MaxiCep Starını Arıyor !.. ( 5TL, Bloknot ve Rütbe Hediyeli !) [ Katılım ]

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama 17 Şubat harbiden uzun ya daha bunun oylaması var. Sınavlar başlayınca ailem beni öldüreceği için rütbeyi görmek kısmet olmayabilir :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
Üzgünüm Hakan bağlarımız kopuyor o an

Emre-45

Emre-45

Üye
Bende katılmak ıstıyorum :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlış düşünüyorsunuz ... Yarışma Maxicep in en kapsamlı ve en çok ödüllü olan yarışması . Klasik bir avatar yarışması ile ayni kefeye koyulmamasi gerekiyor ...

Alınan ödüllerin içinde 1 Aylık Star rütbesi var, ayın üyesi gibi bir şey bu ... Sadece paylaşım ve aktiflige değil de popülariteye bakıyor ...

O rütbeyi hak eden birçok üyemiz var ve bazıları yarışmadan haberdar bile olmadi . Görmeleri veya foruma girmeleri biraz vakit alacaktır... Ayni zamanda oldu bittiye getirilecek kalitede bir yarışma yapmam :)

Mert

Mert

Üye
Yanlış düşünüyorsunuz ... Yarışma Maxicep in en kapsamlı ve en çok ödüllü olan yarışması . Klasik bir avatar yarışması ile ayni kefeye koyulmamasi gerekiyor ...

Alınan ödüllerin içinde 1 Aylık Star rütbesi var, ayın üyesi gibi bir şey bu ... Sadece paylaşım ve aktiflige değil de popülariteye bakıyor ...

O rütbeyi hak eden birçok üyemiz var ve bazıları yarışmadan haberdar bile olmadi . Görmeleri veya foruma girmeleri biraz vakit alacaktır... Ayni zamanda oldu bittiye getirilecek kalitede bir yarışma yapmam :)
He valla. Çok yaşa Enes abi:D

Bu kadar çok kişi katılmış. Bende katılmak istiyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
İlla çalacaklar puanımı :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Popülerlik Diyor Yani Benden Bahsediyor :cool

CoDeYs

CoDeYs

Üye
17 şubat tamı bitiyo katılmalar o_O

Revengeful

Emekli Yönetici
evet :ağlarım:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
benide yaz

Revengeful

Emekli Yönetici
18 mi olduk :hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Katılmak istiyorum :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
19 Olduk :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Güzellll :eller: Aslında şöyle birşey yapalım mı, gene asıl oylama pm ile yapılsın. Ama ayrıca ankette koyulsun :D
Ama sonuç pm e gönderilen oylar sonucunda belirlensin ? :D

Necmati

Necmati

Üye
Güzellll :eller: Aslında şöyle birşey yapalım mı, gene asıl oylama pm ile yapılsın. Ama ayrıca ankette koyulsun :D
Ama sonuç pm e gönderilen oylar sonucunda belirlensin ? :D
illaki iş çıkarcan :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Amatörce :)

Revengeful

Emekli Yönetici
İlla sürpriz olsun diyorsun. Pff :D

zaza

zaza

Üye
mertin ilk 3 benim ise ilk 5 e gireceğim kesin bişey asıl süpriz tanınmayan birinin birinci çıkması olur mert :ehe

Üst Alt