Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiCep Sohbet Odası - *Yenilendi*
Sponsorlu Bağlantılar
maxitr
Üye
siteniz bir harika ve yararlı böyle bir site için calısan kişilere cok tesekkurler yolunuz acık olsun. gücüm yettikce sitenizde bulunmaya calısacagım...!!!!
siteniz bir harika ve yararlı böyle bir site için calısan kişilere cok tesekkurler yolunuz acık olsun. gücüm yettikce sitenizde bulunmaya calısacagım...!!!!
Kayseri'den katılım sayımız az gibi geldi Tebrikleriniz için teşekkür ederiz, Kayseri'den birini görmek çok güzel oldu
CryDaqqeR
Üye
eline sağlık kardeşim duyurduğun için ben eskiden takılıyordum MaxiCep.Com - Profil bilgileri: OFLURECEP biraz işi olduğundan bir süre giremedi ve çet grubu oldu size kız bulma grubu saygısızlık falan filan umarım bu sefer işi yürütebilirsiniz
eline sağlık kardeşim duyurduğun için ben eskiden takılıyordum MaxiCep.Com - Profil bilgileri: OFLURECEP biraz işi olduğundan bir süre giremedi ve çet grubu oldu size kız bulma grubu saygısızlık falan filan umarım bu sefer işi yürütebilirsiniz
Zaten bundan dolayı yeniledik ve önlemler aldık, bazı şartlar koyduk. Benim kapalı göründüğüme bakma, e-mail ile bütün mesajları an ve an takip ediyorum. Özel mesaj yazarak bana ulaşabilirsiniz. Iyi forumlar.
gamse35
Üye
Merhabalar
--------------- Ekleme ---------------
Sitenize yeni üye oldum biras göz attım... Sanırım ben de sizlerden biri olmaya geliyorum
Praetor
Emekli Yönetici
Aramıza hoşgeldiniz gamse35
Neden aşağıdaki bölümde herkese merhaba dediğiniz bir konu açmıyorsunuz? Hoşgeldim, Hoşgeldin
Tsitra
Üye
burda napılıyo
Praetor
Emekli Yönetici
"Burada" kavramını biraz açar mısınız
Sitede mi?
Konuda bahsedilen sohbet odasında mı?
Yoksa benim attığım mesajdaki "hoşgeldim, hoşgeldin" bölümünde mi ne yapılıyor?
Tsitra
Üye
ama tek tek sorun hepsini bir cvblayamamkı:P bu odada tabiki
Praetor
Emekli Yönetici
Bu odada sohbet ediliyor
Kaynaşıyoruz birbirimizle
De...
Receeeep?! Kardeşim ben hala onaylanmadım mı yahu? Bu ne rezilliktir!.. Adminiz, sohbet odasına giremiyoruz!..