MaxiCep Sitesinde Yönetime Girmek / Yönetici Olmak / Moderatör Olmak İsteyenlere Duyuru

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bence de mesaj sayısına göre rütbe verilmesi hiç mantıklı olmuyor.
Bana kalırsa şöyle birşey önerebilirim:
diyelim ki ben bir konu açtım ve forumdaki üyelerde konu hakkında yorum ve bilgilerini yazdılar ve konu açan kişi olarak bana en faydalı olan en çok işimi gören veya en çok beğendiğim mesajı seçerim ve o beğendiğim kişiye +puan olarak gider. bu puanlarda birikip kişiye belli sınırları aştığında rütbe olsun :oke:
eğer böyle bir sistem gelirse ve konu sahibine böyle bir yetki verilirse hem rütbeli kişiler o rütbeyi hak ederek alır hem de işin içinde +puan almak olduğu için yorum yazan kişiler hem daha dikkatli olurlar bu yüzden yazılan yorumlar daha kaliteli olur hem de o yazılan boş gereksiz yorumların da önüne geçmiş oluruz :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
Bence de mesaj sayısına göre rütbe verilmesi hiç mantıklı olmuyor.
Bana kalırsa şöyle birşey önerebilirim:
diyelim ki ben bir konu açtım ve forumdaki üyelerde konu hakkında yorum ve bilgilerini yazdılar ve konu açan kişi olarak bana en faydalı olan en çok işimi gören veya en çok beğendiğim mesajı seçerim ve o beğendiğim kişiye +puan olarak gider. bu puanlarda birikip kişiye belli sınırları aştığında rütbe olsun :oke:
eğer böyle bir sistem gelirse ve konu sahibine böyle bir yetki verilirse hem rütbeli kişiler o rütbeyi hak ederek alır hem de işin içinde +puan almak olduğu için yorum yazan kişiler hem daha dikkatli olurlar bu yüzden yazılan yorumlar daha kaliteli olur hem de o yazılan boş gereksiz yorumların da önüne geçmiş oluruz :oke:

Öyleyapıldığında da paylaşım yapılırken hep beğeni isteniyor bu rütbe olayının tam bir çözümü yok yani

Symbianist

Symbianist

Üye
sağlık olsun

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Bence iyi yönetici ve yönetici adayı, kendini ifade etmesinden, mesajlarının açık ve anlaşılır anlam taşımasından, yazım hatalarına dikkat ederek kendini en doğru biçimde ifade etmesinden, bu foruma sırf yönetici olmak için değilde kendi bildiklerini paylaşarak insanlarda yardımcı olmasından ve en önemlisi bunu herhangi bir karşılık beklemeden, karşılıksız bir biçimde yerine getirmesi bu foruma, insanlara ve kendine ne kadar faydalı olabileceğinden belli olur.

Yazınız da bunu gerçekten en anlaşılır bir biçimde anlatmış.

TEŞEKKÜR EDERİZ BU KONUDA BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN.

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
görevli olmak isteyenler için harika bir paylaşım. Bende olmak isterdim fakat önce internet almalıyım :).

'h716043'

'h716043'

Üye
ben admin olmak istiyorum

'h716043'

'h716043'

Üye
eğer adminlik olmuyorsa co-admin olayım

---------- Post added at 23:25:57 ---------- Previous post was at 22:35:02 ----------

bari moderatör lük verin :)

---------- Post added at 23:26:26 ---------- Previous post was at 23:25:57 ----------

ama ben admin olmak istiyorum

'h716043'

'h716043'

Üye
yeni fark ettim admin alımı yokmuş ozaman co-admin olmak için ne yapmak lazım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Co-admin olmak için önce moderatör olmak lazım :ehe

'h716043'

'h716043'

Üye
ozaman bende moderatör olurum en kısa zamanda işe başlıyorum moderatör olunca co-admin yaparsinz artık

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ozaman bende moderatör olurum en kısa zamanda işe başlıyorum moderatör olunca co-admin yaparsinz artık
önce üye ol :)

arkadaşlar peki bu cezalar ne için veriliyor ve neye göre günü belirleniyor bazı arkadaşlar sonsuz gün yazıyor yani üyelikleri iptal oluyor neden böyle büyük bi ceza veriliyorki

marist

marist

Üye
çok qüzeL anLatmışsın yùreqine, eLLerine saqLık dostum.

Revengeful

Emekli Yönetici

önce üye ol :)

arkadaşlar peki bu cezalar ne için veriliyor ve neye göre günü belirleniyor bazı arkadaşlar sonsuz gün yazıyor yani üyelikleri iptal oluyor neden böyle büyük bi ceza veriliyorki
Her olumsuz davranışın belli bir ceza puanı var. Ceza puanları belli bir sınıra ulaştığında puanına göre süre belirleniyor ve otomatik olarak banlanıyor.
Sahte üyelikler direk süresiz banlanır.

klongs

klongs

Üye
cok guzel anlatmissin tesekkurler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Teşekkürler bilgi için

Necmati

Necmati

Üye
adam admin olmuş uuvvv beybi

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
-Miyavvv...

-Pisssst!

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Reşwan
phasan

phasan

Üye
güzel anlatım olmuş

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güzel sade ve net bir biçimde bir konu bu kadar anlatılabilir.
Teşekkürler arkadaşım.

(Moderator olmak istiyorum diyen arkadaşlar buyurun konu gayet açık emek verin rütbeyi hak edin.)

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Anlatımınız çok güzel olmuş. Aktif olduğum forumlar var,ilgi alanım ama ortama ayak uydurmadan yada birseyleri yerine getırmeden faydalı olmadığım sürece yöneticilik yada modluk bana göre değil. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir.tekrar konuyu acan arkadasada tesekkür ediyorum.
ayrıca, cepten girdiğım ıcın coğu şeyı göremıyorum yanlıs bır cumle yada yanlis anlamam konusunda mesajımı düzeltirseniz sevinirim.

Üst Alt