MaxiCep Sohbet Odası - *Yenilendi*

Sponsorlu Bağlantılar

maxitr

maxitr

Üye
siteniz bir harika ve yararlı böyle bir site için calısan kişilere cok tesekkurler yolunuz acık olsun. gücüm yettikce sitenizde bulunmaya calısacagım...!!!!

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
siteniz bir harika ve yararlı böyle bir site için calısan kişilere cok tesekkurler yolunuz acık olsun. gücüm yettikce sitenizde bulunmaya calısacagım...!!!!

Kayseri'den katılım sayımız az gibi geldi :) Tebrikleriniz için teşekkür ederiz, Kayseri'den birini görmek çok güzel oldu :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
eline sağlık kardeşim duyurduğun için ben eskiden takılıyordum MaxiCep.Com - Profil bilgileri: OFLURECEP biraz işi olduğundan bir süre giremedi ve çet grubu oldu size kız bulma grubu saygısızlık falan filan umarım bu sefer işi yürütebilirsiniz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeşim duyurduğun için ben eskiden takılıyordum MaxiCep.Com - Profil bilgileri: OFLURECEP biraz işi olduğundan bir süre giremedi ve çet grubu oldu size kız bulma grubu saygısızlık falan filan umarım bu sefer işi yürütebilirsiniz

Zaten bundan dolayı yeniledik ve önlemler aldık, bazı şartlar koyduk. Benim kapalı göründüğüme bakma, e-mail ile bütün mesajları an ve an takip ediyorum. Özel mesaj yazarak bana ulaşabilirsiniz. Iyi forumlar.

gamse35

gamse35

Üye
Merhabalar

--------------- Ekleme ---------------

Sitenize yeni üye oldum biras göz attım... Sanırım ben de sizlerden biri olmaya geliyorum ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aramıza hoşgeldiniz gamse35 :)
Neden aşağıdaki bölümde herkese merhaba dediğiniz bir konu açmıyorsunuz? :)
Hoşgeldim, Hoşgeldin

Tsitra

Tsitra

Üye
burda napılıyo :mahcup::islik

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Burada" kavramını biraz açar mısınız :)
Sitede mi?
Konuda bahsedilen sohbet odasında mı?
Yoksa benim attığım mesajdaki "hoşgeldim, hoşgeldin" bölümünde mi ne yapılıyor? :)

Tsitra

Tsitra

Üye
ama tek tek sorun hepsini bir cvblayamamkı:P bu odada tabiki

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu odada sohbet ediliyor :)
Kaynaşıyoruz birbirimizle :)

De...
Receeeep?! Kardeşim ben hala onaylanmadım mı yahu? Bu ne rezilliktir!.. Adminiz, sohbet odasına giremiyoruz!.. :sinir

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Ya bnm daa çok vaktim var bn temmuz kayıtlıyımm ama 436 msj varr :D

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
bende girmek isdiorum amaaa25 konu yokkkkk :agla:(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sohbet hizmetimize çok yakında büyük bir yenilik geliyor. Bekleyin...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel bir uygulama.