız yeterlidir
ZeBaNe' Alıntı: Eğer uygun görürseniz bende katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... katılamassınız çünkü mesaj sayınız yetersiz kimsenin uygun görmesine gerekte yok katılma kurallarına uygun olmnız yeterlidir
Necmati Üye mmzzkk' Alıntı: Siz yokken biz vardık Yaz kardeşim katılıyorum Genişletmek için tıkla ... sende Burda yokken Biz vardık
mmzzkk' Alıntı: Siz yokken biz vardık Yaz kardeşim katılıyorum Genişletmek için tıkla ... sende Burda yokken Biz vardık