Maxicep Starını Arıyor! (4 Adet Bloknot + Rütbe Hediyeli) (Katılım)

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici

Burası ağırlığı teknoloji ve cep olan bir forum o bölümlerde faydalı, bilgilendirici konular açan ve yardımsever olan oyu alır :)
Öyle etten püften konularla veya mesaj arttırmak için lastik gibi sündürülen sohbetlerle kimse oy alamaz :) Beklemesinde...
evet şahsen hiç öylelerinin oy aldığını görmedim..

:d:

greenmile

greenmile

Üye

Burası ağırlığı teknoloji ve cep olan bir forum o bölümlerde faydalı, bilgilendirici konular açan ve yardımsever olan oyu alır :)
Öyle etten püften konularla veya mesaj arttırmak için lastik gibi sündürülen sohbetlerle kimse oy alamaz :) Beklemesinde...

Not: sadece teknoloji değil faydalı her konu benim için değerlidir...

Herkes senin gibi düşünseydi eğer ben bu yarışmaya katılmazdım,kazanmak gibi bir bekletim yok ama yarışma sonunda kimin kazanacağını göreceğiz hep beraber keşke herkes sizin gibi düşünse;)

• Beğen
Tepkiler: Burak
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bu arada foruma kız arkadaşımda üye 1 - 2 üye tanıyor onu... Yani yarışmanın seyirini değiştirecek gücede sahibim desem :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Herneyse kaliteli paylaşımlar benden oy alır kesinlikle geri çevirmem :) Size Başarılar dilerim Star adayı arkadaşlar (h)

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Belki kazanamayabilirim ama o kişiyi de kazandırmayacağım her türlü çalışacağım inat değil mi:ehe

em-8

Üye
bende

full force

full force

Üye
Bende katılsam nasıl olur?

greenmile

greenmile

Üye
İyi olan kazansın :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Not: sadece teknoloji değil faydalı her konu benim için değerlidir...

Bu bahsettikleriniz ayın üyesi rütbesini taşıyacak üyede aranır. Maxistar'da değil. Bu yarışma tamamen HAVA yarışması.
Kendini sevdir, kazan. Bu kadar basit.
Neden maxistar ile ayın üyesi birbirine karıştırılıyor, anlayamıyorum!

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Tuba.Erva
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Başarılar dilerim arkadaşlar.

Üst Alt