Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep Starını Arıyor! (4 Adet Bloknot + Rütbe Hediyeli) (Katılım)
Sponsorlu Bağlantılar
greenmile
Üye
tartışmıyoruz konuşuyoruz,keşke nickini değiştirmeyi erteleseydin biraz
alparslan46
Üye
kardeş benide ekle bari.arkadaşlar teveccühlerinize layık olmaya çalışacam
valla 2 hakkımı da kullandım geri dönüşü yok ilkinde adım ve soyadım apaçık olduğu için rahatsızlık duydum ve değiştirdim ancak gelgelelim ikinci nickimde de ® harfi yüzünden mobil siteye giriş yapamadım telefonumdaki romu da sürekli değiştirdiğim için kimisinde oluyor kimisinde olmuyor sıkıntı yaratıyor bide uzun olunca zor geliodu o yüzden değiştirdim yarışma olduğunu da sonradan gördüm ama olduğu kadar napalım zaten foruma da giremiyorum eskisi gibi işe başladım başlayalı kendime bile zaman ayıramıyorum
Yarışmaya ben de katılıyorum. Rütbe almamak şartıyla tabii ki.
Bu durumda oyları ben saymayacağım. Ben görmeyeceğim hatta.
Adil olsun diye başka bir yönetici arkadaşıma devrediyorum oy sayma işini.
Mert ile ilk kez aynı anda katıldık bu yarışmaya. Ben maxistar olduğumda o ayın üyesiydi, o maxistar olduğunda ben moddum
Şimdi rütbe almamak şartıyla katılıyorum ben de
Hodri meydan Mert
Mert ile ilk kez aynı anda katıldık bu yarışmaya. Ben maxistar olduğumda o ayın üyesiydi, o maxistar olduğunda ben moddum
Şimdi rütbe almamak şartıyla katılıyorum ben de
Hodri meydan Mert
Valla sırf ona inat girdim Herkese açık özellikle yapmadım. İster istemez kırılacaktı herkes birbirine. Gizli olması daha iyi